evet hiç ses çıkmıyor zaman azaldı
haber yokmu ulusala girenlerden yoksa yinr 11 araç mı olacak ya da okadar da mı olmayacak
evet hiç ses çıkmıyor zaman azaldı
haber yokmu ulusala girenlerden yoksa yinr 11 araç mı olacak ya da okadar da mı olmayacak
buyuk ihtimal satılmışa gbi gelir e bizde gideriz BMW de gelir şimdiden 3 araba oldu bizim sınıf
bu arada keske butun kalkıslar manisada olsa o asfalt muhtesem
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Afiş resmen Dragların şu anki durumuna anlatmak için muhteşem olmuş.
Komiğim komiksin komiğiz , yazık .
ulusalı 12 de başlatmayı düşünüyoruz ve ulusal bittiği zaman mahalli debaşlayacak
kayıt formu nu www.eosk.org.tr den alabilirsiniz ama orda da yarış gunu kayıt yaptırabilirsiniz dizelle birlikte 8 sınıf üzerinden olacak mahalli
zaten yarışma komiseri olarak ben ordayım herhangi bir sorusu olan arkadaşlara orda yardımcı olmaya calısırım
Afiş konusunda dragturk olarak, Burmok'a destek olduğumuz gibi EOSK'a da yardımcı olmak istedik fakat olumsuz bir geri dönüş aldık. Ankara yarışı için güzel bir afiş geliyor![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
kulüp çıkarları doğrultusunda öyle bir afiş kondu tamam kötü olduğunu bende biliyorum ve ilk karşı çıkanda benm ama bu soruna aldığım cevap gayet mantıklıydı
ayrıca ect motorsport olarak ta mahalliye ve ulusalada sponsor olduk kapı sticker ları ve banner tasarımlarını biz yaptık onu yapacak gayette guzel yapacak kadromuz var ama dediğim gibi kulüp farklı çıkarlar doğrultusunda o afişi kullanıyor
yanlış anlama ama ulusal yarış yaparken çıkardan kasıt ne ?
yani şunu demek istiyorum ulusal yarışa katılım bukadar az iken buna ilgi duyan kişi sayısı bukadar azalırken bunu afişe etmek için daha doğru bir görsel hazırlanmaması için dacia yı mı sponsor aldılar ki dacia ile ilgili maddi bi kazanç olsa bile bence bu çok alakasız kactı ?
size mantıklı gelen kısmını sizdende duyarsak iç kısmını bilip belkide herkez hak verecektir .
bilmediğim için soruyorum sizi bizler gibi bu işe gönül veren biri olarak gördüğümden ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
çok haklısın ama onu açıklayamam yani kusura bakmayın ama dediğin doğru gerçekten afişi görünce ilk tepkim gördüklerime inanamamak oldu keşke çok daha guzel şeyler ile karşınzsa çıksaydık
sonuçta bu bizim ilk yaptıgımız sey değil ve olmayacakta ne kadar diretsemde değiştirtemedim
bizim en büyük amacımız bu sporun gelişmesi ve amatör katılımın artması çünkü bende bir amatör yarışmacıyım nasıl zorluklar çekildiğini çok iyi biliyorum
ufak bi fikir veriyim ozamn direttiğinde elinde argüman olsun istersen klübüne karşı bize yani imkya basvuran sponsor isteklerini eleyerek secip hatta gelen her isteği yerine getirmek yerine aşırı seçici davrandık.
bunu ben yapmadım klübümüzün kurucuları bizlerin abileri yaptı ki bu sektör garip isteklere boyun eymesin diye ....
seninde karşı durduğunu anlıyor ve tebrik ediyorum senide ...
ancak acık ve net konuşmak gerekirse istanbulda ankarada ciddi olması hesap edilen ulusal bi şampiyonanın drag yada tr pist deil sadece şampiyonanın tüm detayları bukadar düşünülürken tüm külüplerinde bunu amaclaması gerekir bence ...
bugun yaptıkları destek nedir bilmem ama bu afişle vurdukları darbe bile milyarlarla olculmez benden solemesi kıt düşünen yöneticilerin sonu ancak o sıg sularda bogulmaktır .
yanlış anlama sadece ulusal şampiyonanın ilanını bukadar iğrenç ve alakasız görmek beni bitirdi 1996 senesinde yaptığım güzellik yarışmasında bile afişimi bu şekilde dizayn etmemiştim ...
en kısa sürede sorunları aşmanız ve bu tür garip ve sizleride üzen olaylar olmaması dileğimle ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)