eline sağlık...
Printable View
Zeki beni 5.'liğe ittiniz ikiniz :D
Banane banane 208 stock'tu banane.. :D
Intercoolerim yoktu,avansim (bazilari inanmayip sacmaladigimi dusunsede) stogun bile altindaydi..Filtre desen 3cm eninde 1 cm yuksekliginde bir aradan hava aliyordu,hava sicak hemde cok sicakti,iat yi olcemesemde sicak cektigini iliklerime kadar hissediyordum(hep sogugumu hissedecegiz canim)..Klima ise tamaamen kapaliydi kaskin icinde o kadar terlemistim ki "her virajda kask kafamda saga sola donuyordu"...Cok baski altindaydim,tribunden az sayida destekcimin dualarini hissediyordum ama belkide Metin amcanin milyonlarca seyircisi arasinda eriyip gitmislerdi izdihamda ezilmislerdi,onlari dusunecek durumda bile degildim..Ikinci cikisimdi tecrubem az kilomsa oldukca fazlaydi.....
Romana ceviririm valla bak bahane uydurma :D
Dip not:Yukaridaki hikayenin milyonlar harici hepsi dogrudur..
e Zekı bı tane jcw onune gecmıs mılımde olsa farkla::), tebrıkler o arkadasa
Evet sanirim o arkadas 1eylul pazar gunu yapti sureyi.Ben best lapimda tam sure olcen noktadan gecmeden 4ten 5 e attim sonrada farkedip pisman oldum belki onu atmasam milimle gececektik,ki zaten biliyorsun limit degil bu sure daha benim icin her virajda Ahmet aciliyor videodan goruldugu uzere :) saka maka bahane uretmeyide ogrendim vallahi burda ;) bu arada o arkadasada tebrikler daha oncede surelerde 2:38i var yanlis gormediyse yavas yavas gelistiriyor kendini bizede boyle rakipler lazim iste.
şimdi ben 1 kere katıldım istpark'a ve su hortumu çıktığı için 3.03 olarak kayıtlara düşmüşüz. birdahaki katıldığımda sıralama değişiyor mu ?
Daha bu sureler inecektir asagi pist kulturu oturmaya basladi coilover eskiden goruntu icin istenirdi simdi hangisi daha basarili diye falan sorgulaniyor,lastikler deneniyor surekli,kamberler toe lar + - geziyor :)
47 32 U. Battal BMW F30 328i 02:41.96 02/06/13 Islak / Kuru 20 / 25 °C Arkadan
Araçların çekişlerini kendi bilgimizle işliyoruz, herhani bir database'den çekmiyoruz. Bu sebeple bazı modellerde hatalar olabilir. Hataya rastlarsanız uyarmanızı rica ederim.
Örneğin yukarıdaki aracın arkadan itiş mi, dört çeker mi olduğuna dair bir bilgi listede paylaşılmamış. Bu araç yeni dikkatimi çekti. Yanlış hatırlamıyorsam F30 kasanın 328'leri Türkiye'ye sadece xDrive (dört çeker) olarak geldi ancak listede bu bildirilmemiş. Aracın sahibi foruma üye ise ya da tanıyan var ise aracın çekişini yazabilirse sevinirim. Böylece yanlış listede ise düzeltebiliriz.
Ali tebrik ederim, o arabayla 2.48 başarılı bir süre.
Yalnız videonu izledim, bariz güçsüz kalıyor araban, bir çare bulman lazım :)
Sevgiler
Teşekkürler Doğu. Yapılabilecek iyileştirmeleri lastik, güç, fren, süspansiyon, hafifletme ve şasi olarak basit başlıklara ayırırsak en çok süre getirecek olan güç ve fren kombosu olacaktır. En ucuza gelecek olan ise lastik, fren ve hafifletme olacaktır. Aracı satmazsam önümüzdeki sezona kaşıntılar tutabilir ve bu araç üzerine oynamaya başlayabilirim.
71 17 O. Kaytmaz Renault Meganne III 02:49.02 01/09/13 Kuru 27 °C Önden
Liste konusunda eline sağlık Ali. Benim Megane Coupe'yi "Meganne" diye yazmış park yönetimi sağolsun:) En azından buradaki listede düzeltebilirsen sevinirim. Fazla olan "n" harfinden kurtulsak yeter.