güzel bilgiler çok teşekkürler
güzel bilgiler çok teşekkürler
Güzel yazı teşekkürler.. oldskool
Benim favorim rat-rat stylaa![]()
rat rat rusty'den geliyor sanırım. Biz de yaygın olsa hurdacılar falan denilir heralde -.-
Baştan sona sıkılmadan okudum helal olsun çok güzel olmuş ellerine sağlık.
'94 Astra GSi
'97 Prelude 2.2 VTi
'98 Civic 1.4 Si Turbo
'91 E36 320i
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Bilgilendirici olmuş Teşekkürler +1![]()
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Bir iki kelime de ben karalayayım
VOLKSROD / Hot rod vw
Voksrod da bir kaplumbaga alt akımıdır, kaplumbagaların kendi içlerinde farklı akımlara obje olmuşlardır, cal style, baja bug vb gibi, Volksroad un tarzı kaplumbagayı, klasik görüntüsünden çok uzaklaştırmadan bir hot road'a benzetmektir, Aslında bu akımın başlama sebebi 1930 ların tasarımlarının klasik ve sportif çekiciligidir. O yılların simgesi haline gelmiş Ford Model T ve Ford Model A ' görüntüsüne yaklaştırmaktır amaç. O araçların nadirligi ve parça yoklugu ve tabi ki pahalılığı insanları yine o yıllara yakın görüntüde kaplumbağalara itmiştir, çünkü kaplumbağa daha maddi olarak hükmedilebilir ve yaygındır araç ve parça çeşitliligi açısından. Klasik fordlarda var olan dingil, şaft vs ya da custom üretilerek aracın ön görüntüsü yere yaklaştırılır ve genişletirilir aynı zamanda.
Bir iki örnek
Buda Volksrod'ın dibi artık, akımın ulaştıgı son nokta, Charmander, charmeleon, charizard diye evrimi olsaydı bu akımın, bu kaplumbaga charizard'ı olurdu
![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
güzel bir derleme elinize sağlık...
Çok güzel konu olmuş bildiklerimizi tekrarladık bilmediklerimizi öğrendik ellerinize sağlık...
Bu arada en sevdiklerim "Sleeper" ve "Slammed"
En sevmediklerim(sevemediklerim) "Rat","Bosozoku","Hot Rod"
Güzel bilgiler sagolun
Savaş MotorSports
Normalde böyle uzun yazılar okumam fakat virgül atlamadan okudum, on numara yazı olmuş hep merak ettiğim konulardı teşekkürler![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Güzel paylaşım gerçektenBen hellaflush kategorisine giriyorum sanırım negatif kamber harici herşey mevcut
![]()
RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge
GÜzel yazı einize sağlık
Meğer Görüpte anlam veremediğimiz bazı modifiyelerin bile akımı varmışadamlar boşa yapmamış...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)