Emiş Hortumu Termoflex Çelik Sprial Destekli Hava Filtresi/Enjeksiyon Seti - Filtre Emiş Hortumları YED EKIPMAN
böyle bir ürünle ısıyı en aza indirmek mümkün.
arabadan arabaya cok degisiyor, oem emis sisteminin yapisi ve motorun zengin fakirlik durumu ile ilgili..
normal filtre bu arada sicak cekse bile gaz tepkisini hizlandiryor emis mesafesi kisaldigi icin buda keyif katiyor. focus 1.6 sicak cekmesine ragme belirgin artis oldu bu arada.
eski v6 vectramda 8-10hpye yakin artis aldigimi bilirim ama havaya ac yuklu makineydi'![]()
eskiden standart 106 gti lara direk açık hava filtresi takı 30 hp alanları çok gördük))))) zaman geçtikçe yanlışlarımızı düzeltiyoruz,kesinlikle arabasına filtrenin yerine göre değişir
![]()
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Ben rs e kutu içi kn kullandım.En bariz fark olarak gaz tepkisinde hızlanma hissettim güçle alakalı öncesi sonrası yapmadığım için birşey diyemiyorum.Ama orjinal filtrede görüntü olarak sanki yeterli havayı çekemeyecekmiş gibi.
Güzel paylaşım.. Eski Cliom'da simota, şimdiki Ep2'im de Aem Cold air kit kullandım.. Ses harici performansta bariz bir fark hissetmedim açıkcası.. Bana sanki filtre sesinden dolayı psikolojik olarak performans kazanıldığı zannediliyor gibi geliyor.. Şu anda orjinal kutu içi kullanıyorum performansı bilmem ama sesi için yazın yine açık hava filtresini takıcam o da ayrı![]()
Emeğinize sağlık Teşekkürler.
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
en son yüklü 3 tsi da denedik birinde pipercross kutuiçi birinde itg kutuiçi birindede itg maxogen kit vardı. log aldık 3 arabadan da piper ile itg kutuiçi 173 gram cektı itg maxogen 177 gram
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
piyasada neredeyse cai olmayan s2k yoktur warsada azdır , herneyse ben kendi aracımda aem v2 kullanıyordum ..takmadan önce ve taktıktan sonra süper bir ses farkı dışında stock arabayla rollda atla deve bir fark gremedim...bence üstatlarında üstüne basa basa söylediği gibi iyi yalıtım şart filtreyi nereye koyarsan koy...
merhabalar nette ve forumda araştırdım fakat anlayabileceğim bir bilgiye ulaşamadım.
maf sensörlü araçlarda hava filtresi uygulaması sırasında oluşan bir problemden ötürü yardımınıza
ihtiyacım var. maf case'in çapı önemlimi yada oem filtre kutusundaki hava akışını yansıtan duvarlar sensörün uzaklığı ve yeri boruya olan uzaklığı(flanş kalınlığı). sensör ecu'ya emilen havanın kütlesini ölçüyor ve dolayısı ile falza emilen hava ile enjektörlere iletilen sinyal daha fazla benzin işemesine sebep oluyor ve problem bu noktada oluyor sanırım. bu konu kafamda flu durumda.
biraz uzun oldu. kafa şişirdiysem affola.
şimdiden teşekkür ederim .
leon a hava filtresi takcaz ama piyasada kit olarak satılmıyo boruları alıp egzozcuda eğip büküp ucuna filtre taksak hava akışında yada herhangi bir konuda sıkıntı cıkartırmı bi yardımcı olabilirmisiniz
edit : eger sıkıntısı yoksa cruze de denicez![]()
Ben şöyle bir şey yaptım aliminyum borulardan farın arkasına kadar gelen short ram kit, ucunda aem dryflow filtre, boruyu yanmaz sargı ile sardım filtrenin üstüne de motordan gelen sıcak havadan etkilenmemesi için ısı yalıtım kalkanı koydum tamponun altından da filtrenin ucuna esnek boru çektim. Tampon altına inen cai lerin kışın su çekme ihtimali hep korkutmuştur beni
![]()
Bence dyno verisi ile rollerken ki atmosferık durum daha farklı.4. viteste dynoda ki bir arac 4 un sonuna kadar basıyor.Orjınal bir filtre 5. vitesin sonuna kadar bize gore yeterli havayı saglayabılırmı ?
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
çok faydalı bir konu olmuş bende teknik olarak verilerini merak ediyordum videolu bir şekilde olması ve tecrubeli insanların yorumu kafamdaki soruları cevaplandırdı teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)