User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
152 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Drag Pisti...

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okula panele gelmişlerdi sohbet havasında devam ederken konu sponsorluklara gelince Ronaldo'ya sponsor olduklarından bahsettiler bende söz isteyip bu ronaldo motor yağıylamı çalışıyo neyine sponsor oldunuz dedim herkesin bildiği bi insan sporla ugraşan uğraşmayan herkes biliyo dedi bende bunu direk arabayla ilgili bi sporda deneseniz daha faydalı olursunuz herkes sporla ilgllenebilir ama aynı zamanda motorsporlarıyla arabayla ilgilenmez dedim bunun yerine drift drag timetrial offroad gibi dallarda sponsorluk yapın dedim ford ralli de zaten sponsorsunuz dedim drag drift timetrial gibi organizasyonların varlıgından bile haberimiz yok bu iş arz talep meselesi bizden isticeksiniz ki bizde gelip yapalım dedi. Cıkısta da aynı seyleri konustuk kim geliyo nası oluyo organizasyonlar kaç araç geliyo ne kadar sürüyo nerde oluyo gibi bilgiler aldı benden daha sonra kartını verdi bu konuyla ilgili konusalım ulaş bana hertürlü elimizden geleni yaparız dedi..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyadaki kaza dan sonra tüm büyükler bu işten uzak duruyor bizim ekibin çalmadı kapı kalmadı castrol ile 10 kere redbull ile 20 kere görüşülmüştür bizdeki sponsorlar kwndi içimizden olan arkadaşlar. Gerçi tosfed ulusal yarış yapıyorum derse bakış açıları büyük ihtimalle değişir.

Bu arada hilmi niye banlandı

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalyadaki kaza dan sonra tüm büyükler bu işten uzak duruyor bizim ekibin çalmadı kapı kalmadı castrol ile 10 kere redbull ile 20 kere görüşülmüştür bizdeki sponsorlar kwndi içimizden olan arkadaşlar. Gerçi tosfed ulusal yarış yapıyorum derse bakış açıları büyük ihtimalle değişir.

Bu arada hilmi niye banlandı
    Antalyada kaza olmadan önce 2004 te Fia dershanesi Quantum Antalya Motorsporlari klubü olarak bir yariş organize ettirmiştim bizimkilerin kafasını ütüliye ütüliye Hatta Bayan yarışmacı tek başına olmasın diye Teyzem bile katılmıştı
    resim birşeyler hatırlatacaktır Ksk

bir siteden alıntı bendeki resimler kimbilir nerde

Acikcasi Drag yarışı organize fikri ısrarı o zaman bana aitti maliyeti vardi ama reklam getirisi olcagından umursatmamıştım Fia dershanesi ve Quantum çalışması sonucu izinler vs vs alındı antalya motorsporları klubu gereken herşeyi yasal vs organizede bulunmuştu o zamanlar 19 yaşındaydım gençlik spor il müdürlügünden yazılı izin yetiyordu Tomsfeed ten yetkililer gelmişti yarış iptal olcak gibi olmuştu sırf kayalık tarafa gecip izlemek isteyenler yüzünden neyse
    bir siteden alıntı bendeki resimler kimbilir nerde

