User Tag List

Sonuçlar: En Hızlı Kim ?

Katılımcı sayısı
454. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hpf M3

55 12.11%
  • Turbo M3

62 13.66%
  • Gtr 200

22 4.85%
  • Hulk

97 21.37%
  • Ac 8877

15 3.30%
  • Ottoman

58 12.78%
  • Msupra

145 31.94%
Sayfa 22/28 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
525 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Bu Yazin En Hizlisi ?

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tutunmaya takmissin diyosun, tutunmadan onemli bisey varmi ?

biliyorum boost by geari bundan onceki mesajlarimda yazdim zaten tutunamiyorsan tutunmak icin parca alicaksin veya ayar yapicaksin olmuyorsa beygiri kisicaksin diye...

boost by gear yapinca beygir dusmuyor mu ? kaldi ki asiri sekilde basinc kismaya gidiliyorsa 5. viteste ancak full boost yapiyorsa zaten o arac bosuna o lagli turboyu almis demektir ... buyuk turbo hem dusuk basincta verimli calismamis hemde bosuna her viteste lag uretmis olur...

turbo k20 ler 200 e kadar sarmiyor ne demek ? Hangi basincta hangi aracta hangi turboda ? hangi lastikle? hangi gucte? hangi asfaltta?
    k20nin standart sanzimaninda standart kesici devrinde vites atildiginda turbonun lag'e dusmesi icin turbonun buyuk olmasi lazimki, dyno queen degilse tercih eden olmaz herhalde...

genel olarak gordugum kendi denemem sirasinda bir kez laggy olur o turbo oda basilan vites bitene kadar
    Experience is what you get when you don't get what you want.

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basar13; dostum önden çekerli arabalar tutunmuyorsa bırak onu sahipleri düşünsün.. sen niye sürekli bunun üzerinde duruyorsun.. sen arkadan itişli arabanla tutuna tutuna gazla..
    Ben kimsenin aracina ozel konusmuyorum insallah tutunurlar tabi harcanan paralar ve emekler bosa gitmez...

Konu onden cekerlerden hangisi daha hizli olucak dendi konu oraya geldi bende kendi gorusumu soyledim guclu olan degil tutunan kazanicak dedim .... Kendi basima onden cekerler napicak nasil tutunucak diye konu acmadim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen kaçtane turbo k20 ye bindin ?

ne alaka ? Benim sorularima cevap verirsen bende cevap veriyim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k20nin standart sanzimaninda standart kesici devrinde vites atildiginda turbonun lag'e dusmesi icin turbonun buyuk olmasi lazimki, dyno queen degilse tercih eden olmaz herhalde...

genel olarak gordugum kendi denemem sirasinda bir kez laggy olur o turbo oda basilan vites bitene kadar

Hayir, mesela bir arac turbosunu 5000 devirde doldursun yurusun sonra 8 binde vites atsin devir 5500 e dussun o turbo yine lag yapar eger buyukse... tekrar tam potansyeline gelmesi zaman alir....

Horsepowerfreaks in turbo degsimesindeki sebepte buydu....

istanbuldaki hpf m3 de yeni turbosunu takti ve daha kucuk ama daha verimli turbosu ve yaris benzini olucak aradaki farki hepimiz gorecegiz... Daha kucuk turbo daha fazla hizlanma....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lag sadece ilk basmada olmaz her vites atisinda olur...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benim bindigim dikis makinasi kilikli 4silindir kotu gt35 1.6da lag falan yoktu: ayardanmi yoksa devirden mi anlamadim...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka ? Benim sorularima cevap verirsen bende cevap veriyim....
    sarma konusunda cevap istiyorsun ya bende sana o yzuden sordum kaç tane turbo k20 ye bindinde sarma konusuna bu takıldın ? önden çeker sarma konusu sende neden bu kadar takıntı olmuş anlamış değilim
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basar13 sen nos kitini baglamadan ankarada turbo s2k ile denk veya yakın gittigin yazılıp cizilmisti yanlıs hatırlamıyorsam simdide bagajda nosun var istersen kendinide listeye eklettir 50-200 en azından aracın tutundugundan sansın olabilir ne dersin hem boylece listede adın olacagından yazdıkların insanlara batmaz diger turu dunya para dokmus adamlara yazıp cizmen sadece polemik yaratır .

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence burada konuşulanlar tamamen boşa..

İnsanlar gözüyle gördüklerine inanırlar..

Oylamaya bakın, msupra birinci Hulk ikinci,Ac diger rakiplere göre açık arayla üçüncü; bu insanlar her durumda her koşulda her arabayla gazladılar.

Olmayan beygirler, dbn verileri, takılan parçaya göre hp hesabı, tutunur mu tutunmaz mı muhabbetleri faydasız bana göre..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benim bindigim dikis makinasi kilikli 4silindir kotu gt35 1.6da lag falan yoktu: ayardanmi yoksa devirden mi anlamadim...
    dogrudur, lag azdir hissedilmiyordur, hpf m3 denemelerini izlerseniz her viteste geriledigini sonra hizlandigini gorebilirsinz

ALS varsa tabi aracinizda bilemem ama zennetmiyorum gazdan cekincede hep full boost olmasi lazim o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarma konusunda cevap istiyorsun ya bende sana o yzuden sordum kaç tane turbo k20 ye bindinde sarma konusuna bu takıldın ? önden çeker sarma konusu sende neden bu kadar takıntı olmuş anlamış değilim

Benim demek istedigim her aracin setupi bir olmaz anlamindaydi 500 hp k20 de 700 hp de 200 de sarmaz diye bisey yok...

