Valla kötü fikirler degil ama bu işinTürkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde yasal olarak yapılabilmesi için FEDERASYON kurulması gerekiyor
FEDERASYON un başında ki kelime cok önemli degil yeterki federasyonu olsun
bu yuzden dir ki yasal olarak şehirler arası organizasyon bizler yapamayız
ama ben honda ile girerim izmitte cok ta zevk alırım pist bizede yakın her hafta sonu bile kiralayalım bana uyar
Fakat ulusalın zevki hiç birinde yok ondan daha cok caba emek harcıyosun heyecan yaşıyosun falan o bile yeter yani
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
resmi bi klup veya dernek kurulsa ambulans itfaiye polis sorun olmaz satn resmi izinler alındıktan sonra yarış yapılacağı için bu izinide valilik verecek izin alındıktan sonra saten polis jandarma ambulans itfaiyeye de bi dilekçe verilir ve orda hazır bulunurlar
ama bunları yapabilmek için resmi bir tüzel kişilik olmak lazım dernek klup gibi ama bu işlerin sorumluluğuda çok büyük oyüzden bence bu güne kadar tosfed nasıl yaptıysa bundan sonrada yapar böğle gelmiş böğle gider
valla bencede ödemeler biraz tuzlu...
ben ancak 21 eylüldeki draglara katılabilirim ehlıyetım anca o zmana yetişir hele bi ehlıyetı alıyım o zman kovalıcam kupaları ben![]()
![]()
![]()
drag için izmir yarış pisti asfalt kalitesi iyi olmasına rağmen gerçekten pistin mesafesi çok kısa.. bizim 3-5 arkadaş kendi aramızda kalktığımız yol bile çok daha uzun
ama selçukdaki efes havaalanı herşey için çok müsait tek yapılcak portatif bi tribün kurmak o da yarıştan 2-3 gün önce halledilir..
selçuk-akhisar-antalya-ankara-eskişehir
400 metreye uygun pistler bunlar sanırım yapılamıcak iş deil aslında...
Bilgi için saol...
ödemeler bu sene bir hayli yüksek tutulmus heleki ilk kez katılanlar 2.kez katılanlara göre daha ucuz uygulama yanlıs tecrübeye fiyat artıyor...
şimdi sonuç nedir ılk sayfadaki takvim e göremi devam edılcek yarıs ucretleri vs sonuc ne oldu.? anok kendi sitesinde herhangi bi acıklama yapmamıs ırtibat telefonlarına bakan yok ? sonuc ne
et giren yere dert girmez.
sımdı bende katılmak ıstıyodum ama 450 hp corvette le en ust katagorıde ne yaparım yıne baska bahara kaldık
en ıyısı tıme trıal yıne benım ıcın![]()
Godzilla...
yarıs tan onceki hafta yerel polise resmi izin yazısı gonderiliyor mecbur oalrak.
ama işin komik kısmı, kalabalık artınca belediye işe giriyo, evin onu bile otopark oraya gelen seyircilerden oto park yardımı istemesi cokmu
ulusal olunca mecburen kayıt ucretini gectim lisans ucreti cok ucuk para, ama sonucte drag da pist yarısndan bi farkı hatta pistte grupn ler draga giren arabalrdan cooook daha ucuz, lisans indirimi yapılsa onlara yaparlardı
sayı artınca işler gercekten bi garip hal alıyo, en temizi ufak aile icinde yapmak
Su Yazilanlari Yurt Dişinda Biri Okusa Güler Be Koca Türkiyede Adam Akilli Yarişacak Pist Bile Yokmus Diye
Drag tarihleri değişti;
ESKİ TAKVİM
13 Nisan İMK Körfez
04 Mayıs BURMOK Manisa
08 Haziran EOSK Manisa
13 Temmuz İMK Körfez
17 Ağustos ANOK Ankara
21 Eylül ANOK Ankara
19 Ekim İMK Körfez
YENİ TAKVİM
13 NISAN IMK Körfez
18 MAYIS BURMOK Manisa
08 HAZIRAN EOSK İzmir
29 HAZİRAN ANOK Ankara
27 TEMMUZ ANOK Ankara
17 AĞUSTOS İMK Körfez
19 EKİM İMK Körfez
http://www.tosfed.org.tr/bulten_duyu...p?bulten_id=82
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)