Konumuza dönecek olursak bir ara manavgatta zengin birisi ile ilgili bi duyum duymustum adam pist yaparım demiş ucakla gelip gidecegim kendi ucagımı bu piste indirmek istiyorum demiş onun dışında istenildigi gibi kullanılsın demiş büyük ihtimal otelci birisi ve belediye yermi vermemiş sıcakmı bakmamışlar olayı anlamadım
    Antalyadaki kaza maalesef oldu bende o kaza zamanı orda idim kaza oldu maalesef yapilabilcek birşey yok Antalya o zamandan beri yasak
    cevre yolu kepez üstünü mesken edindik gerci bu durum başka şehirlerdede böyle
    Sözde belediye başkanımız hoca mız söz vermişti ama havada kaldı
    Maliyet vs işin icerisine giriyor ama bu işten kaar oldukca fazla olabilir ışıklandırması vs olan pist araç deneme icin kiraya bile verilebilir
    yemek icmek vs
    Mesela şuan Antalyaya hipodrom kurulcak e
    yan tarafi arazi boş hipdromla 2 sini bir arada cıkarabilir
    Istanbul
    Ankara
    İzmir
    Antalya
    Bursa veya izmit
    Adana veya mersin
    Bu şehirlerde adam akıllı pist vs oluşsa hem organizasyon mahalli olarak artar ve bu spor a katılmak isteyen sayısıda artar insanlarda kendini geliştirebilir bir klüb kurulması gerek aslında adam akıllı bizden büyük tecrübeli bu drag yarışlarınla ilgili organize şekilde calışcak bir klüp kurması gerekmekte En azından Tomsfeed in tam anlamıyla muhattap alacagı bir klüb
    Hadi herşeye yetişmedi devlet
    Konya ya gittigmizde yarışlarda oraya gidenler bilir insanlarla ugraşmaktan yarış cok aksadı
    Konya ya gidene kadar akhisar izmir e gidilir
    3 büyük şehir de adam akıllı pist olsa İstanbul Ankara İzmir (zaten ha akhisar ha izmir cok yakınlar birbirlerine
    Tel örgülü seyircinin orturacagı yer akşam ısıklandırması pist in yanında hazır bulunan ambulans itfayiye tuvalet vs vs yani böyle şeylere cok ama cok ihtiyac var
    her drag organizasyonunda var zaten diceksiniz ama sabit olarak olması daha ayrı olur bunlar benim düşüncem tabii

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konyada pist var eee kaç kere gittin hiç gitmedin

konyada organizasyon tamamlanmadan evine dönüyor millet.

istanbula pist lazım
    izmirde zaten var birde akhisarda var
    antalyada pist mutlaka olmalı mersin adana konya izmir ankara illerine çok uzak sayılmıcak bi mesafedeyiz.

yardım edebilecek bi arkadas olursa antalyada federasyondan gidip pist için konuşalım .

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya federasyonuna bir yıl önce gittim ve pist için bir belediye baskanından randevu aldım. Ilgilendiğini ve gerekli doneleri verirseniz calısma yapalım üstünde dediler ama ilgilenen bir federasyon olmadı. Barıs da hakanda dönüş yapmadılar. Bende üzerinde durmadım. Yerel medya olarak bu konunun üzerinede gidebilir ve gerekli baskıyı bu alandada kurabilirim ama öncelikle federasyonun ilgili olması ve benden daha istekli olması beni onların sıkıstırması lazım ama tam tersi duru lar sözkonusu,....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konyada pist var eee kaç kere gittin hiç gitmedin

konyada organizasyon tamamlanmadan evine dönüyor millet.

istanbula pist lazım
    izmirde zaten var birde akhisarda var
    antalyada pist mutlaka olmalı mersin adana konya izmir ankara illerine çok uzak sayılmıcak bi mesafedeyiz.

yardım edebilecek bi arkadas olursa antalyada federasyondan gidip pist için konuşalım .
    konya 'daki yarisa gittim efe gitmediğimi nerden çıkardın Cemal ağbi lerle geldik. kaç defa kesildi tel örgü var ama oturma yerinin yanında aralayıp herkes atladı araçların aralarında cirit atıyor
    ama yarış yarısında ayrıldık hiç tadı yoktu biraz daha bilinçli olsa insanlar yer kötü yer değil düzenleme lazım
    Antalya da pist konusu yıllardır var ama bir netlik yok sırf antalya değil istanbul ankara ızmir de akhisar da bir nebze daha yolunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalya federasyonuna bir yıl önce gittim ve pist için bir belediye baskanından randevu aldım. Ilgilendiğini ve gerekli doneleri verirseniz calısma yapalım üstünde dediler ama ilgilenen bir federasyon olmadı. Barıs da hakanda dönüş yapmadılar. Bende üzerinde durmadım. Yerel medya olarak bu konunun üzerinede gidebilir ve gerekli baskıyı bu alandada kurabilirim ama öncelikle federasyonun ilgili olması ve benden daha istekli olması beni onların sıkıstırması lazım ama tam tersi duru lar sözkonusu,....
    Tugral konu şu tek şehir değil Motor sporları ile ilgili toplu olarak istanbul ızmir ankara diğer şehirlerinde belirledigi temsilcilerle görüşme yapıp gerektiği gibi konuşulacak toplantılar ilk bu motorsspor klubleri kendi aralarında daha sonra belediyelerle hatta örnek bir çalışma yapilip a 'dan z ye nasıl olması gerektiği planlı projeler ile çıkılır sa ön çalışmalı açıkçası sadece görüşelim demek le bitmiyor yatırım kim yapacak sponsor mu olacak hazine arazimi gösterecek çok konu var bunlar gibi

