Onu da sen yap biz görelim valla artık . :)
Printable View
Onu da sen yap biz görelim valla artık . :)
Mustafa öncelikle verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür etmek istiyorum. Benim deneyimlerimi bu işe başlama arifesindeki arkadaşlara aktardığın için çok teşekkür ederim. Konuyu yeterince açıklamışsın Altima üzerine söyleyecek bir kelime yok artık..
15 gün sonra değil ama bir yıl sonra evet, sebepleri de yukarıda mustafanın verdği linkte detaylı olarak yazılı ;)
Konuyu okumadan mesaj yazmışsın . Sorduğun sorunun cevabı vardı zaten.
Mechanix´isimli üyeden Alıntı
Valla Şahin işi biraz zor geliyor bana.Şasesini güçlendirme ile gene de yeterli rijitliğe geleceğini düşünmüyorum.Coilover yok zaten arabaya , yapma coiloverler ile bu iş yapılmıyor zaten. Direksiyon kutusu nasıl tepki verir ? Hadi diferansiyeli de kaynattın ama motor işi de sakat.150hp aldık diyelim , bir de işin dayanıklılık yönü var ki en önemli konulardan biri.
Yani özet olarak , biri yapsın ben kullanır yorumlarımı söylerim tarafsız olarak.
Elinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş...
evolation veya impreza sti olamaz mı?
Burda bmw 1 serisi eksik mustafa sizde bi ara vardı onunla ilgili gorusleriniz nedir?
o 1 serisi mertin gunluk arabasıydı gırgırına bi iki cıkarmıstı pistte
Güzel bilgiler elinize sağlık geçen gün mecidiyeköy fulyaya inen yolsa bir s14 gördüm volk jantlar vardı arka tampon yok çok hoş duruyordu drift spec gibi param olsa alabileceğim araç serisidir :D
vallaha yazdığın araçları okudum da
zaten s2ooo alıp o paraları verip dirft için mahvedicek insan cok az
tabiki bmw zebil gibi kesinlikle ve uygun rakamı oldugundan insanlar bmw secıyor
S2000'i drift için mahvetmek mi. S2000 drift için uygun değil ki. RX8 olsa tmm o uygun ama oda masraflı.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş.. Teşekkürler..
e36 3.23 ti compact ?
subaru awdnin ön akstan ayrılarak rwd yapılması ?
abi bu iki araç hakkındaki görüşlerini alabilirmiyi ?
özellikle e36 compact hakkında .3.18ti compacta bu soruya dahil olabilir
peki güçlü bir cressida nasıl olur drift için mustafa abi?
fiyatları normal seviyelerde ama parça sıkıntısı var mı bilmiyorum ayrıca coilde sorun olabilir herhalde
daha önce antremanlara katılmış 3.18ti vardı.sanırım stok haldeydi.gayet tatminkar bir performansı varmış gibi görünüyordu.videosu mevcut hatta.
http://www.streetfire.net/video/dail...ing_636852.htm
edit:link düzeltildi.
hocam videp goruntulemıyor lınk yazarmısn ?
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72229904
bu arac hakkında bır bılgısı olan war mı arkadaslar. daha oncekı ılanında motoru yapılmıstı ama genede yag yakmaya dwm edıyodu alınır mı alınmaz mı ? bılen soran eden yardımcı olucak arkadaslar warsa sewınırım
Paylaşılan video da arabayı ben kullanıyorum.Misal bu araç üzerinden gidersek , yağmurlu hava da 2. viteste drift yapabiliyordu.Ama kuruda keyif vermiyordu pek.Bu yüzden büyük hacimli motorlar tercih ediliyor zaten.
Compact serisi bana kalırsa iyi bir tercih , parça sıkıntısı da yoksa 6 silindirli modelleri iş yapar.