User Tag List

Sonuçlar: En Hızlı Kim ?

Katılımcı sayısı
454. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hpf M3

55 12.11%
  • Turbo M3

62 13.66%
  • Gtr 200

22 4.85%
  • Hulk

97 21.37%
  • Ac 8877

15 3.30%
  • Ottoman

58 12.78%
  • Msupra

145 31.94%
Sayfa 18/28 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
525 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Bu Yazin En Hizlisi ?

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buradan şu sonucu çıkartıyorum, nitrous bastığın videoda süreler kötü, yayımlanayamaycak kadar kötü?

zaten 343 bg /1200 kg araç + 50 shot nitrous ile

60-130 mph değerin 9,5-10,5 saniye arasındadır

100-150 mph ise 11,5-13 saniye arasındadır

Hayir hic olcmedim, benim anlatmama gerek yok, benim motoru biliyosun, nos kitimin ureticisinide yurumemesi icin hicbir neden yok ama kanit lazim tabi, sure yapinca yayinlarim tabiki.... Tahmini mart-nisan arasi ... Benim icin onemli olan pist suresi duzluk cok umrumda degil Iddali oldugum yer pist duzluk degil

nissansunnygti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşılaştırmalar çok güzel gercekten her araç iddalı ama bu listede msupra yada m3 biraz daha öne cıkıyor benim görüşümde.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TT VIPER ARDA

Simdi baktim kardesim
    Hic umrumda degil. Isteyen istedigini konussun. AVK benim Viper'i en ufak contasina kadar biliyor aslinda. Isterlerse konusabilirler.

Ama ben artik Tukiye'de otomobil sporlarindan, gunun 23 saati internette keyboard uzerinde yarisanlardan falan biktim.. Arda bikmis Tukiye'de araba surmekten dersin.. Dagciliga ve ari yetistirilicigine merak salmis de..

Eywallah kadesim..

Ha bu arada M3 DA mert benim Viper'i satin almak istiyordu.. Gecenlerde aradi bir ara gelip arabay bakiyim, konusalim dedi. Vardir belki planlari.. ..
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir hic olcmedim, benim anlatmama gerek yok, benim motoru biliyosun, nos kitimin ureticisinide yurumemesi icin hicbir neden yok ama kanit lazim tabi, sure yapinca yayinlarim tabiki.... Tahmini mart-nisan arasi ... Benim icin onemli olan pist suresi duzluk cok umrumda degil Iddali oldugum yer pist duzluk degil
    basar yanlış anlama pist diyorsunda hangi pistte süre kasıcaksın?

onun yerine aracını roll veya nebiliyim drag için hazırlasan bu listede iddaalı konuma gelebilirsin.
    OEM+

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TT VIPER ARDA

Simdi baktim kardeşim

Hic umrumda degil. Isteyen istedigini konussun. AVK benim Viper'i en ufak contasina kadar biliyor aslinda. Isterlerse konusabilirler.

Ama ben artik Tukiye'de otomobil sporlarindan, gunun 23 saati internette keyboard uzerinde yarisanlardan falan biktim.. Arda bikmis Tukiye'de araba surmekten dersin.. Dagciliga ve ari yetistirilicigine merak salmis de..

Eywallah kadesim..

Ha bu arada M3 DA mert benim Viper'i satin almak istiyordu.. Gecenlerde aradi bir ara gelip arabay bakiyim, konusalim dedi. Vardir belki planlari.. ..

Edit hakkımı kullanıyorum:

997 Porsche Turbo ile takas konusunu konuştuk, 997 TT yi vereyim, Viper ı alayım gibi.

Bu konuşmadan kısa süre sonra amerikadan diğer turbo viper dbn ve video yolladı, E46 M3 TT ile 100-228 kmh de kafa kafaya olduklarını görünce 997 TT yi vermekten vazgeçtim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TT VIPER ARDA

Simdi baktim kardesim

Eywallah kadesim..

Eyw Eray iletisim icin

o zaman otobana cikip gaza basmaktan korkuyorsa Turkiyenin en hizli arabasi yazmiyicak....

Aracin kazali resimleri gormustum, varmi kimsede koysun... gorsun arkadaslar boyanmis parcalari ...

Canli yayin olarak bir geri vites daha izlediniz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pisti sevdiğini biliyorum.

anlayamadığım bir konu, üstü açık, convertible bir araç, şase esnemeleri coupe araca göre çok daha fazla.