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baskan bikere benim mesajlarıma hemen bi saldırma girişimine girme tartışıyorsak bu birbirimize giricez anlamına gelmez

Bak konyada hazırda 400 metre pist var ankarada varmı yok

Yazdıgımı iyi okurmusun

Konyada yarış yapılırsa Antalya ve Ankarada yarış yapılmasına gerek yok

Cunku her iki ilede konya cok yakın

Yoksa konyanın seyircisinin Ankaradan farkı yok dostum

Benim söylemek istedğim mesafe ve var olan bir pist
    Hocam şu anda en ciddi araçlar nerede yapılıyor? İstanbul ve Ankara... her ikisinde de şu anda yarışa yapılabiliyor mu ? Hayır... ben Ankara ve istanbul'un bu işin dışında kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve diyorum ki, iyi okuyun lütfen dediğimi, eğer sorun seyirci taşkınlıkları ise, o kadar kalabalığı toplayan sadece drag değil, uçurtma yarışı olsa yine sıkıntı olur, çok ciddi emniyet gücü gerekir, 1000 tane polis olsa sıkıntı kalmaz, eskiden yunuslardan trafiğine o kadar polis gelirdi zaten...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam şu anda en ciddi araçlar nerede yapılıyor? İstanbul ve Ankara... her ikisinde de şu anda yarışa yapılabiliyor mu ? Hayır... ben Ankara ve istanbul'un bu işin dışında kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve diyorum ki, iyi okuyun lütfen dediğimi, eğer sorun seyirci taşkınlıkları ise, o kadar kalabalığı toplayan sadece drag değil, uçurtma yarışı olsa yine sıkıntı olur, çok ciddi emniyet gücü gerekir, 1000 tane polis olsa sıkıntı kalmaz, eskiden yunuslardan trafiğine o kadar polis gelirdi zaten...
    organizasyonlara polis güvenliği girmesi çok iyi olur günlük hayattada biza çok fazla karışmazlar bunun dışında istanbuldada ankaradada bu iş için çok uygun devlet arazileri var sıkıntı sadece güvenlikse düzgün bir mimar ve sitedeki sözü geçen abilerimiz sayesinde bu güvenliğin sağlanacağına inanıyorum ama bir an önce nerelere başvurulması gerekiyorsa baş vurmak lazım tez vakitte
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organizasyonlara polis güvenliği girmesi çok iyi olur günlük hayattada biza çok fazla karışmazlar bunun dışında istanbuldada ankaradada bu iş için çok uygun devlet arazileri var sıkıntı sadece güvenlikse düzgün bir mimar ve sitedeki sözü geçen abilerimiz sayesinde bu güvenliğin sağlanacağına inanıyorum ama bir an önce nerelere başvurulması gerekiyorsa baş vurmak lazım tez vakitte
    eğer TOSFED bunu bir takvim halinde ulusal şampiyona olarak yaparsa güvenlik tedbirleri konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum...

sonuçta Ankara'da böyle bir alan var, sadece resmi bayramlarda ve de büyük fuarlarda kullanılan onun harici komple yatan bir yer eski hipodrom... tek sıkıntısı (ne derece sıkıntı olduğu zaptedilemeyen 40bini aşan kalabalıklardan belli) şehrin ortasında ulaşım rahat, o nedenle herkese avantaj gibi gelen bu özellikler Ankara'da dezavantaja dönüşüyor...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çivili asfalti unutmayalim hipodromda, oranin asfalti musait degil.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çivili asfalti unutmayalim hipodromda, oranin asfalti musait degil.
    550 metre asfaltı belediye isterse yarım günde döker...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    550 metre asfaltı belediye isterse yarım günde döker...
    En kötü asfalt dökülür sonra konya 'daki hesap gibi millet akhisara koşar 1 2 saniye fazla cikarinça herşeyin 4 4 luk olduğu pistler lazım 1 pist bile yeter amerika avrupa 'daki gibi bir pist olsun antalya 'dan bile gidilir

