1700 degılde Heffner ın daha adam model BG lı kıtlerı vardı hatta Dıscoverry de belgesel gıbı programları yayınlanmıstı
YouTube - Heffner Twin Turbo Viper Runs An 8.57 @ 170MPH On Low Boost
1700 degılde Heffner ın daha adam model BG lı kıtlerı vardı hatta Dıscoverry de belgesel gıbı programları yayınlanmıstı
YouTube - Heffner Twin Turbo Viper Runs An 8.57 @ 170MPH On Low Boost
avk servisten birisi yazsın bu viper ın mazisini açıklığa kavuşsun durumu.veya tanıyan varsa sorabilirler![]()
Selam
Viper hazir,ortam olursa cagirilir.
Bunun disinda sahsi fikrim mert dastan turbo m3 su anda bu listede bulunan arabalarin bir ust sinifinda
aralik zamanlari olarakda TR nin en hizlilari
60-130mph & 100-200km/h vtanju maserati
100-150mph & 160-240km/h eroz z06
Sevgili Başar,
Viperın sahibi Arda, arkadaşım, aracını satıyor. Daha az dikkat çeken bir araç almak istediğini belirtmişti. Saygı duyarım.
Gelmek isterse çok keyifli bir deneme olur.
Daha farklı bir viper dan bahsetmek isterim. amerika da.
Heffner in yaptığı diğer bir Viper var, amerikada. Sahibi Kelly Martin. 6speedonline da kullanıcı adı Hillywood.
522 stroker, twin 76 turbo....heffner in yaptığı araçlardan.
2004 Heffner Twin Turbo SRT "Mamba" edition - 6speedonline.com Forums
bu aracın texas mile 2010 da kayıt ettiği vbox dbn si bende var. 6speedonline da 100-150 mph ölçümlerini ben onayladığım için dbn leri yolluyorlar.
Bahsi geçen heffner viperın UGR gallardo turbo ile videosu var. O video da 228 km/h de gazdan çekmiş. neden bilemem ama 228 kmh ye dek videosu ve dbn si var.
YouTube - The Texas Mile - Viper vs Lamborghini Gallardo
Bu heffner viper 1/4 mile de 9 saniyelerde.
Driftbox dbn dosyasını incelediğim zaman, 100-228 km/h aralığında E46 M3 TT ile kafa kafaya. Ancak M3 ün eski, daha zayıf hali ile kafa kafaya.
Arzu edersen sen de 100-150 mph dbn yolla, seni de onaylayıp 6speedonline 100-150 listesine eklerim.
Sevgili Başar,
bahsettiğim Viper ın dyno linki
Dyno pull today... - 6speedonline.com Forums
fena değil.
Sen 100-150 mph dbn göndermeyecekmisin?
Onaylayıp eklerim, 6speedonline nitrous'ed MZ4 olarak eklenirsin.
bi kaç ay zarfında hep birlikte en hızlıyı görcez![]()
arda iyi bir insan beyler arkasından konuşmaya gerek yok ben iletiyorum şimdi konuyu müsait olduğunda cvp verir.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
6speed listesine viper TT, ford GT, corvette supercharged, 996 TT, 997 TT, GTR gibi birçok hızlı aracın 100-150 sini onaylayıp ekledim.
seninkini de bekliyorum, nasıl olsa "diğer turbo m3ler" ne ülkemizde, ne de yurt dışında 100-150 mph ekleyemiyor. sen de bmw ci olarak onlara örnek olursun.
Surelerimizi gecen olursa yenisi yayinlanir yada yaris olur onun disinda istanbulda otobana cikmak cidden buyuk zahmet
Saka bir yana Sertan abi supra tekrar duze donecegini soyledi yapinca haber verecek.
TR nin en hizli arabalari icinse 100-300 degilde 150-350km/h bence daha iyi bir yaris olur.Daha az patinaj boylece daha guvenli start demek cunku.
Ayrica 300 bu sinif icin cok az cunku TRnin en hizli arabalari dunyaninda en hizlilari arasina girer gercekten ve goz acip kapayana kadar 300 olur.Ama ulkemizde bunu denemeye pist yok ve bu deneme sonunda elde edilecek bir kazanc yok yani mesela maseratiyi kirilmasina zorlayip videoladiginda rekorlari,bunun bir geri donusu yok bize o zaman bosa masraf acmaya calismanin ne anlami var diyorum kendi kendime cogu zaman.Kisisel tatmin icin vtanju tek basina zaten yapip datalarini sakliyor...
Yaris sonucu bana gore
Her araba Allah ne verdiyse seklinde olursa;
Viper maserati haric hepsinden daha gucludur saniyorum ama ayrica agirda 1750kg yanilmiyorsam
bu yuzden
1-vtanju maserati
2.lik icin
eroz z06,arda viper,sertan supra,emir c5r,mert m3
3.luk icin
vga plakali c6,ls7 c4,protomotive ve switzer porslar yarisir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)