60 yarış var ama drag yoktu bende baktım
Doğrudur ulusal takvimde drag yok 2013 de ancak ulusal yarisa aday yaris olarak ilk kez duzenlenecek olan İstanbul Otodrag Kupasi olacak .
Anlimizin akiyla cikip sporcu sayimizi ortaya koyarak 2014 sezon takviminde mutlaka olmak istiyoruz.
İstanbul Otodrag Kupasi dedigime bakmayin tum Türkiye'nin gözü burda olacak inşallah![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
insallah tum temennim budur . Bu sadece bizim degil Türkiyede bu isi hakkiyla eksiksiz ve duzenlice yapan tum dostlarimiz sayesinde olucak insallah . Acik soylemek gerekirse cok yorulduk senelerdir cok eksik kaldik insallah hepbir elden insanlarin onunu acacak adimlar atariz .
Otomobil severlerin tam destegine ihtiyacimiz var hem katilan yarismacilar hemde bu isi seven ve yapilmasini isteyenlerin.
2013 sezonu icin sade lisans ucreti sadece 100 tl yakinda otomobil sporlari icinde unutulmus olan Drag icin lisanslari koymak istiyorum federasyonda masaya ....
insallah attigimiz adimlar bosa gitmeyecek ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hayırlısı buğra ellerine sağlık 2000'lerin başındaki şaşalı ve iddialı zamanlarına geri döner
Tabi en çok beklentim kurallar sadece a4'lerde yazmaz uygulanır!!
3 adet atmosferik s2k ile draglara renk katacağız inşallah.
Gri
Siyah
Kırmızı
Her renk var![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Bugra abi kolay gelsin senin yaptigin her drag organizasyonunda variz bizide ekle abi bi liste varsa 106 gti 1 adet
istanbul oto drag kupası olduğuna göre ismi, demekki konya ve manisa takvimde yer almayacaklar. bunun sebebi nedir ? fed sıcak bakmadı mı bu illere ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
çok güzel bi haber emeğinize sağlık bu sene diğer illerdeki draglarada katılmak istiyordum süper oldu
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
yapılan ve emek verilen herşeyin farkındayız.
12 araç numarasını reverze ediyorum tüm sezon için. gereken ne ise yapılır.
Özgür ERMEK
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
Buğra katilimci sayisinin coklugu olsun organizasyonun rengi ve kalitesi olsun tanitimini iyi yapabilirseniz güzel sponsorlukla yakalamaya çalışırız biz de kendi çapimizda inşallah.
Şimdiden hevesle bekliyoruz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
konuyu kitliyim yoksa adres belli olacak
Ortalik yıkılıcakkkk![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)