vogtlandın yayı var mı polo gti için bilmiyorum. Golf 3 gti da kullanmıştım konfor iyiydi ama taksici specti kafa yerde kıç havada geziyordu makine.ama yol tutuş eibachlar kadar iyi değildi bu bir gerçek.
![]()
vogtlandın yayı var mı polo gti için bilmiyorum. Golf 3 gti da kullanmıştım konfor iyiydi ama taksici specti kafa yerde kıç havada geziyordu makine.ama yol tutuş eibachlar kadar iyi değildi bu bir gerçek.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
ben eibach 40mm kullanıyorum hem sertlik hemde yol tutuşundan memnunum,,HR lar bariz daha sert oluyo ......
Bence ap derim çok kaliteli bir yay bulabilirsen.
Güncel..
Polo gti yay takan varsa foto atabilir mi yay markasını vs söyleyip..
bence aynı pokun biri siyahı biri kırmızısı![]()
arkadaşım H&R almıştı memnundu. Ama tercihinizi bence biraz daha para koyarak coilover'dan yana kullanın![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ben r56 mini de kullandım H&R, EIBACH da kullanan arkadaslarim vardi, HR da daha fazla dusuruyordu, ozellikle onden, ama astra da eibach kullandım, cok dusurmedi ama konforu da cok az etkilemişti...
Coskun ARIKAN
Fiesta da Eibach kullanıyoruz. Düşmez diye korkuttular gözümüzü ama farkedilir derecede düştü. Konfordan kayıp vermedik. Yol tutuşu da çok fark etti. Kısacası Eibach tan memnunuz.
Aracdan araca degısıyor konfor olayı işte. eıbachlar bazı araclara uyum saglamıyor malesef. Bende konforlu olsun dedım eibach aldım sert ve sekıyorum. Kuzenımın ies e aldık konfor kaybı 0 oldu.
Eibach kuzenimde kullanıyor memnun ancak hani öyle cok asırı düşmedi .. Ancak işte olay polo gti da ne kadar düşürecegi.. Konfor falan cok onemli değil kasisli bi semt bizimki biraz yavaslamak için yay düşünüyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)