User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Formula 1 Tarihini En İyi Motorları

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Schumacher herkes tek lastik kullandığı zamanlarda ilk 13 veya 14 yağmurlu yarışında 11 1. olarak güzel bi iş çıkarmıştı zaten ondan sonrada RainMaster lakabı takıldı , Senna daha iyi olsa bile kıyaslama yapmam lafı ağır olmuş 14 de 11 süper bi başarı
    Kaan'ım istatistiksel olarak öyle ancak geçmiş yarışlara dönüp baktığımızda çok net anlaşılabiliyor, Schumi biraz da dönemi rakiplerinin yağmur sürüşüne göre hızlıydı bence ama kesinlikle Senna kadar hızlı değildi.

İlker abiye birçok konuda bende katılıyorum Coulthard'ı hiç sevmem aynı şekilde, Kimi'yi de sevmedim pek, iyi pilot belki ama bekleneni ve göz zevkini yaşatamadı bence. McLaren'cilerdenim açık ve net olarak Hakinen ve Hamilton seviyorum abi napiyim, Vettel bebesini de sevmiyorum yalan yok

Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı
    bence 3 lt ile devam edilecekti
    şanzıman h-box olacaktı
    tüm elektronikler kaldırılacaktı
    kers+drs kaldırılacaktı
    ön kanat ve arka kanat 7-8 parçadan oluşacak bage-board kaldırılacaktı
    oluklu lastiklerle devam edilecekti

ne çekişme düşmüş olacaktı
    nede araçlar devir sınırlaması olmayan +1000 hp üzeri motorlarıyla insan üstü hızlara ve araçtan dolayı yine pilotların kaldırmayacağı g kuvvetlerine çıkamayacaktı

ön+arka kanatta aşırı yol tutuş olmadıkça ve yer etkisi zaten yasakken deli gibi bir yol tutuş olmayacak araçlarda.araçlarda aeroların etkisini azaltıp geçişleri fazlalaştırmak istediler ama çift katlı difüzör-downforce üreten egzoslar vs her türlü çok dahha komplike sistemler ile slick lastikler geldi ve daha güçsüz ve yavaş araşlar daha hızlı turlar atıyor.kendileriyle çeliştiler

en tepede saydığım özelliklere sahip +1000 hp aracı hızlanırken vites kaçırmayan, yavaşlarken heel and toeyi en düzgün şekilde yaparak en iyi freni yapan,viraj içinde iyi yol tutamayan arabayla en iyi şekilde viraj dönen pilotlar seyredecektik ki zevki kaçmasın

o zaman ne vettel şampiyon olurdu ne button,belki bu sene schumi bile şampiyonluk yarışında olurdu
    Benzer güvenlik çerçevesinde, çok daha fazla seyir zevki sunacaklardı bize, pilotaj çooook daha fazla ön plana çıkacaktı eğer böyle olsaydı.

Umuyorum Ferrari'nin bu konudaki isyanı boşa çıkmaz umarım

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstatislik te şans olsa bir tutar 2 tutar 3 tutar 4-5 şans gerisi mucize olur ama

13 de 11 bi başarıdır bunu kimse inkar edemez.

Ki 94 yılında Schumi rekabetci araçte iken Senna ya soğuk terler döktürmüştür , Senna vefat edene kadar aksini kimse inkar edemz .. Zaten ilk 2 yarışı Schumacer kazandı 3. de Senna vefat etti

merak ediyrm her yazdığıma bi cevap çıkıyorda

Neden buna cevap çıkmıyor :

tekrar soruyorum ;

Senna McLaren de iken Williams ın araçına demeik laf bırakmadı, gerçek sürücüler bunu istemez dedi herşeyi söledi ama ertesi sen o araça geçti ! hemde efsane olduğu McLaren i satıp .

Schumacher ise çifte dünya şampiyonu ldukta sonra orta sıralar mahkum Ferrari ye geçti , herkes başarıdan çok para peşinde diye eleştirdi , ne oldu ? kendi topladğığı mühendisler takım ile orta sıralardaki takımdan şampiyon olmayı geöti efsane oldu 7 şampiyonluk 91 zafer .

ikisi arasında buna ne diyorsunuz merak ettim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mcyi satmadi senna nasil lotustan mcye gectiyse aynisini yapti rekabetci olmak icin Honda birakti vs mcnin isigi biraZ sondu, ayni sey schumacher icinde yazilir ferrariyi niue satti diye olay satma vs degil

94 te aktif suspansiyon vs yasaklaninca williamsin biraz daha basa basarisiz setup oldugu ortaya cikti
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro yapma gözünü sevim .