üstü açık aracın yol tutuşu üstü kapalı ile aynı değil.

almanya meşhur Nürbugring süreleri:
    M3 CSL 7.50 dak
    MZ4 Coupe 8.12 ki seninki cabrio, 8.12 den daha yavaş.

time attack için neden coupe araç seçmedin?

Z4ü beğeniyorum. arka stopları hoş, çizgileri güzel. ama time attack için üstü açık araç uygun değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basar yanlış anlama pist diyorsunda hangi pistte süre kasıcaksın?

onun yerine aracını roll veya nebiliyim drag için hazırlasan bu listede iddaalı konuma gelebilirsin.

Bakalim hangisi olursa naapalim kardes valla burasi Turkiye...

Aracimi piste hazirliyorum demek yol tutus agirlikli modifiye ediyorum demek, aracimi piste cikaramasamda yaptigim modifiyelerle gunluk kullanimda yol tutusundanda keyif aliyorum...

illa piste cikmaya gerek yok yaptigim modifiyelerden keyif almak icin ama tabiki maksimum keyif pistte .... Arac bitince ulkemizde ne varsa girer turlarimizi atariz..

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyw Eray iletisim icin

o zaman otobana cikip gaza basmaktan korkuyorsa Turkiyenin en hizli arabasi yazmiyicak....

Aracin kazali resimleri gormustum, varmi kimsede koysun... gorsun arkadaslar boyanmis parcalari ...

Canli yayin olarak bir geri vites daha izlediniz....
    arda o ilana o yazıyı yazdığında m3TT daha bitmemişti ki ardanın arabası yenı bir araç değil yaklaşık 2 3 senedir 4 haneli hp lerde o yüzden direk silip atmak mantıksız dbn verileri veya roling videoları olmasada hızlı bir araç sonucta ozaman bende tr nin en hızlısı olarak onu düşünüyodm ancak şimdi gözümde TR nin tek bir hızlı aracı var oda Mert DAŞTAN M3TT üstüne 2 çeker araç tanımıyorum keşke deneseler ama arda artık bıkmış o yüzden yapcak bişey yok

maserati vs m3tt denemesini sabırsızlıkla bekliyorum...
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pisti sevdiğini biliyorum.

anlayamadığım bir konu, üstü açık, convertible bir araç, şase esnemeleri coupe araca göre çok daha fazla.

üstü açık aracın yol tutuşu üstü kapalı ile aynı değil.

almanya meşhur Nürbugring süreleri:
    M3 CSL 7.50 dak
    MZ4 Coupe 8.12 ki, seninki cabrio, 8.12 den daha yavaş.

time attack için neden coupe araç seçmedin?

Z4ü beğeniyorum. arka stopları hoş, çizgileri güzel. ama time attack için üstü açık araç uygun değil.

Sase rijitligi olarak z4 m roadster dunyada bile cok ust siralarda esneme konusunda sikintisi yok...

Z4m roadster z4 m coupe den 10 kilogram hafif agirlik dezavantajim yok coupe ile avantajim var.

Dogrudur z4 m coupe daha rijittir ama aradaki fark cok az...

Ustude acik olmiyicak soft top i iptal ediyorum....

Carbon fiberden hardtop imal edecegiz orjinalin aynisindan Deniz (sari m3) arkadasim sayesinde (DRY CARBON olucaktir) .... ayrica aracin ustu rollbar ile arka ile birlesicek ustu acik olmiyicak ve z4m coupeden sase rijitligi fazla olucak

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Surelerimizi gecen olursa yenisi yayinlanir yada yaris olur onun disinda istanbulda otobana cikmak cidden buyuk zahmet

Saka bir yana Sertan abi supra tekrar duze donecegini soyledi yapinca haber verecek.

TR nin en hizli arabalari icinse 100-300 degilde 150-350km/h bence daha iyi bir yaris olur.Daha az patinaj boylece daha guvenli start demek cunku.
    Ayrica 300 bu sinif icin cok az cunku TRnin en hizli arabalari dunyaninda en hizlilari arasina girer gercekten ve goz acip kapayana kadar 300 olur.Ama ulkemizde bunu denemeye pist yok ve bu deneme sonunda elde edilecek bir kazanc yok yani mesela maseratiyi kirilmasina zorlayip videoladiginda rekorlari,bunun bir geri donusu yok bize o zaman bosa masraf acmaya calismanin ne anlami var diyorum kendi kendime cogu zaman.Kisisel tatmin icin vtanju tek basina zaten yapip datalarini sakliyor...

