s2000 i ben örümcege benzetiyorum..ikiside farklı araclar neden karşılaştırıldıki sanki alakasız araclar tek takılırsan honda
s2000 i ben örümcege benzetiyorum..ikiside farklı araclar neden karşılaştırıldıki sanki alakasız araclar tek takılırsan honda
Biraderimde s2000 varken bende biniyordum,gorsellik acisindan bir tarzi oldugu dogru ustunuze basiniza giyinip guzel guzel gezebilceginiz arada bir de yanlayabileceginiz bir arac,ama binip de kendini yollarin krali yada keichi sanilcak bir arac degil,hayalini kuran arkadaslar boyle olacagini saniyorlar komik bi sekildes2000 bana kose donusleri disinda zevk vermedi acikcasi,kendi tarzim olarak torksuz motorlari sevmiyorum,az yakmasi ve tarzi icin alinabilir ama benim gozumde s2000 efsane falan degildir.
Evo ya gelince,s2000 le karsilastirilamayacak bir aractir,herkesin binemeyecegi kadar ozeldir ve oyle kalmalidir benim gozumde.ikisini karsilastiran arkadaslarin s2000 almasi temennimdir.
s2000 ve evo ayrı dünyaların aracları gereksiz bi karşılaştırma...
2007 model s2000'e 70.000tl vereceğime evo9'a 60.000tl vermek daha mantıklı geliyor bana.tabi biz burda ne kadar yorum yapsak da para konuşacak çok paran varsa s2000 al başka araban yoksa evo9 al
s2000 kullanması çok kolay gibi gözüksede çok zor araba normal kullanırsan çok zevkli biraz limitlerini zorlarsan birazda arabaya yabancıysan altından ummadığın zaman çıkıp gidiyo o yüzden her şartlarda 4*4 evo 9 kesinlikle
s2000 seviyorum ama evoya hem gözümüz alışık değil hemde bir ağırlığı var.. Tercihim evodan yana![]()
...
Benim tercihim S2000'den yana olurdu. Evo 9 tabiiki daha üstün bir araç ama ben görselliğe önem verdiğimden s2000'i tercih ederdim. Kişiden kişiye göre değişir tabi zevk meselesi
STI neden düşünmüyosun ?
ama bu ikisinden sk2 derim...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Direk evo. 4 çeker yoldan ayrılmazBaşka söze gerek bile yok
![]()
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
İkiside çok farklı araçlar tek ortak yanları dikkat cektirmeleriabim kadar yakın arkadasımda s2000 var binmek gezmek gercekden cok güzel bi duygu bende evo var onun tadı ise bambaşka iyi düşünüp neler istedigine bak ondan sonra zaten karar vermen kolaylasır
![]()
☻/
/▌
/ \
Yanlarım şeklimi yarım direksiyonuma güvenirim paramı 2 kişilik bi araçta olsa veririm diyorsan s2000 ama Evo 9 da 4 çekerin keyfi ayrı =)
evo 9 tabıkıde tek geçerims2000 surucusu olarak vtec olarak super ama evo baska dunya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)