Schumacher Ferrari'den niye ayrıldı sağır sultan biliyor.

Schumacher - Todt - Brawn 3 üde italyan değil ve bunların adı kendinden daha çok çıkıyor diye Montezemolo hepsinin fişini çekti ve hepsinin yerlerine italyan birilerini getirid bir tek rekabetçi italyan sürücü yok diye sürücler farklı.

Schumacher emekli olmad zorla emekli edildi bunu tüm otoriteler yazdı hatta monza önünde alonsa gelince en ağır tifosu forumu siyah çelenkle bi yazı bıraktı o yazıda .

Enzo Ferrari "Başkaları otomobil satmak için yarışır biz yarışmak için otomobil satarız" yazılı pankart bırakıldı ve madem Schumacher dönüyor neden Ferrari de değil diye baya bi eleştirildi , Santander ne kadar para verdi size Enzo nun lafını yemenizi sağladı diye büyük eleştiri aldı Ferrari hemde ilk tifosilerden

Zaten Schumacher dönmeden önce çıktığı karting yarışında araçı italya bayrağı desenliydi , eğer Montezemolo müsade etse Schumacher en az 2 sene dha yarışcak yada döndüğü zaman Ferrari de olcuaktı ama Montezemolo herşeyi bitirdi
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    256 mil - 413 km yolda
    BORKED
    HONDA F1 TOP SPEED - YouTube
    arka spoiler ı fare yemiş herhalde

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O mantıkla schumacher de yıllarca mclaren ile uğraştı.

Onu geçtim senna reyiz kaza yapan adamın yanında durup canı pahasına yardım eden bir centilmenken diğeri gaza asılan bir fırsatçıdır.

Netekim kurtardığı adam senna rahmetlik olduğunda arkasından koşup ağlamıştır.

O sene felaketti. Çok kaza hatırlıyorum. Bir araç da tünel girişinde havalanıp tünelin üst duvarına çarpmıştı ama hangi yarıştı hatırlamıyorum. Belki indy belki F2 belki Gt bile olabilir.

Yağmur konusunda ise schuminin yağmurda yarış dışı kaldığını da gördük.

Bir parantez de montoya için açayım kendisinden çok ümitliydim. agresif bir sürüşü vardı. Tutunamadı F1 de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Onu geçtim senna reyiz kaza yapan adamın yanında durup canı pahasına yardım eden bir centilmenken diğeri gaza asılan bir fırsatçıdır.

O sene felaketti. Çok kaza hatırlıyorum. Bir araç da tünel girişinde havalanıp tünelin üst duvarına çarpmıştı ama hangi yarıştı hatırlamıyorum. Belki indy belki F2 belki Gt bile olabilir.

Bir parantez de montoya için açayım kendisinden çok ümitliydim. agresif bir sürüşü vardı. Tutunamadı F1 de.

Ucan 99 le mansda merc gt vardi weber kullaniyordu o olabilirmi?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam bu ayrton senna ile aynı dönem ( hatta sennadan önce olan ) bir kaza.

Youtube da bulabilirsem buraya eklerim.

Bu arada nick seçimi harika

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kusra bakmayın ama bu baya komik geldi Schumacher McLaren için mi uğraştı ? bunu günüzmüzde en ufak takip eden biri bile bili 2007 Alonso skandalında sonra McLaren , Sir Frank Williams in önerisi üzerine Alonso sklandalında sonra McLaren in Schumacher e gel bizle yarış teklif ettiğini bilir ve Schumacher in red ettiğini bilir.

Schumacher bi defa şampiyonluk kazanmaya başladığı yıllarda McLaren zirveye yakın bile değildi neden uğraşşın onlarla ? zirveyi bırak zirveyi zorlıyamıyorlardı bile ...

