bizde 2 ay önce 1.6 mylife doblo aldık aracın gidişi konforu fln iyi ama yakıt o kadar da az değil ortalama tüketim 9.5 9.8 arası değişiyor
peugeot partner tepee 1,6 hdi 110 hp premium zenit pack baktınız mı hiç ? bayi ile anlaşıp blueatooth ve grafik ara yüzlü ekranla birlikte çok daha güzel bir hale geliyor araç. çift bölgeli dijital klima da bu araçta standart.
bahsettiğim opsiyon alfanumerik olan ekran bu hale geliyor
![]()
Aracımın fotoları bunlar yawilanımdan almışsınız herhalde sorun değil
Öte yandan zenith pack te cam tavan için donanımların çoğunu std olarak kısmışlar opsiyonel olmuş bi kısmı bazılarıda iptal olmuş
Çok satırlı bilgi ekranı yok artık opsiyonel de değil çok büyük eksik..
usta fotoları internetten aldımbizde aldık zenith ama daha teslim edilmedi,dediğiniz gibi bazı özellikleri opsiyon yapmışlar,bu ekranın ve bluetooth un olmayacağını bile söylediler bana,parası neyse vericem diyorum adamlar uğraşmak istemiyorlar sanırım ama sonunda kabul ettirdim. beyaz ellerinde hazır olmadığı için bekliyoruz,bir iki hafta içinde teslim alırız inşallah.otomatik kararan dikiz aynası da elimde mevcut onuda serviste taktırabilisem süper olacak yoksa kendim takıcam. klima paneli hariç bence güzel bir araç hususi kullanım için.
Kesinlikle doblo 1.6 multijeti tavsiye ederim... 105Hp 290NM tork üretiyo bu değerleride küçük motorda veren bi marka daha yok (tork bakımından) ve donanım olarak oldukça zengin (Premio) Ocean0636 arkadaşın dediği gibi fransızdan uzak durun Ayrıca dobloyu test ettim yani bi hayli hoşuma gitti konfordan dolayı araba gitmiyo gibi gelsede kısa sürede 180 km hıza ulaştığınızı farkedeksiniz. Yol tutuşuda bağımsız süspansiyon ve esp ile oldukça güçlendirilmiş. gaz kesmeden virajlara girmiştim yani...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)