:D inş olur kanka
Printable View
evet geldim arkadaşlar öncelikle şunu söylemek isterimki ,LPG sökmedim sadece tesisatım vardı onun kabinini söktüm öyle geldim .. diğer fd6'ları bilmem ama Tolganın arabası fd6 gibi yürümüyor isteyen arkadaş önce bi fd6'yla deneyip sonra gelip bide Tolganın FD6 sıyla yürütsün sonra zaten buraya yazar :) yani boşuna benim İES'İ Tolganın araçla yürütmedik o kadar diyim bu arada kardeşimin araca maşallah bir kaç kez vites leri karşılıklı kaçırdık fakat arabası 120 130 dan sonra den sonra felan beni 2 boya kadar açıyor olarak hatırlıyorum önüme bakmaya konsantre oldugumdan :) videoları bekliyorum
Ve sonuç arkadaşalr videolarla
1.deneme
FD6 & 1.6ies - Car Videos on StreetFire
2.deneme
Fd6 & 1.6ies 2.deneme - Car Videos on StreetFire
Speckler:D
1.6 İES : Kat iptali , Komple düz boru , Açık hava filtresi , 4.2.1 Crx Headers ..
FD6 Civic : Düz boru , Downpipe ,el yapımı filtre ,Magnaflow egsoz bunun dışında stock.
tolganın arabada piston varmıs arkadaslar xxx bilgi :D :D
serhat 70 kilo ben 90 kiloo owww bide tüp 50 kg o varrr :D tutunma problemi yaşadık bide :):):)
sizden zayıf olduğumuz kesin de ben şuan 61 çekiyorum tolgada 63 çekiyor :D:D bide kasa ağırlıkları var + siz bide tüpün deposunuda sökmüşsünüz onu bilmiyorduk :D:D:D
nys beyler sonuc ne olursa olsun forever EK kasa ;)
2006 focus'um war 3 aydır bınmıyorum walla 98 civic daha tatmın edici :D
kantara çıkalım bidaha :):):)
kaçta başladı ve kaçta bitti roll 60-200 mü?