Selam arkadaşlar ben öyle fazla gaza basmayan zevk için araba kulanan akşamları sıkıldıkca sanayideki dükkanımıza gidip arabamın sağını solunu söküp kendi el emeğimle bişeyler yapmakdan hoşlanan bi insanım bu araladar nedense 98 vti'ımdan bıktım ve arkadan itişli ama motoru ile kaportası ile kendim oynayabileceğim benim ellerimde şekillenicek bişeyler arıyorum fakat aklım ciddi anlamda çok karışık konuyu fazla dağıtmadan şöyle bi açıklama yapıyım
Ford sierra 2.0EFi 5-6bin TL ye alabileceğim motoru bütün göztepe sanayi esnafınca onaylanmış yedek parçacı bol ve ucuz sağlam bir araç diyorum onu alırım cosworth tamponu falan döktürtürüm iki sparco koltuk koyarım direksiyonu değişirim oynarım onunla ama işte tasarımıda bi türlü içime sinmedi
BMW E36 3.18is / 3.20 coupe yada cabrio olabilir görüntüsü güzel ama ilk etapda düşününce biraz zibidi havası veren bi araçmış gibi geliyor yedek parçası ne alemde hiç bir fikrim yok ama çok elektronik olduğu için bana hep problem yaratıcak bi araçmış gibi geliyor
Nissan s13 180sx Tasarım olarak ruh olarak aklıma en çok yatan sahip olmak istediğin bir araç ama 1.8 turbo motorunun sorunlu bir motor olduğu ve yedek parçasını bulamayacağımı çok duydum ama ufak tefek yapabileceğim şeyler açısından bmw den daha çok uğraşabileceğim bir araç ve sonuçta japon ama bi devir daim için iki hafta bekleyipde anca yan sanayisini bulucaksamda bi zevk alamam ben ondan
Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim, sürçülisan etti isem affola...