Shendelzare Nickli Üyeden Alıntı
Karşınızdakinin yaşına bakarak böyle aşağılayıcı bir tavırla konuşmak biraz komik ve kırıcı oluyor neyse, bu forumdaki genel agresif haliniz bu heralde forumda çoğu kez bu tarzda cevaplarınızı okudum insanlara karşı.
1 - Sizin bu organizasyonu yapmaya başladığınız ilk günden beri neredeyse bütün halk günlerine geldim ve birkaç kez transpoderda aldım ve çoğu benim aracımdan güçlü araçlardan çok daha iyi sürelerde yaptım "polo gti" aracım ile.
2 - Aracım şuan 230hp (dynoda ölçüldü kafadan sallama bi yazılımla 230hp olan araçlardan değil), ama diğer araçların güçsüzlüğünden dolayı yavaş olması ile ilgili sorunla karşılaşmadım çünkü beygirleri hava uçuşan araçların her virajdan önce fren yaptığınıda gördüm.
3 - Eğitim olarak sadece Intercity akademinin güvenli sürüş eğitimine katıldım, lisanslı eğitim olmadan pistte iyi süre yapılamıyormu onu merak ettim bu sorunuz üzerine.
4 - Hiçbir ülkede hiçbir kupa kaldırmadım ama daha önceki halk günlerinde olan deneyimlerimden ve transponder aldığım zamanlardaki sürelerden (kendi listenizde) daha az hp veya hacim (1.4ten daha az hacim çıktımı pister gerçi bilmiyorum) sahibi araçlardan hızlı olduğumu düşünüyorum. Listenizde O.Badur, 2 veya 3 kere almıştım sanırım transponder.
Eleştirmek tabiki çok basit ve kolay ama burda öneride bulunuyoruz eleştirmiyoruz. Deneyimli deneyimsiz diye ayırmak isteseniz yine olmaz çünkü diyelim ben poloyla yapılacak en iyi süreyide yapsam o turda arkamda Murat bey Gt3 ü ile her türlü yavaşlamak zorunda kalacaktır o tur için. O yüzden hp ayrımı "öneriyoruz" çünkü benim seansımda dizel megane olunca o beni yavaşlatıyor, yine benim seansımda lotus evora olunca bende onu yavaşlatıyorum her ne kadar yol vermeye çalışsamda.
Umarım karşınızdakinin yaşına bakmadan veya her okuduğunuzu eleştiri olarak algılamadan okursunuz bu mesajı.