User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
152 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Drag Pisti...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Offtopic olucak biraz ama

Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazi abiler ve arkadaslar bilirler ben 2 senedir mail atmadigim belediye baskani kalmadi hatta cumhurbaskanina bile mail attim ufak krokili plan cizip kucuk krokisini gonderdim TUrkiyede neler gelisebilir bu sayede onlari yazdim . malesef olumsuz yanitlarla karsilastim .en son okan bayulgenle beyaz a yazdim hatta i.melih gokcek ve okan bayulgene twitterda twit bombardimani yaptim kimse geri donmedi . Ben elimden ne geliyosa yapmaya hazirim TBMM ye yuruyelim derseniz onada varim eylem yapalim derseniz onada varim birlikden kuvvet dogar biseyler olmasini istiyosak ugrasmak bi adim armak lazim . Bide istanbul park taze ihale projelere acik olduklarini saniyorum toplanti ayarlansa slaytlarla nerden nerelere geldik gosterilse olumlu seylerle karsilasabiliriz
    Diğerlerini bilmem de Okan Bayülgen beyefendiye biz de başka konular hakkında dış sesleri programında dile getirmesi için bir çok kez gerek twitten gerek mail ile yayınında 30sn de olsa yer vermesini istedik ancak hiçbir şekilde bize de geri dönüş yapmamıştı. Medya kralı diyor ya kendine, fasa fiso (şakraban) dan ötesi değil benim gözümde o gün bu gündür de izlemem zaten.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gibi islerde devletten umut kesilince en iyisi basin yayin organlari araciligiyla devreyw girmekdir ama bizi onda da disladilar ama demokraside cagreler tukenmez elbet bi yolu vardir kosturmak lazim...

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih gökçek te twiter da aktif bildiğim kadarı ile,
    Ortak hareketle başkana mail yada twit atsak etkili olabilir.
    Ne istediğimizi anlatmamız şart, hatta bunaltmamız şart
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya trafik şube müdürü, Antalya valiliğine pist yapılsın ,gençler çevreyollarında yarısıyor diye söylemiş pist için valilikle görüşücek adam arıyorlardı geçen gün trafik polisi bi abimiz söyledi.bizde sıkıldık bu durumdan dedi adamlar

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalya trafik şube müdürü, Antalya valiliğine pist yapılsın ,gençler çevreyollarında yarısıyor diye söylemiş pist için valilikle görüşücek adam arıyorlardı geçen gün trafik polisi bi abimiz söyledi.bizde sıkıldık bu durumdan dedi adamlar
    Yani zaten olması gereken de budur. Sen caddelerde sokaklarda bu durumdan rahatsız oluyorsan, insanlara bir çözüm üreteceksin ki bu davranıştan vazgeçsinler.

Konuyu takipteyim, imza-mail vs. her türlü yardım için.

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman desene 50-60 araçlık yeni bir kepez üstü organizasyonunun tam zamanıdır dikkat çekmek adına.

Hazır f1 pistinin yeni girişimcisi böyle söylevler üretmişken tam zamanıdır bu konuyu önlerine sunmanın. Buralardan elimizden ne gelirse desteğe hazırız. Öncelikli vurgu kesinlike drag için olmalı, gördük ki herkes susamış...
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Avrupa başkenti dediğimiz Koskaca İstanbulda bir Drag pistimiz yok ama en son Buğranın düzenlediği organizasyonla da tekrar ortaya çıktı ki ilgi çok.Ben diyorum ki İsranbul parkın ihalesini alan Vural Ak'a bu işlerden anlayan ağzı iyi laf yapan 2-3 kişi gitsek görsel ve yazılı olarak bu sporun ne kadar popilerütesi olduğunu göstersek ve ön ayak olmasını istesek nasıl olur ? Bakarsınız İstanbul parkın etrafına yapacağı pistlerin yanına bir Drag pistide yapabilir ! Ne dersiniz ciddi ciddi kim ön ayak olur bu iş için ? Ben elimden geleni yaparım.Ne bilim dikkat çekmek için imza vs toplayaniliriz.Nedir fikirleriniz ?
    pistle ilgili yetkisi olan bi abimizle görüştüm bikaç gün önce. drag pisti yapıldığını söyledi. ayrıca time trial vs. gibi organizasyon düzenlersek yardımcı olabileceğini de belirtti
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes birisi ile gorusur yillardir o bu su oyle dedi ama 2 adim oteye gidilmez..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes birisi ile gorusur yillardir o bu su oyle dedi ama 2 adim oteye gidilmez..
    bu işin başı-başları önemli... öncelikle yetkili kim TOSFED... Antalya kazasından sonra TOSFED bu işi baş belası olarak gördü çünkü bu işin sorumluluğu var bedeli var... Ankara draglarındaki heyecan güzel ama o kitle bir süre sonra kontrol edilemez bir hal alıyor, bu noktada işe Valilik ve emniyet güçleri giriyor, onlar da istekli olmak zorunda...

