İnsanlar neye yönelirse devlet ordan geçiriyor, hiç bir şeyi uygun fiyatta bırakmayacaklar bu millete, şuanda CNG çok yaygın değil, lpg ye nazaran maliyetli bir iş.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Melih bey beğenmedi diye elektrik şarj istasyonu kurulamadı benzinliklere, CNG'ye daha çok var bence.
bir hatırlatma cng dediğimiz şey evlerimizde kullandığımız doğalgaz ve normalde bu doğalgaz lpg den daha pahalı ama devlet evlerde kullanıldığı için doğalgazdan cüzzi bir vergi alıyor yani vergi almıyor gibi bir şey o yüzden doğalgaz ucuza geliyor yoksa doğalgaza lpg ye yada benzine dizele koyulan vergiler koyulsa bugün benzine rakip olur litre fiyatında.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aktaşta bu gün geçerken gördüm po da cng 2.30lpg 2.55
![]()
Müstakil evi ve garajı olan bir tanıdığa, 2-3 arkadaş toplanarak cng doldurma cihazı alıp tesisat çekilerek çok ucuza dolum yapılabilir.Ozaman ciddi anlamda ucuz olur, yoksa uğraşmaya değmez.
depolama için yüksek basınca dayanıklı geniş hacimli tank ve bulunabilirlik konusunu çözdüğünüz zaman güzel yakıttır. yurt dışında birçok örneği mevcut gemilerde otobüslerde bineklerde vs. tezim bir gemi dizelini doğalgaza çevirmek ve performans maliyet yapılabilirlik hesapları![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)