60-140 denemeleri yaptık ki yaptığımız yer caddebostan yani ilk videoda yeşil beklemediğim bi anda yandı tam randımanlı kalkamadım ikinci videoda tam tadını alıcakken corsalı arkadaşımız bıraktı yanlız onun arabasıda çok güzel yürüyo helal olsun valla güzel yüklemiş kendine göre ...
roll'ün bahanesi olmaz benim araçta stock oğlu stock yani aramızda araç ağırlığı olarak 200 kilo fark var aracıda gayet iyi gidiyordu tekrar helal olsun aracının temizliği gidişi çok iyi ama herhalde bu denemelerden bitek senin haberin yokmuşonun haberi yok diyosan videolara dikkatli bakmanı tercih ederim ... Debriyajı sağlam olsun gene deneriz kaçan yok ...
öncelikle maşallah ikinizin araçlarına da. fazla heyecan yapma derim bence arkadaşım, açmaya başlamışsın bırakır tabi otobanda basmıyosun sonuçta sahilyolunda denemişsiniz görüldüğü üzereilk videoda da senden sonra corsa vites kaçırdı dikkat edersen, yani şartları eşitlemişsiniz corsalı arkadaşın pilotaj hatasıyla. bence corsayı da tebrik etmek lazım standartı belli yazılımlı hali belli, ayrıca söyliyim o blow off u sökerse rahat 1 boy + sı var onun
![]()
sonuc bızım dusundugumuz gıbı olmus ama bı yerde yanılmısım rolde corsa kafa uzatır sonra alırsın demıstım taner orda yanıldım corsayı hıc goremedımdragta zaten ***** senden hafıf sonra yetısıyorsun massallah cıvıce ama cıvıcın aklını ben alıcam ıns
![]()
Videolar gerçekten de çok güzel. İki araca da maşallah, ve ikisine de tebrikler. denemeler bize yakın olmuş. umarım güzel, eğlenceli bir deneme olmuştur.
Videoları izlediğimde corsanın dragta rahat aldığını, rollde ise aslında 4 sonuna dek geldiğini (kendi 4 ü) izledim. Ben yanlış bir videoyamı baktım?
Her 2 aracada maaşallah
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Benimle ne zaman çıkıosunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)