User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
131 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Turbo ies vs megane rs

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın sahibi Fuat da sana ne oluyor onu anlamıyorum bana roll teklif eden sensin geri vites yaptın diyen sensin arabanın sahibi hiç karışmıyor sen menejersin galiba aman Allah çarşınıza pazar versin rollinginizde sizin olsun kabahat bende muhattap oluyorum hadi kalın salıcakla...
    Sanane Mustafa efendi sanane araba benim Yada Fuat'ın benim arabam sor bakalım Fuat ne diycek sana roll moll teklif eden ben değilim sen kendin yazdın yok Murat demiş dene diye diyen sendin denemek isteyipte bizim direksyona baskasını bindirmek isteyen sendin ben seninle istediğim yerde sıkarım istediğim yerde denerim dediğimde yok ben gelmem diyen sendin nooldu Mustafa bakkal hesabı mı yapicaksin araba benim arabam sanane menajeriysem benim arabamı Fuat kullaniyo belki fazla var bende veriyorum herkese benim bulunduğum roll de arabanı deneyemessin kardesim bu kadar basit
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yanlış ata oynuosunuz gibi gelio. Fuat ve Gökhanın makine canavar gibi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanane Mustafa efendi sanane araba benim Yada Fuat'ın benim arabam sor bakalım Fuat ne diycek sana roll moll teklif eden ben değilim sen kendin yazdın yok Murat demiş dene diye diyen sendin denemek isteyipte bizim direksyona baskasını bindirmek isteyen sendin ben seninle istediğim yerde sıkarım istediğim yerde denerim dediğimde yok ben gelmem diyen sendin nooldu Mustafa bakkal hesabı mı yapicaksin araba benim arabam sanane menajeriysem benim arabamı Fuat kullaniyo belki fazla var bende veriyorum herkese benim bulunduğum roll de arabanı deneyemessin kardesim bu kadar basit
    Gökhan sakin yaw. Gözünü seviim sakin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehehe evlenince anlarsınız gökhanım evlilik iyidir yaw. Ben evlenmeden önce boş vaktim yoktu evlendikten sonra rahatladım.
    Ben aksama uyuyorum diycem abi yalan yok anca o sekilde
    C R M performance

Dayı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane rs alma arefesindeyim umarım rs alırda pişman olmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selimcanm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo ies satılık onu verelim sana
    C R M performance

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak canım kardeşim sana son kez anlatıyorum seni de tanımam fuat ı da tanımam bana arabanızdan sword bahsetti dene zevkli olur dedi bende sen sürersen denerim dedim nerden dedim (samimi olduğunuzu zannederek) oysa ki samimi değilmişsiniz arabanızı vermez mişsiniz öylese ben denemek istemiyorum dedim bu kadar basit... kardeş biz sword ile samimi değiliz aracımızı vermeyiz bir yanlış anlaşılma olmuş demek bu kadar mı zor? Beni bu satten sonra kimse rezil edemez kardeş o yüzden bende tanımadığım adamla denemem çünkü deneyene kadar melek olan o insanlar denedikten sonra nasıl yardık moduna giriyorlar çok gördük örneğini Her neyse sizin bir suçunuz yok bütün suç benim ki muhattap oluyorum tekrar söylüyorum şahs, bir sorunun da varsa yüzyüze konuşalım burdan değil numaram 0506 782 0 444 hadi eyvallah..
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selimcanm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane dan ne beklediğine bağlı. Leon Cupra gibi internal ı çok sağlam değil. Stock internal ile 300hp üstünü göremezsin. Ama kullanımı rahat sessiz ve donanımı yüksek bir arabadır. 8 hava yastığı yazıo kataloğunda. 6 tane buldum son iki tanesi koltukları tesisat için sökünce çıktı. Diz koruma için bile koltuk altına airbag koymuşlar.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak canım kardeşim sana son kez anlatıyorum seni de tanımam fuat ı da tanımam bana arabanızdan sword bahsetti dene zevkli olur dedi bende sen sürersen denerim dedim nerden dedim (samimi olduğunuzu zannederek) oysa ki samimi değilmişsiniz arabanızı vermez mişsiniz öylese ben denemek istemiyorum dedim bu kadar basit... kardeş biz sword ile samimi değiliz aracımızı vermeyiz bir yanlış anlaşılma olmuş demek bu kadar mı zor? Beni bu satten sonra kimse rezil edemez kardeş o yüzden bende tanımadığım adamla denemem çünkü deneyene kadar melek olan o insanlar denedikten sonra nasıl yardık moduna giriyorlar çok gördük örneğini Her neyse sizin bir suçunuz yok bütün suç benim ki muhattap oluyorum tekrar söylüyorum şahs, bir sorunun da varsa yüzyüze konuşalım burdan değil numaram 0506 782 0 444 hadi eyvallah..
    İşte Mustafa sorun orada Fuatla Gökhan ı bu şekilde zan altında bırakıosun bu adamların o taraklarda bezi yok. TT ye geçildiklerinde bile buradan yazdılar geçildik diye. O tip adam olsalar bende denemeye çıkmazdım. Geçeceklerini bile bile çıkıcam.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte Mustafa sorun orada Fuatla Gökhan ı bu şekilde zan altında bırakıosun bu adamların o taraklarda bezi yok. TT ye geçildiklerinde bile buradan yazdılar geçildik diye. O tip adam olsalar bende denemeye çıkmazdım. Geçeceklerini bile bile çıkıcam.
    Yahu abi doğrudur da ben nerden bileyim kim nasıldır sword deyince heralde bir yardımı filan dokundu biryerlerden tanışıyorlar sword ta tanıdığımız bildiğimiz adam neyse odur diye öyle ısrar ettim beni bilen bilir 3-4 kişi alır arabama öyle gaz açarım ben işin zevkindeyim ama artık bu satten sonrada olan neyse onu duymak istiyorum eskiden video koyardık biterdi şimdi birde burdan videoyu seyredin muhabbeti çıktı kime inanacağını şaşırdı millet haksız mıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dalavereci adam çok sende haklısın Mustafa ama dediğim gibi bu adamlar o tip adamlar değiller. Kısaca yanlış anlaşılma olmuş. Ama baktığın zaman adamlarda haklı. Deneyelim mi deneyelim. Ok. Senin yazım hatandan dolayı onlar senin arabanı sword kullanacak sanmış. Sende onlar sword a Ok verdi sanmışsın. Sonra iş denemeye gelince yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkmış sende denemek istememişsin çekincenden dolayı ki haklı olabilirsin. Ama Onlarda haydaa bu adam bizi adam yerine koymuyor bizim arabamızı başkasına kullandırmak istiyor diye anlamışlar ki haklılar. Yani şu patırtı tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
    Öpüşün barışın bakiim
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek olsun denenmisi var kadir abi hatırlar.