şu anda çok güzel org. yapılıyor Körfez'de olsun Akhisar'da olsun, ama drag yarışları bir TR şampiyonası takvimiyle yapılmadığı sürece bana anlık heyecan zevkmiş gibi geliyor...

TOSFED bir takvim yayınlasa mesela 2013 için, atıyorum Mayıs Akhisar, Haziran Körfez, Ekim'e kadar nerde ne olacak bilsek bu işin şekli çok değişir... TOSFED mesela İstanbulPark'ı takvime koydu mu onlarla görüşüp, o pist bi şekilde hazırlanır orada...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Antalya kazasından sonra tosfed bu işi daha güvenli nasıl yaparız diye düşünmedi ki, bir olay yaşandı ve kalemi kırıldı drag sporunun.

Evet körfezde, akhisarda çok güzel yarışlar düzenleniyor ama hep içimizden birilerinin çabalarıyla.

Dünyada motorsporlarında kaza oldumu yeni güvenlik önlemleri alınır standartlar belirlenir, yaşanan o kaza milat olur ama bizde tam tersi.

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz kendi aramızda bölünürsek yetkilileri Yada bu işi yaptırmak istediğimiz kişileri nasıl razı edeceğiz ? Yazılanlara bakılırsa zaten ufakta olsa gelişmeler var bizde elimizden geldiğince bu konuyu taze tutalım ki arz ve talep ilişkisi doğrultusunda birşeyler olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pistle ilgili yetkisi olan bi abimizle görüştüm bikaç gün önce. drag pisti yapıldığını söyledi. ayrıca time trial vs. gibi organizasyon düzenlersek yardımcı olabileceğini de belirtti
    Pist tam olarak nereye yapılıyor ? Bu abinin tam yetkileri nelerdir nasıl yardımcı olur bize ?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi vural beyin yardımcısı kendisi. şu anda federasyon ve otomotiv distribütörleri ile görüşmede olduklarını belritti. kendisi de off-road challenge gibi organizasyonlara katılıyo zaten

görüşüp bilgi almak isterseniz numarasını gönderebilirim
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz kendi aramızda bölünürsek yetkilileri Yada bu işi yaptırmak istediğimiz kişileri nasıl razı edeceğiz ? Yazılanlara bakılırsa zaten ufakta olsa gelişmeler var bizde elimizden geldiğince bu konuyu taze tutalım ki arz ve talep ilişkisi doğrultusunda birşeyler olsun...
    yarın Mehmet Taşanyürek'le görüşeceğim mesaj atmış bana... gelişmeleri yazarım buraya... ama olaya sadece pist olarak bakmayalım, 2013 de nasıl bir sezon istiyoruz, kurallar ne olmalı, standartlar ne olmalı, onları tartışıp sunalım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi vural beyin yardımcısı kendisi. şu anda federasyon ve otomotiv distribütörleri ile görüşmede olduklarını belritti. kendisi de off-road challenge gibi organizasyonlara katılıyo zaten
    Anladım abi.Ofroad yapan çok arkadasım var belki tanıdık çıkar ismi ne ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın Mehmet Taşanyürek'le görüşeceğim mesaj atmış bana... gelişmeleri yazarım buraya... ama olaya sadece pist olarak bakmayalım, 2013 de nasıl bir sezon istiyoruz, kurallar ne olmalı, standartlar ne olmalı, onları tartışıp sunalım...
    Abi diyorum ya önce kendi aramızda organize olmamız lazım.Ağzı iyi laf yapan ve bu işten anlayan arkadaşlarla isteklerimizi ve bu işin popülaritesini ve maddi getirelerini güzelce anlatmalıyız ilgili kişilere...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi diyorum ya önce kendi aramızda organize olmamız lazım.Ağzı iyi laf yapan ve bu işten anlayan arkadaşlarla isteklerimizi ve bu işin popülaritesini ve maddi getirelerini güzelce anlatmalıyız ilgili kişilere...
    Bugranin seveni sevmeyeni vardir ama sevmeyenin bile evet diyecegi aginin iyi laf yaptigi ve cenesi yuzunden illallah dedirtip insanlari ikna ettigidir
    Hem herkesden tecrubeli ve yaptigi isler ortada
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünya standartları ne durumda drag organizasyonlarında ? Kurallar ,teknik ,teorik teknolojik bilgi ve sistemler ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TOSFED olaya bahane buluyor sadece. Seneler öncesi birisi vefat etti (allah rahmet eylesin), senelerdir aynı terraneyi çalıyorlar. "drag tehlikeli, drag şöle drag böle". İyide bu arada motorsiklet yarışlarında neredeyse her sene birisi vefat etti, hatta 3 sene önce 3 kişi falan dı bu sayı. Federasyonu ayrıldı diyebilirsinizde, sonuçt6a ilintili. Bu senede pist yarışlarında birisi vefat etti, gazeteci. Peki pist yarışlarımı durduruldu? hayır. O halde???

Yani artık lütfen Federasyon terraneyi bıraksın, tüm dünyada uygulanan bu yarış şekline adam akıllı bir formatla destek olsun.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)