9. Ford Mondeo 2.2 TDCI (175 HP)
Gerisi yalan![]()
Tamam kabul ayrımcılık var.
a4 ...
veya passat olbilir. orta kasa
Evet 159 cok basarılı ama e90 ıle arasındakı farklar rwd fwd farkları gibi, çok yakın araçlar,
sıralama ıcın c serısı 1. sırada su an makyaj nedenı ıle, yenı 3 le ısler degısır
kışisel tercıhler belırler sonucu, ılk 3 dısında cogu arac bırbırıne cok yakın s60 1 adım onde bana gore..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
1 Merso
2 Alfa
3 Bmw
4 Audi
5 Opel
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
1.bmw 320d
2.mercedes c220 cdi
3.audi a4 2.tdi
4.opel insignia
5.peugeot 508 hdi degil GT versiyonu bence 2.2 204hp
6.Ford mondeo
7.alfa romeo 159
8.Citroen c5
9.Toyota avensis
10.Renault Laguna
ılk 3 sıra ıyıdır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
alfa şöyle azcık kalite bi araç olsa birazda bazı noktalara dikkat etse var ya...
fakat 3 yıl dolmadan ön ve arkadaki marka amblemi soyulup dökülüyo düşünün yani.
çok yakışıklı bi araç 159 ama yakışmıyo bence bazı şeyler.
1.Mercedes-Benz C220 CDI (170 HP)
2.BMW 320d (184 HP)
3.Opel Insignia 2.0 CDTI (160 HP)
4.Audi A4 2.0 TDI (170 HP)
5.Alfa Romeo 159 2.0 JTDM (170 HP)
6.Toyota Avensis 2.2 D4-D (177 HP)
7.Peugeot 508 2.0 HDI (163 HP)
8.Ford Mondeo 2.2 TDCI (175 HP)
9.Citroen C5 2.2D (170HP)
10. Renault Laguna 2.0 dCi (180 HP)
Sizlerden Gelen Oylarla Son Durum......
1. MERCEDES-BENZ C220 CDI 276 puan
2. BMW 320d 246 puan
3. AUDI A4 2.0 TDI 225 puan
4. OPEL INSIGNIA 2.0 CDTi 171 puan
5. ALFA ROMEO 159 2.0 JTDM 160 puan
6. TOYOTA AVENSİS 2.2 D4-D 157 puan
7. FORD MONDEO 2.2 TDCI 156 puan
8. PEUGEOT 508 2.0 HDI 140 puan
9. CITROéN C5 2.2D 132 puan
10. RENAULT LAGUNA 2.0 dCi 113 puan
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sonuçlara baktım
Mercedes'i koşulsuz şartsız lider yapmışsınız. C serisinin dışı hele ki AMG paket ise baldan tatlı fakat içine bindiğimde sanki eksik bir şeyler var sanki basit olmuş gibi inanın... Kokpit çok boş ve tuhaf geldi bana tabii ki yalanım yok makyajlı kasaya ne bindim ne de kullandım. Değişiklik var mı bilmiyorum. Bir de Mercedes'in 2.2 lik motorunun vergi dezavantajı ve yüksek tüketimini kimse göz önünde bulundurmamış.
BMW'nin kokpiti de ha keza ama BMW'nin DVD paketlisi ortada ekran varya hani o aracın içi çok iyi verdiği hisler bambaşka... BMW'nin tek kusuru bana göre boyutları ufak arka koltukta diz mesafesi çok düşük. Bu arada yeni kasasından bahsetmişsiniz bu konuda en ufak bir bilgiye bile muhtacım...
Audi'nin içi de dışı da iyi bu araba hakkında pek olumsuz bir şey duymadım hatta benim İtfaiye'de Kocasinan Grup Amirliği'nde çalışan arkadaşım var bana dedi ki bir gün bir kazada Audi sacını keserken hidrolik makası bozmuş ben Audi'ler gibi kesilmez sac görmedim diyor. Japon arabalarını kağıt gibi kesen makas Audi'yi keserken hidrolikleri attırdı kesemedik diyor.
Opel'e gelirsek İnsignia çok çarpıcı bir araç gerçekten 4 ay sonra 190 hp Bi-Turbo Diesel versiyonu geliyormuş üstelik çok daha donanımlı ve aynı fiyata beni Opel Ataköy'den aradılar. Lütfen bu araca binmeden kullanmadan tercihinizi yapmayın dediler. Bakalım acelemiz yok araştırmaya devam.
Alfa Romeo ise beni her kullanışımda kendine aşık ediyor. Almanlar gibi değil çok fark var olumlu anlamda da olumsuz anlamda da ama kalbimin hızlı çarpmasına yol açtığı da tartışılmaz bir gerçek. Alfa'yı almak sana iki sene sonra ihanet edeceğini bildiğin çok güzel bir kızla evlenmek gibi demişti bir arkadaşım....
Toyota Avensis bir japon kullanmadım hakkında en ufak bir fikrim yok. 2.2 si dediler. Derindere'yi aradım getiririz dediler ama beklemek lazımmış. Toyota hakkında da kötü birşey duymadım. Uzun ömürlü dayanıklı güvenilir araç dediler. Yine de en güvendiğim adamlar diyorki sen reklamlara bakma hiç bir zaman bir japon bir alman'ın verdiği hissi güveni veremez...
Ford Mondeo çok kullandım eski kasasını da bu en yenisini de çok sağlam tank gibi konfor herşey düşünülmüş ama eksik olan bir ruh var bu arabada çok kaba incelik yok sanki. Yine de Ford Ford'dur ötesi yok.
Fransızlara neden bu kadar soğuksunuz anlamadım doğrusu. Hadi Renault herkez tarafından biliniyor pek de kalite araçlar yapmıyor. Rent a Car'lar da bile koşulsuz teslim ettikleri Renault Fiat Hyundai grubu araçlar ama Peugeot ve Citroén gerçekten kaliteyi yakalamış durumda bence ki hele Citroén'in güncel tasarımlarına tam not veriyorum.
Hepinize gönülden teşekkür ediyor yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
3. BMW 320d (184 HP) ve 5. Mercedes-Benz C220 CDI (170 HP)
ancak şu 2 aracında bence eksileri var bmw 2.0 ve 184 hp gayet güzel ancak yıl sonu kasa değiştirecek ve büyük oranda değer kaybedecek. Mercedes C ise daha yeni makyajlandı ve uzun süre en az 3-4 sene böyle devam eder gibime geliyor ancak onunda motoru 2.2 olmasından ötürü bir üst motor sınıfı vergi ödüyor. bu karşılaştırmaya bence eklenmesi gereken volkswagen passat 2.0tdi ve volvo s60 ta olmalıydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)