ben şunu bilirim 6. vites 4500 devir 210 :D stockken daha da gitmiyo çoook hafif eğimde :)
seninki daha uzun, 4000 devirde 220-230 civarı olması lazım eğer toledolarla falan şanzıman aynıysa ;)
Printable View
yok okadar gitmiyor 4200dd de 220 oldu okadar zaten son hız 208 gorunuyor :D
demekki şanzıman farkı var çıtırdan, motor yerleşimi farklı olduğundandır muhtemelen :)
artık bılmıyor yoksa bızım arabamı ıyı acılmamıs:D
arkdslar hangu gun nerde saat kacta kımler gelıyo :D uyarsa bızde ugrarız :d
aslinda bicok araci geciyor derken dizel camiasi icin idda etmistim..
benzinliylede denedim..:D
ortalama 1600cc hacimli ufak tefek tune edilmis araclarida gecmekte zorlanmiyor bu araclar arasinda 106gti ve gsi serisi baya canli araclarda oldu..
bu arada vti lada denedim merak eden arkadaslar vardir illakli :D:D
altlarda baya bi ugrastirdim.. ustlerde denemek ne haddimize tabi..:cool:
o corsa yürümez
4-5 boy mümkün deil fizik kurallarına aykırı :DAlıntı:
ama ortada 4-5 boy iddiası var bakıp görücez ...
Video'yu koydum ama açılmadı bidaha bi deniyim video yan olmuş ama sadece aracı göstermek için koydum :)
bu corsa taneri üzebilir bu şeilde gidiyorsa 1.4 sıkınsıız ise..
benim kuzenimde 1.3 cdti van vardı, lancer ile denedik 140 a kadar yan yana gidiyoruz sonra lancer geçiyor.
yeni kasa civic düz vites ve lancerıda denemiştik 1-2 yaptık sadece yan yana gidiyorduk.
corsa şaka yapabilir..
leon tdıla denemıstık 316yı 140hplık 6 ılerı leon, 316da 116 hp,
son hızları 206km ıle aynı gozukuyor,
bastan tabıkıde cok gectı 190dan sonra aynı gıttık 215 cıvarı kaldık düzyolda onlu arkalı gittik:)
q5 2.0tdı 170lıkle denıcem focusu, 1780 kg, benım denedıgm clıo dızelle denedık q5 i, yaklasık aynı farkı attı clıo dızele bakalım hayırlısı:D
ya aynısını bende yaptım aynı 1.4e sıkıntı yok arkadaşlar ama bu araç hafta sonu böyle yürümüyodu cem naptınız olum arabaya beni geçmek için bu kadar uğraşmayın şurda 2 gün kaldı zaten belli olur geçerlerse ama dostça denemeler olsada cemle arkadaşlığımı bi gözden geçiririm :D :D :D
gençler okulda bi uğursuzluk var bu ara dikkatli deneyin birbirinizi üzmeyin