Baya bir araba derken hangi araçları geçiyor ?
Printable View
tolga hıc 1.6 ies vtec2 fd6 denemesi oldumu bunlarda sıralama nedir biliyormusun?
hondanın yürürü her zaman başkadır ama bu kadar iddalıysalar gör bak bence seni geçerseler kim bilir arabadanın motorundan başka neler çıkıcak :D
çünkü cipli 100 bg hadi iyi açtı diyelim extralarla 125 bg olsun bi dizelin benzinliyi geçmesi için bence 10 bg fazlası olması gerek kilolar yaklaşıksa
1.6ies le denediğimde 60da basmıştık 100 e akdar yan yana sorna ben arayı açıyorum.
vtec2 ile denediğimde 60da bastığımızda bi yarım boy önümde seyrediyor 120den sonra ufak ufak yaklaşıp geçip diyorum 1 - 1.5 boyda 200de bitti
FD6 civicle yolda denk geldik yanıma geldi aragaz verdi filan ilk yanaşmadım tanımadım etmediğim adam diye sonra önüme geçip 3 şeritte gezinip yanladı :D gaza geldim soluna geçtim vites düşürdüm oda düşürdü. 3 kornada bastık:D ben 60daydım yine 140a adkar yanyanaydık sonra arayı açmaya başladım 1 boy olunca sellektör yaptı önüme geçip sağa çektirdi benii:D
bi hışımla yanıma geldi( tısttım noluyoruz oldum ) camı açtırdı kardeş sende ne var böle uzadın dedi :eek: Stocum ben diyince:cool: hadi yaa diye şaşırdı :D
sende ne var dedim egsoz filtre var dedi:) bide 17 jant :icon_wack
olabilir :D ama filtre egsoz vardı ondada
nerede buluşuyonuz :D :D
yok ya chip yok chip olsa denerdik senle güzel olurdu tolgaya gidersem yoldan sende eklenirsin ozaman :D
chip olsa benim açımda güzel olmayabilirdi
olmasa senin yüzünden gidip enjektör turbo cooler masrafı yapabilirdim :D
neden? ben chipli olsam olcağı 160 165 bg sen benden daha hafifsin ama
oda var :)
ama baskıda önemli
stock kaç bg seninki
110hp oy üzden basıya yükleniyorum :)
ha 110luk sen chiple kac bg aldınki ozaman chip dışındada birşeyler var sadece chipli olsan denerdik bu halinle denemek beni chip yapmaya zorlar:D
mauelını ne kadar farkettırırkı otomatıgını kullanıyorum fd6 nın gıtmıyor hıc