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara denizlide de vardı pist muhabbeti imzalar falan toplandı belediye başkanına sunuldu sonuç çıkmadı
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En kötü asfalt dökülür sonra konya 'daki hesap gibi millet akhisara koşar 1 2 saniye fazla cikarinça herşeyin 4 4 luk olduğu pistler lazım 1 pist bile yeter amerika avrupa 'daki gibi bir pist olsun antalya 'dan bile gidilir
    Gökçek 'isterse' oraya hangi asfalt lazımsa onu döker emin olun yeter ki reklamının yapılacağı bir ortam yaratılsın, ayrıca illa oraya yapmak da şart değil, arazinin fotosunu koydum içinde hem pist (eskiden orada pist yarışı yapılırdı bilmeyenlere hatırlatayım) olarak hem de drag pisti olarak kullanılabilecek arazi mevcut, istenirse tören alanına hiç dokunulmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökçek 'isterse' oraya hangi asfalt lazımsa onu döker emin olun yeter ki reklamının yapılacağı bir ortam yaratılsın, ayrıca illa oraya yapmak da şart değil, arazinin fotosunu koydum içinde hem pist (eskiden orada pist yarışı yapılırdı bilmeyenlere hatırlatayım) olarak hem de drag pisti olarak kullanılabilecek arazi mevcut, istenirse tören alanına hiç dokunulmaz...
    Bekleyip gorcez o zaman ama şu olabilir ihale acar bu işle ilgili yandaş firma alır döktük derler şu bu olur pist organizasyona hazır olur ama vht dir şu bu olmaz e sonra yapılmış yatırım ölü olur drag konusu ankara için kapanir Gökçek le ilgili Ankarali tanıdığım arkadaşların ne kadar guvendigi ortada inşallah istenilen gibi olur

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim bak ben gelcek sezon için diyorum Konyada hazır pist varmı hemde VHT li var

oranında seyircisinin ankaradan bir farkı yok ordada taşkınlık oluyor

onu geçtim Aklhisarda bile bazen taşkınlık oluyor taşkınlık birşey değil

yeterki araba cevirmeye kalmkasın kimse

Hipodroma dışarıdan yarışcı harici araç giriyor mesela burda zaten

Benim anlatmak istedigim istanbul parkta drag yapmaya izin verirlerse şayet

3 adet 400 metre pistimiz olur gelcek sezon

Konya pisti hem ankaraya hemde antalyaya aynı mesafe nerdeyse sizin şehirde sayılır bize uzak akhisarda bize uzak sizede uzak

istanbulda size uzak Antalyalılara da akhisar ve istanbul uzak olur

Ulusal yapılması için 3 adet ayrı ilde pist lazım 2 pist ile olmuyor

bu yüzden ilk sezon şayet istanbul park olursa tabi Razı olucaz programa

gelcek sezonlar için Antalya Ankara eklenir programa

Ama ankarada hipodromda olmaz kardeşim nedenine gelince her sene tören var her sene asfalt yaptırmaz belediye cünkü
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bak ben gelcek sezon için diyorum Konyada hazır pist varmı hemde VHT li var

oranında seyircisinin ankaradan bir farkı yok ordada taşkınlık oluyor

onu geçtim Aklhisarda bile bazen taşkınlık oluyor taşkınlık birşey değil

yeterki araba cevirmeye kalmkasın kimse

Hipodroma dışarıdan yarışcı harici araç giriyor mesela burda zaten

Benim anlatmak istedigim istanbul parkta drag yapmaya izin verirlerse şayet

3 adet 400 metre pistimiz olur gelcek sezon

Konya pisti hem ankaraya hemde antalyaya aynı mesafe nerdeyse sizin şehirde sayılır bize uzak akhisarda bize uzak sizede uzak

istanbulda size uzak Antalyalılara da akhisar ve istanbul uzak olur

Ulusal yapılması için 3 adet ayrı ilde pist lazım 2 pist ile olmuyor

bu yüzden ilk sezon şayet istanbul park olursa tabi Razı olucaz programa

gelcek sezonlar için Antalya Ankara eklenir programa

Ama ankarada hipodromda olmaz kardeşim nedenine gelince her sene tören var her sene asfalt yaptırmaz belediye cünkü
    ulusal şampiyona olacaksa zaten uzak-yakın kavramı olmaz diye düşünüyorum... bence 3 değil de 4 pist olursa daha zevkli olur fikrindeyim, Akhisar-İstanbul-Konya-Ankara... her ay birinde olsa, senede de 2 yarış yapılsa pist başına 8 ay çok zevkli bir sene geçiririz...

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra var mı bir gelişme ? Yada yetkililerle görüşen biri var mı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)