cidddi araba hazırlatmak zorundamısınız hemşerim Defoluyn ya para harcatmayın insanlara HAHAHAHAHA
Printable View
cidddi araba hazırlatmak zorundamısınız hemşerim Defoluyn ya para harcatmayın insanlara HAHAHAHAHA
arkadaşlar biri başkasının adına konuşursa, ya da başkasının avukatlığını yaparsa bu konuşmalar tartışmalar uzar gider.. önemli olan dostça ve centilmence davranabilmektir. çok fazla hırs yapmaya gerek yok, hayat dragda kimin kimi geçtiği üzerine kurulu değil, 2 gün önce dost olan kişiler, geçilince düşman kesilmesinler. :(
Satılmış usta da herkes gibi emek ve zaman harcadı, şanslıydı ve şansının hiç eksik olmamasını dilerim. aracı da çok güzel yürüyodu, 3 yarıştır 1. yani kendi ustam diye söylemiyorum ama :) çok çok tebrik ediyorum.
yarış çok heyecanlı ve zevkliydi. sıdıka abla ellerinize sağlık bugaru çok iyi olmuş, bazı talihsizlikler oldu ama olsun, bayanların gururu olarak sizi hep destekliyorum.
ismail abi ve miafiori tutunsaydı nasıl olurdu bilemiyorum.
yarışanlardan da izleyicilerden de para alındı ve daha iyi bir organizasyon olabilirdi.
herkes emek, zaman ve para harcadı, Satılmış ustayı, ve tüm dereceye girenleri tebrik ederim. :icon_tup:
khan´isimli üyeden Alıntı
1- 11.07 ZN
2- 11.30 MRT
3- 12.20 bugaru
4- 12.80 camaro
5- 13.xx msupra
6- 13.xx gto
baskada 14 alti derece yok sinif 3, 14 ve 15 lerde.
korhan sana hiç yakıştıramadım emin olmadıgın bir şeyi buraya yazmanı
msupranın dereceleri 12.58 1. kalkış
ikinci kalkış12.15 dir
zn 11.27 dir
mrt de 11.50 dir
bir daha sizden ricam internet ortamında bilmediginiz gerçek olmayan şeyleri yazmayın
editttttttttttttttttttttttttttttt
ZN nin derecesini 11,07 defalarca baktım onda bir yanlış yokkk.iso Michelin leri taktıkdan sonraki derecesine bende bakmadım.0,05 le üçüncülüğü kaptırmışız :)
net sonuçları yazıyorum
22nolu yarışmacı.32.329 20.523
24nolu yarışmacı.12.949 12.752 selaaddin abi
19nolu yarışmacı 12.591 12.151 msupra
20nolu yarışmacı 11.126 11.481 mrt
21nolu yarışmacı 12.596 14.097
23nolu yarışmacı 11.075 zn
burada yazılanlar tamamiyle gerçek olup elimdeki fotoraflardan yazdıgım bir yazıdır ve belgelidir
bizim sato ile kalkmadan önceki derecelerimiz hep birbirine yakın.sato ile kalkarken intercooler girişindeki turbo hortumu kaçırmaya başlamış.ikici kalkışdada yerinden tamamen çıkmış.biz ne oldu ya filan derken birisi koşarak pistin ortasından getirdiği kelepçeyi bize uzartarak bundan kaldı arabanız dedi.donup kaldık kelepçeye bakarak.geçmek geçilmek önemli değil arabamızın yürüdüğü bizi mutlu etti yeter o bize.bir kez daha canıgönülden sato kardeşimi ve bütün dereceye giren, girmeyen bu işe emek veren herkesi kutlarım.
Hasan abi,Cevdetin bmw ile kalkışta son 50 mt.kala bir sıkıntı olduğunu gördük yanılıyoda olabiliriz belki sıdıka hanım gazdan kesmiştir.
İlk kalkışlarındaki kadar seri olmadığı zaten çıplak gözle görüldü.
22 gün sonra bir yarış daha var onda iyi gider inşalah ;)
Kadir arabada o kadar çok gürültü var kıza hiç bir şey diyemiyorum neden hissetmedin diye. aslında ilk kalkış bişeyler hissetti söyledi ama derdini anlatamadı bize.bide hiç binmeden geldi oraya ve orda bindi arabaya.hiç bindirmedim kıracaksan orda kır dedim.başka bişey çıktı.bu mekanik spor ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor belki güzelliğide burda.
Hasan abi tebrikler vosvos info dan beri takip ediyorum bugaru yu maşallah.
mutevazılık en buyuk erdemdır dıyorum...