Ben sierra kullandım uzun süre. 93 senesinde 0 aldık. Gerçekten çok zevkli makinadır. Sorunu amortisörler çok yumuşaktır her yerde altını vurur. Debriyajı çok çabuk biter ve egzost manifold contası çok çabuk dağılır. Bunların dışında problem çıkarmaz. Yürürü çok sağlamdır. Çok iyi yürür. Difransiyeli kolay kolay kıramazsın. Çok zevklidir gerçektende.
IN BOOST WE TRUST
Bu kıyaslamayı yapmadan e36 alırdım yerinde olsam. Diğerlerine göre daha rahat toplanır daha rahat ustası bulunur daha rahat parçası bulunur daha çok alternatif bulundurur daha sağlam ve güvenilir paran varsa aşırı beslemeye yatkındır vs vs BMWnin özellikle e36nın + ları bitmez. Ben 3 sene e36 M3 kullandım hiç sıkıntı yaşamadım turbo beslemeliydi biraz hararette sıkıntım oldu o kadar. Sen 300 350 hp üstü yapmıcaksan bu sorunuda yaşamazsan tek yaşayacağın kronik sorun ön takım çok dağıtıyor. Güvenliğinide test ettim 3 takla attım burnum kanamadı![]()
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)