civic in specleri 0.6 bar (volvo s70 t5 turbosu garrett t28 oluyodu galiba)stock motor, stock beyin kar lastigi
    megane da yanlıs hatırlamıyorsam chip vardı 1.1 bar defileri otuyordu tam basıncını bilmiyorum.sahibide siteden bir arkadas zaten cok iyi temiz bir arkadasımızdır.gorurse yazar tam specleri.

civic ici videodur.3 vites 140-150km gibi basıldı.ben baslar baslamaz kesiciye girdim.kadrana bakmıyordum o sırada.sonra 4 vitese atıp devam ettik.ben en son 220 km hızda bıraktım.videoda gorunuyor.bu video size az cok fikir verir.

turbo civic leon cupra turbo megan rs - YouTube

megane icindende videosu var yandaki linklerden bakarısınız.leon 1.8 t mus cupra yazıyor yanlıstır.
    S70 T5 turbosu Mitsu 15G de olabilir 19T de. Yılına bağlı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa seni ac zaminindan biliyorum banane senden senle ne sorunum olucakki olamaz zaten ben ac zamanında göreceğimi gördüm bizi şimdiye kadar denediğimiz adamlar anlatmış Ceco beni 20 boy gecti cokta fifi ben Ahmet'i Yada alıcani geçsem ne olucak yalansa ahmetle alican konuşsun ama konuşmalar yanlış neyse Mustafa bak dalgana konuyada başka bisey yazma artık
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dalavereci adam çok sende haklısın Mustafa ama dediğim gibi bu adamlar o tip adamlar değiller. Kısaca yanlış anlaşılma olmuş. Ama baktığın zaman adamlarda haklı. Deneyelim mi deneyelim. Ok. Senin yazım hatandan dolayı onlar senin arabanı sword kullanacak sanmış. Sende onlar sword a Ok verdi sanmışsın. Sonra iş denemeye gelince yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıkmış sende denemek istememişsin çekincenden dolayı ki haklı olabilirsin. Ama Onlarda haydaa bu adam bizi adam yerine koymuyor bizim arabamızı başkasına kullandırmak istiyor diye anlamışlar ki haklılar. Yani şu patırtı tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor.
    Öpüşün barışın bakiim
    Yanlış anlaşılma var işte abi tanışıyor olsak sıkıntı yok çok yaşadık biz problem bu muhabbetlerden sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yiyor malesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ben bi *** yedim. Bu akşam olur olur dedim ama şimdi hanım geri aradı sen denemeye 12 de falan gideceksin di mi dedi. Yok ya o kadar geçe kalmam dedim jeton düştü. Bugün hanımın teyzesinin doğum günü oraya süprüz yapmaya gidicez bacanaklarla. Kusura bakmayın yaw. Valla özür dilerim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen RRRRRR yazmayın kafanızı kırarım hanım beni fena yapar bende sizi fena yaparım.
    IN BOOST WE TRUST

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meganın R'si iyiymiş onu da gördük
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ben bi *** yedim. Bu akşam olur olur dedim ama şimdi hanım geri aradı sen denemeye 12 de falan gideceksin di mi dedi. Yok ya o kadar geçe kalmam dedim jeton düştü. Bugün hanımın teyzesinin doğum günü oraya süprüz yapmaya gidicez bacanaklarla. Kusura bakmayın yaw. Valla özür dilerim.
    abi tebrik valla ya ne güzel evdeki düzen

MAŞALLAH

bizimde hanım böle anlayışlı olabilir mi acaba düşünüyorum şuan
    benimki denemeye gidiyorum dedigim de harbe gidiyomuş gibi dualarla yolluyo şuan ( afra tafrada cabası )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi senin Can'ın sagolsun istediğin zaman ara istediğin zaman deneriz teyzeyede hepi bört dey tu yu diyoruz şimdiden
    C R M performance

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)