Yaris sonucu bana gore

Her araba Allah ne verdiyse seklinde olursa;

Viper maserati haric hepsinden daha gucludur saniyorum ama ayrica agirda 1750kg
    yanilmiyorsam

bu yuzden

1-vtanju maserati

2.lik icin

eroz z06,arda viper,sertan supra,emir c5r,mert m3

3.luk icin

vga plakali c6,ls7 c4,protomotive ve switzer porslar yarisir

Sıralama Icin çok net konusmussun...Yazı beklemek lazım sıralama yapmak Icin bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada ustu acik arac uygun degil demek dogru olmaz dezavantajlari olur denmesi daha mantikli hardtop ve rollbar yapilarak bu dezavantajlarin giderilmesi cok kolay..

m3 csl dogrudur 7:50 yapti fakat onun ustunde fabrika cikis semi slick lastik oldugunu unutmayalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sase rijitligi olarak z4 m roadster dunyada bile cok ust siralarda esneme konusunda sikintisi yok...

Z4m roadster z4 m coupe den 10 kilogram hafif agirlik dezavantajim yok coupe ile avantajim var.

Dogrudur z4 m coupe daha rijittir ama aradaki fark cok az...

Ustude acik olmiyicak soft top i iptal ediyorum....

Carbon fiberden hardtop imal edecegiz orjinalin aynisindan Deniz (sari m3) arkadasim sayesinde (DRY CARBON olucaktir) .... ayrica aracin ustu rollbar ile arka ile birlesicek ustu acik olmiyicak ve z4m coupeden sase rijitligi fazla olucak

İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur, kazasız ağız tadı ile binersin.

Bu arada 100-150 mph dbn leri unutma, dosyamda GTR dan tut, Ford GT ye kadar birçok aracın dbn leri var.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıralama Icin çok net konusmussun...Yazı beklemek lazım sıralama yapmak Icin bence...
    katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur, kazasız ağız tadı ile binersin.

Bu arada 100-150 mph dbn leri unutma, dosyamda GTR dan tut, Ford GT ye kadar birçok aracın dbn leri var.
    Tesekkur, Amin insallah...

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siralamayi yaparkenki ongordugum 200-300km/h surelerini yazim ona gore kiyaslayin arkadaslar

yeni yapilan araclarda olcume basladiklarinda anlayacaklardir ne kadar hizli araclardan bahsettigimi

maserati icin 200-300km/h

5s alti

2. siradakiler icin 7s alti

3.siradakiler icin 9s alti

tabi bunlar yine maksimum kapasitedeki performanslar icin

1001hp veyron 200-300km/h 9.7s

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OTTOMAN, HULK, AC 8877, GTR 200 e helal olsun kafa tuttukları hacimli arabalar, he diyiceksiniz kimi dört çeker kimi hafif ben anlamaz...

Providence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım bu yaz herkez için kendi gönülleri kadar güzel geçer... Benim konuyla ilgili fazla bir iddam yok açıkçası aracımdan keyif almak niyetindeyim yaz boyunca başka bir derdim de yok. Her neyse , konu belli bir çerçevede ilerlemiş okudğum kadarıyla yine önden çeker , arkadan itiş , 4wd konuları açılmış , biraz atışılmış vs vs.. her neyse yine bunlar belli bir saygı çerçevesinde yapılmış ve konunun gidiş hattı korunmuş taaa ki bir şahıs birkaç gün önce yaptığı terbiyesizlikleri unutup buraya gelip yine onu hiç ilgilendirmiyen konulara girene kadar , bir insan bu kadar yüzsüz nasıl olur merak ediyorum sadece ....

Her neyse tüm arkadaşlarıma güzel araçları ile nice güzel ilk bahar ve yazlar diliyorum ...

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Providence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım bu yaz herkez için kendi gönülleri kadar güzel geçer... Benim konuyla ilgili fazla bir iddam yok açıkçası aracımdan keyif almak niyetindeyim yaz boyunca başka bir derdim de yok. Her neyse , konu belli bir çerçevede ilerlemiş okudğum kadarıyla yine önden çeker , arkadan itiş , 4wd konuları açılmış , biraz atışılmış vs vs.. her neyse yine bunlar belli bir saygı çerçevesinde yapılmış ve konunun gidiş hattı korunmuş taaa ki bir şahıs birkaç gün önce yaptığı terbiyesizlikleri unutup buraya gelip yine onu hiç ilgilendirmiyen konulara girene kadar , bir insan bu kadar yüzsüz nasıl olur merak ediyorum sadece ....

Her neyse tüm arkadaşlarıma güzel araçları ile nice güzel ilk bahar ve yazlar diliyorum ...
    haklısın ve ya değilsin şimdi yine tartışma olucak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)