Bir arac sadece beyin ayari kotu oldugu icin bile sarabilir. Guc aniden gelirse..

Sarma konusuna takilmadim konusu gecti gorusumu soyledim kendi dusuncemi savununca takilmis mi oluyorum?

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili Başar,

çok kibar bir insan olduğunu 2006 dan beri biliyorum. CH ları aldığın zamandan.

Fakat yanıldığın konular var.

1- bu işler internet okuyarak, forum takip ederek olmaz.
    çok fazla yorumun var, 1 tane dbn yok.
    1 şişe nitrous ve 4,11 diff ile bu işler olmuyor.

madem süper n20 kitin, yayınlasaydın 100-200 değerlerini?

iyi ya da kötü, yolla dbn lerini. neden gizli tutuyorsun?

2- kendi aracına takarsın turboyu, çıkarsın, yaparsın testleri. ondan sonra lag ve diğer konular hakkında iddialı yorumlar yaparsın. 320 diesel turbosuna benzemez.
    sen şu anda dek 320 diesel kullandın. farklı sistemler.

yok 5500 de vites attım, lag oldu, bırak bunları. tak turbo, çık teste, gör gerçek dünyayı.

anlatmak istediğim forumlardan okuyup yazıp çizmek olmaz.

Bir manifold bir intercooler bir plug and play aldım ile olmuyor. Olsa idi hpf ler kral olurdu. Daha sadece 1 hpf m3 dbn yayınladı, o da 2 sene oldu, motoru kırdı, 11 aydır elini sürmüyor. Adam kayıp. Adı scott (racemxx) 2 kere motor kırdı 170 milde.
    ve yok oldu.

sanıyıorsun ki parçaları takar gazlar hızlı olurum, sadece rüya. bak hpp cilere, e46 fanatics te beni susturmak için dbn istendi, tık yok. maçaları yemedi.

3- hpp camiasında şoklar yaşanıyor. hpp koltuk üreten firma ile show yaparak, yan gelir elde etme peşinde, dikkatleri başka yere çekme peşinde. kırılan m3 hpp motor
    sahipleri ortaya çıktı. e46 fanatic te konu kitlendi. kaçmasın $$$ misali...

amerikada stage 3 sahibi sadece 400 mil sonra aracını satıyor.

gerçekler ortaya tek tek çıkıyor. sen de zamanı gelince haklıymışsın diyeceksin.

kendin testler yapmadan, sadece forum okuyarak yorum yapınca hatalı yorumlar oluyor.

ben yazdıklarımı teker teker test ettim, ondan sonra yazıyorum, hee bu arada sadece yazmakla kalmayıp dbn yayımlıyorum.

4- gelelim FWD önden çekerlere. Dün gece bana bir tane INTEGRA amerikadan DBN yolldı. 100-200 orta şeker, ancak 160 üzeri deli hızlı. tek kelime DELİ HIZLI.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basar13 sen nos kitini baglamadan ankarada turbo s2k ile denk veya yakın gittigin yazılıp cizilmisti yanlıs hatırlamıyorsam simdide bagajda nosun var istersen kendinide listeye eklettir 50-200 en azından aracın tutundugundan sansın olabilir ne dersin hem boylece listede adın olacagından yazdıkların insanlara batmaz diger turu dunya para dokmus adamlara yazıp cizmen sadece polemik yaratır .

Evet dogrudur, benim amacim duzluk degil pist o yuzden yaptigim harcamalar ve ugraslarda pist icin.. Duzluk icin cok kafa yormuyorum ...

Veri tabiki yayinlarim ama benim zirveye oynadigim yer pistler...

Direct port nos sistemimlede veri koyarim, HPF turbo kitini taktiktan sonrada veri koyarim tabiki... Ama dedigim gibi benim lider olmak istedigim yer pist...

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet dogrudur, benim amacim duzluk degil pist o yuzden yaptigim harcamalar ve ugraslarda pist icin.. Duzluk icin cok kafa yormuyorum ...

Veri tabiki yayinlarim ama benim zirveye oynadigim yer pistler...

Direct port nos sistemimlede veri koyarim, HPF turbo kitini taktiktan sonrada veri koyarim tabiki... Ama dedigim gibi benim lider olmak istedigim yer pist...
    devamlı pist diyorsunda hangi pistte hangi araçlarla yarıştın. varsa video ve derecelerini paylaşırmısın bende merak ediyorum psit performansını aracının
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun mesaj oldugundan altlarina cevap yaziyorum anlasilir olmasi icinde kirmizi renk yapiyorum

Sevgili Başar,

çok kibar bir insan olduğunu 2006 dan beri biliyorum. CH ları aldığın zamandan.

