ben beylikdüzünde oturuyorum. iştende çıktım parasız pulsuzum:D:D
Printable View
ben beylikdüzünde oturuyorum. iştende çıktım parasız pulsuzum:D:D
tolgayı şurdan roling için avcılardan ikiteliye getirmekte güçlük cekiozzz sizzzz anadolu yakası falan diyonuzzz :D:D
arkadaslar ömeride tolgayıda tanırım az cok oturdukları mevkiiyi bilirim.. bu nedenle ikisinin bulsması cok zor :D :D biri tekirdağdan biri izmitten gelicekler :hehe:
ama cagri ikisinede gider gibime geliyor dener gelir.:D
neyse bende bugun araba ile ugraştım işte emme monifoldunu söktüm acayip kurum bağlamış güzelce temizledim cam gibi oldu sonra gaz kelebegini temizledim falan fıstık ugraşıyozz iştee yaaa :D
Ben gelirimde kopru saatini denk getirmem lazim :) donus sikinti olmazda gidis trafigi cok oluyo :)
Anadolu yakasi yasakli bolge her gece en az 10 tane devriye goruyorum bizim buralarda bile :)
Bende iyiden merak eder oldum bizim aurisin gidisi nasil :) yaptiklarimiz is yapmis mi? Sikildim bostanci kiziltoprak arasi araba surmekten :P
murat senin araçta neler var ?
hadi arkadaşlar deneyin alın öcümü :D
coklu olmasın b.ku cıkıo o zaman max 4-5 araba cıkalım :D
ben bu hafta sonu izmitteyim önumuzdeki hafta onu deneyebilirm yada hafta içi bi gün :)
hepiniz üzerime geliyonuz ama olmasssskiiii pöleeeee :D:D ver misketlerimii:cokgreen:
1-corsa gsi ef driver tolga
2-serhat 1.6 ies
3-tolga kaynak fd6 civic
4-hasan cagri auris
wallahi opel kadar zor motor görmedim sıkış sıkış el girmiyor cook ugraştırır ama aslına bakarsan kolay alet edevat oldugu taktirde temizlersen ciddi anlamda gaz tepkimen degişiyor arabanın rahatladıgını hissediyorsun sesi herşeyi degişiyor en tatlısıda işlemin sonunda gaz bastıgındaki kara bi duman cıkıo bütün kurum tutmuş pisligi atıyor araç wallahi senede bir arabanın gaz tepkimesinin düştügünü hissetigin her zaman yap derim