bu sefer 60 değilde 80 de basalım 200de bitsin![]()
lanet olsun gaz kelebeğine
yanlış anlaşılmasın bende en az 1 boy geçebilecegimi düşünüyorum fakat tabi hiç birşeyin garantisi yok , şimdi kaç ile kaç arası sıkıcaz onu söyle FD6![]()
d16y4 motorları d16v serisi vtec2 motorlara göre daha seri bnce vtec2 motorları iesler gibi yapılan işlemlern hakkını çok vermio extra daha fazla motora girerseniz farklı bir boyut mesele despe emrenın vtec2 si gercekten çok iyiydi bnn gibi ancak güzel besleme ile . şahsi görüşüm vtec2 sportmda düz boru 4-1 headers typeR exhauts simota cai olmasına rahmen yarım boy yeddiğim araçtan suanki aracımda hava filtresi kiti headers düzboru ve 17 jantla(eksi) kat kat boy atıım bende bbir video eklemek istiyorum kndi aracımın videosu bnce ies alıcaktır fd6lar nasıl devir ceviriyor bilmiorum ama bn aracımda 3te 160 4.vtesde 220km rahat ve kasılmadan görüyorum araçların ciğerleride çok önemli bnce izleyip görelim videoyu beklıorum ben..
buda aracımın videosu:
DSCİVİC| Facebook
fd6 3te 172 görüyor.. ahanda geçtik vtec leri![]()
örnek verım eskılerden
1.4te fıltre egzos
fd6 stock 2 kısı
YouTube - Civic 1.4 vs Civic 1.6 (125 stock) - 2
ben en son 3. viteste 168 de kesiciye girmiştim.ama aracım daha 10.000 deydi
fd6 lar ilk çıktığı zaman bayağı tartışılmıştı ies mi fd6 mı diye.hatta çok hararetli konularda olmuştu
ikiside stock olduğu zaman ies 170 e kadar önde , ondan sonra fd6 yaklaşmaya başlıyordu hatırladığım kadarıyla.
fakat burda araçlar stock olmadığı için durumlar farklı.zevkli olacağı kesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)