DRİFT severim diyorsan S2000,
TORK (Tabi drifte yapabilirsin) severim diyorsan EVO 9,![]()
Ilk once s2000 alinmali, tadina, zevkine, askini yasadiktan sonra satilip evo alinmali diye dusunuyorum![]()
S2000 kesnlikle bir drift aracı geğildir her arka iten araç drift aracı değildir şanzıman ve difi buna uygun değil koşe dönmeyi drift sanmayın biri elma biri armut evo ve s2k çok farklı segmentler evo mu sti mı olsa tamamda s2k ile evo kıyas kabul etmez birbirlernden çok farklı ozellikleri var burda tamamen ihtiyaca göre hareket edilmeli
öncelikle beklentilerin ne bu araçlardan ona göre karar vermek daha mantıklı , klasmanlar cok farklı evoyla s2000 için biri siyah biri beyaz
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
4X4 ve Turbo besleme. kalkerken kayıp yok sayma yok.
100 km/h in 4.8 seconds.
280 PS (206 kW; 276 hp)@6500rpm and 422 N·m (311 lb·ft)@3500rpm
AUDI R8
Güç 420 bg @ 7,800 d/dak
Tork 430 Nm @ 4500 d/dak
sana özellikle v8 motoru olan bir araba söyledim. cc, beygir ve tork oranlarını karsılastır istersen bir.
Arka çekiş olupta drift yapamayan araç mı olur ?. siz nerden vardınız bu kanıya ? Japonlar pistlerde d1gp' de s2000 kullanıyorda.
S2000 Drift vol3 - YouTube
Ama sürücü sürmeyi beceremesse o ayrı bir konu. hemen mahanalar sıralanmaya başlanır.
s2000 atmosferik motorda Litre başına en çok beygir çıkaran arabadır.
2 tane video var diye drift aracı demek olmazki. şahin de drift yapıyo o zaman arkadan itiş bak youtube da çeviriyolar göbeklerde. dünyada kaç tane 200sx var drift yapan d1 de kaç tane s2000 var?
S2000 drift aracı değil demek için illa hiç drift yapmaması mı lazım? araç drift arabası olarak tasarlanmamış, amacı farklı zaten. belki hiç bi araba drift arabası olarak tasarlanmıyor fabrika çıkışı ama bi s2000 den ziyade bmw olsun nissan olsun varken s2000 e drift arabası denmez.
454cu motorlu amerikanlar drag yapıyor, hyundai accent de kalkış yapıyor. dünyadaki her araba kalkış yapabilir. her arabaya drag arabası diyemeyiz ama.
yanlış anlama amacım seni yanlış çıkarmak falan değil ama sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım.
BATIKAN
Kardes bende zaten dort dortluk drıft arabasıdır diye iddia etmedim. ama driftte yapılabılır demek ıstedım. yanı ben gundelık surdugun ve zewk için aldıgın aractan biraz yanlama yapmak için s2000 tercıh edılebır demek ıstedım. ama olay profesyonel drıft ıcın aracı dersen bana bu işin arabası silvia ve rx7 dir derim sana![]()
bu karşılaştırmaya bende karşıyım.her yönüyle birbirine zıt otomobiller.2.0 atmosferik,2.0 turbo besleme,4 çeker,arkadan itiş,2 kapı,4 kapı,5 kişilik,2 kişilik.aynı olan tek şeyi 4 tekerlekli olmaları.
görsellik ve ses bence s2k derim bende
evo biraz zengin işikalır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)