Tesekkurler beni zaten yuz yuze goren insanlar tanir forumdan zor oluyor

Fakat yanıldığın konular var.

1- bu işler internet okuyarak, forum takip ederek olmaz.
    çok fazla yorumun var, 1 tane dbn yok.
    1 şişe nitrous ve 4,11 diff ile bu işler olmuyor.

internet okuyarak forum takip ederek hicbisey ogrenmedim hep bos konusmalar daha cok kitap ve makale okuyorum. 1 sise diyerek nos sistemimi kucumsemeyin arkadaslar 650 tl ye satilan 2.el nos kiti degil..... Komple beyini olan cok iyi bir markanin direct port nos sistemidir bir tuple bitse keske... sezarin hakki sezara....

madem süper n20 kitin, yayınlasaydın 100-200 değerlerini?

iyi ya da kötü, yolla dbn lerini. neden gizli tutuyorsun?

Benim samimiyetime guvenmeni istiyorum daha olcmedim kanadi sokup onlere daha ince lastik takip deniz seviyesinde ve en onemlisi 100 kg a yakin daha hafifleticegim aracimi bunlarin hepsini yapip tam potansyelinde veri koyacagim surekli guncellemek yerine .... ama dedigim gibi yukarida allah var daha olcmedim noslu halini ....

ondan sonra turbo kitim cikar o zamanda koyarim

2- kendi aracına takarsın turboyu, çıkarsın, yaparsın testleri. ondan sonra lag ve diğer konular hakkında iddialı yorumlar yaparsın. 320 diesel turbosuna benzemez.
    sen şu anda dek 320 diesel kullandın. farklı sistemler.

320d disindada turbo tecrubelerim oldu illa surmeye gerek yok

yok 5500 de vites attım, lag oldu, bırak bunları. tak turbo, çık teste, gör gerçek dünyayı.

Birebir gozle gorunuyor zaten bunun aciklamasini HPF de yapti istanbuldaki Baris arkadasimdanda bu tecrubeyi dinledim daha fazla kanita gerek yok

anlatmak istediğim forumlardan okuyup yazıp çizmek olmaz.

Bir manifold bir intercooler bir plug and play aldım ile olmuyor. Olsa idi hpf ler kral olurdu. Daha sadece 1 hpf m3 dbn yayınladı, o da 2 sene oldu, motoru kırdı, 11 aydır elini sürmüyor. Adam kayıp. Adı scott (racemxx) 2 kere motor kırdı 170 milde.
    ve yok oldu.

Bikac kisiye bakmamak lazim ozel nedenleri olabilir.. Ortalamaya ve genele bakinca HPF kullanicilari cok memlun

sanıyıorsun ki parçaları takar gazlar hızlı olurum, sadece rüya. bak hpp cilere, e46 fanatics te beni susturmak için dbn istendi, tık yok. maçaları yemedi.

3- hpp camiasında şoklar yaşanıyor. hpp koltuk üreten firma ile show yaparak, yan gelir elde etme peşinde, dikkatleri başka yere çekme peşinde. kırılan m3 hpp motor
    sahipleri ortaya çıktı. e46 fanatic te konu kitlendi. kaçmasın $$$ misali...

amerikada stage 3 sahibi sadece 400 mil sonra aracını satıyor.

gerçekler ortaya tek tek çıkıyor. sen de zamanı gelince haklıymışsın diyeceksin.

kendin testler yapmadan, sadece forum okuyarak yorum yapınca hatalı yorumlar oluyor.

ben yazdıklarımı teker teker test ettim, ondan sonra yazıyorum, hee bu arada sadece yazmakla kalmayıp dbn yayımlıyorum.

4- gelelim FWD önden çekerlere. Dün gece bana bir tane INTEGRA amerikadan DBN yolldı. 100-200 orta şeker, ancak 160 üzeri deli hızlı. tek kelime DELİ HIZLI.[/QUOTE]

Masallah insallah tr den onden ceker araclarimiz daha guzel veriler yapicak...

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    döndü dolaştı yine hpfye geldi konu. şu kırılan motordan, yayınlamadıkları dbnden, üretecekleri koltuktan tekrar tekrar bahsetmesek artık. konunun ana temasını anladı sanırım herkes, tekrarlamaya gerek yok bence.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nurnivedikburg pistinde 7.50 dönmüşlüğü var başarın
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devamlı pist diyorsunda hangi pistte hangi araçlarla yarıştın. varsa video ve derecelerini paylaşırmısın bende merak ediyorum psit performansını aracının
    abi yarış yok, süre yok sadece arabanın yürürü piste göre yapılmış.aynı soruyu bende sordum cevap olarak onu söyledi.
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inan ben daha cok merak ediyorum parcalarimi tamamlamadim daha alicagim suspansyon biraz pahali oldugu icin almak zaman aliyor Dedigim gibi amacim duzluk olsa yol tutusa bu kadar maddi manevi ugrasmam....

Bu yaz insallah pist derecesi yapmak nasip olucak pist bulabilirsek... Bulamasakta yol tutusu iyi oldugu icin caddede keyif vermeye devam eder

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)