Senna kaza yapana yardım etti evet AMA sıralama turlarında ... Gerçekten büyük bi olay buna kimse bişi diyemez ama bu bir CAHİLLİKTİR ! kaza yapan birini eğer yaralanmış ise hap diye kaldıramazsın , biraz bilinçli olmak gerekir Senna bi doktor mu ? iç kanaması varsa ne yapıcak biiyormu ? yaptığı tam bir cahillikti ama mükemmel bir cesur yürek show udu kimse inkar edemez .

merak ettim Schumacher nerde fırsatçıymış ? ben daha önce yazdım gene yazim benim sorduklarıma cevap yazmıyorsunuz .

98-99-00 sezonu yazdım bi kaç satırla sözde sizin şanslı dediğinz Ferrari ? nesi şanslıymış ? söleyin bizde bilelim

Merak ettim Senna yağmurlu yarışlarda yarış dışı kalmadımı ? herkese tur başına 10 saniye fark attı ben mi kaçırdım ?

kariyerinin İLK 14 yağmurlu yarışında 11 gabiliyet bunu yapan kaç kişi biliyorsunuz ?

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Eriador

Schumi kariyerinin ilk14 yağmurlu yarışının 4 ünü kazandı ama 11 ini değil

ilk 14te 10 yapan Senna

şuminin yağmur performansına laf söylediğim yok ama yanlış bilgilendirme olmasın diye şeyttim

şuminin ferrari kariyerinin ilk 14ü de 8
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki Burak sen söyle bu RainMaster lakabı nasıl geldi ? yoksa ben mi uydurdum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki Burak sen söyle bu RainMaster lakabı nasıl geldi ? yoksa ben mi uydurdum ?
    yok ben yağmurda gitmez,yağmur performansı kötüdür falan demiyorum bro

ilk 14 yarış hakkında yazdım sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam bu ayrton senna ile aynı dönem ( hatta sennadan önce olan ) bir kaza.

Youtube da bulabilirsem buraya eklerim.

Bu arada nick seçimi harika

Seymi gilles villenuvemu? Telden giriyorum yazamiorum fazla
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok hocam bu bahsettiğim kaza da araç tünele yaklaşırken ön kanat kırılıp aracın burnu kalkıyordu. Araç yerden 8 10 metre havalanıp tünelin üstüne çarpıyordu. Ama yıl olarak tam bilemiyorum. Tv de sürekli gösterirdi eskiden. Belki 70 li yıllarda olmuş bir kaza bile olabilir.
    Sennanın öldüğü dönemlerde sürekli dönerdi bu video.

Q eriador maksadım tartışma değil. schumacher ile zorum da yok. Tek anlatmak istediğim senna daha iyiydi. Daha zevkliydi.

schumacher in hakiknenin aracının tartılırken başında çekilmiş fotoları vardır. Mc lareni reddettiği doğru ancak ona yine mclaren kucak açtı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mc laren değilde Mercedesin hayaliydi Schumiyi mercedes motorlu bir takımda yarıştırmak.e o da Mclaren di

McLarende Prost Senna döneminde olduğu gibi en iyi tasarımcı+en iyi motor+ en iyi 2 pilotla yarışacağı için onunda işine gelecekti

ona yine kucak açan mclaren değil mercede4sti ve istediklerine kavuştular

tekrar döndüğünde Mercedes varken mclarende yarışması zaten mercedesin istemeyeceği bişeydi+mclareninde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne rally nede f1 eski tadı yok grup b turbo f1 ler

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    F1 izlemeyeli çok oldu , eski tadı yok çünkü hiç bir şekilde.Eriador'a laf anlatmayın boşuna Ferrari hakkında belge sunsanız yine kabul etmez o ağır tifosi

Peki ericim geçmiş yıllarda fia'nın ferrariyi kollamasına ne diyorsun , o kadar arkasında durmasalardı ne olurdu acaba..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunuda ekleyelim konuya

'95 Renault Espace F1

Carbon Fiber şasi
    3,5lt 800 hp V10
    6 ileri yarı otomatik şanzıman
    Carbon seramik frenler

0-100 2,8 saniye
    0-200 6,9 saniye
    0-270-0 hızlanma durma mesafesi 600 mt
    max hız 312 km/s

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    EspaceF1 , Espace'yi sevmemin sebebidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)