Dun yeni surelerin resmini cektim, ekliyorum, Ali en kisa surede listeyi gunceller.
![]()
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
İntercity Park sitesinden Pist derecelerine baktım fakat hala liste güncellenmemiş.
Mesela F458 in süresini göremedim ?
Pist rekorunu Ferrari lerden birinin ele geçirmesinin vakti çoktan geldi sanırım :![]()
intercitypark sitesinde yayınlanmış, ordan bakabilirsin
Intercity İstanbul Park Pist Dereceleri
TeamPASAOGLU
06.10.2013, 26.10.2013 ve 27.10.2013 tarihli etkinliklerin süreleri eklenerek liste güncellenmiştir.
Knowledge is a deadly friend, when no one sets the rules.
The fate of all mankind I see is in the hands of fools.
ali listeyi guncelliyecekmisin![]()
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Geçmiş zaman olur ki.
Mike, aradan sadece 4 ay geçmiş. Hala aynı mı düşünüyorsun?
Bence İstanbul Park'ta güç farkediyor. Körfez'de o kadar önemli değil (İStanbul Park kadar) fakat İstanbul Park'ta yol tutuş kadar hatta belki daha fazla güç önemli. Tabi güç öenmli derken "kontrolsüz" güçten bahsetmiyorum. Senin Körfez'deki 850 hp biraz öyle olmuş..
ONUR
Kontrol edılebılen guc dıyelım. Yanı clıo 30-40hp daha guclu olsa yada 80-90kılo hafıf...
Fazlası yurumezdı...
Yanı 458,50 hp guclu olsa ve frenlerın karısımı degısse rakıpsız olurdu
Bırı Speciale mi dedi....
Aktarım yol tutuş güç vs. çok zevkli bir test olmuş en güçsüz Audi RS6 von O.CT Tuning (600+ hp) galip geliyor.
Tuning-Gipfel - GRIP - Folge 250 - RTL2 - YouTube
Burada audi daha iyi demiyorlarki.
BMW yi kullanan "şov amaçlı sanırım 3-4 defa gereksiz drift yaptım oda bana zaman kaybettirdi" diyor. aradaki fark zaten saliselikbide el kronometresi ile tutuyorlar. Araçlar çok çok denk bence.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)