O Rs binmemiş olabilir ama benim arabayı az çok biliyo ,,sen dolu bir clio rs e bindinmi ? Yok ..o zaman fazla deşmemek lazım...
Onun makina ne alaka ? Konu wrx mi ? Bu konuyu saçma yerlere götürmeyin rica ediyoruz..Bakın ne güzel tartışılıyo ediliyo
en dolu clio rsleri ve meg rs çok iyi bilirim kadir... m3 le çok ateşlerini alırdım da.yaşlandık artık ağır takılmaya başladık ne yapalım.
olabilir bu konuda çok iddialıyım.
hali hazırda yok tabi ama inan olmasını senden çok isterdim...ah maddi durumlar yok mu.
her zaman.kapımız bütün forumdaşlara açıktır ne demek.
özl msj.at
Peki sacma yerlere gitmesin ok.
Ancak tartisilan araclar clio ve megane
Anladigim kadariyla en dolusu sizdeki
Birde izmirde varmis.
Simdi ben diyorumki stok megane rs 26 snde 200 goruyor
Cevaben bana gc8 şamarlayan clio goruntusu geliyo, bide sn hesabi da bana yaptiriliyor.
Şimdi ben bakiyorum videoya arkasi pikap araclar gibi bos bir clio, surat 70 e ayarlaniyor, egimli yolda basilior 17 sn gibi 5. Vitese atiliyor.
3 sn 0-65 olsa diyorum 20 sn 200 gormus.Cevap yok.
Tamam yine kabul, e peki pbox var mi diyorum, neyle olctunuz demek istiyorum ona da cevap yok.
E bende nasil anlayacagim bu clionun assil gittigini.
Surdan anlayacagim: o arkadas lise caglarinda matematik ogretmeni ile bogusurken, bizde gc8 bogazliyoduk, az cok biliriz o öküz nasil gider. Soralim ogrenelim de oradan anlayalim bari clio nasil gidiyo..![]()
Sizin arac 210 ps ise siz ancak e30 la basarsiniz. E36dan itibaren tum m3 ler sizi gecer.
Tabi saglikli olmak kaydiyla. Piyasada gezen hoşaf m3lerin haddi hesabi yok. Ben 5 silindirle giden m3 de gordum. Bmw fabrikasinda her 20 aracta bir banttan secilen ve ustune M POWER yazili motor takilan araci clioya gecilecek sekilde yapmazlar merak etmeyin.
![]()
Senin aracla ilgili yorum yapmiyorum, sonucta seni geciyor iste.
Ama seni gecmesi bende bi fikir uyandirmiyor. 225 lik wrx i type r da gecer. Seninki nedir ne degildir bilmiyorum. Zaten konu da cok dagildi. Hem ben sana daha oncede dedim diye hatirliyorum : Cok yorgunum cookkk...
Özgür boşver abi bu adamlara Megane ile Clioyu geçirtemezsin. Hayatlarında bir tane stock meganeları olmuş. Kadire sordum Megane ile girdiğin yarışta Clio 1 sn ile geçmiş. Yazılım yapsan egzost taksan filtre taksan 1 sn kazanamaz mıydı Megane diye cevap vermedi.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)