bora abi dedigin herserye noktasına kadar katılıyorum
Printable View
bora abi dedigin herserye noktasına kadar katılıyorum
4wd'la rwd neden aynı sınıftaydı?
sıra sıra beton blok koysalar 400 metre boyunca. kimse piste yaklaşamaz zaten. ancak izlemek için alan yok ki ne bekliyolar seyircilerden onu da anlamadım.
justy cidden muazzamdı. aynı şekile beyaz saxo:)
Pistin kenarına örüceksin 2-3 metre beton duvar,paşa paşa herkes çıkıp tribünden izlicek..malesef milletimiz anca bundan anlar!!!
2 subaru vardı sanırım üst sınıfa yazdırıyorlar kendilerini manisada felanda yine sınıf 5 den puan almıştı mrt pek adil olmuyor tabi
sendede mi subaru vardı:soru:
araçlarımızı güzel güzel dizdik ve seyircileri önleyemeyen polis yüzünden bi çok arkadaşımızın arabsı çizildi , kaputlar göcük içinde , şemsiyeler arabaların üstüne devrildi , arabamda anahtar göçükleri kanat kısmında çok kötü bi org. idi :ofk::mad:
yasin abinin diskalifiye olma nedeni araçın normalde teknik sorun yüzünden parka çekilmesi gerekti ama pist görevlileri az geri iterseniz sorun olmaz diyip araçı 40 50metre geriye aldık ve tenik ekip araçın aksaklıgını giderdi ve sonra bunun yanlış oldugunu sölediler ve bi çok kez sölememize rağmen kabul edilmedi , dilekçe bile yazdırmıyolardı, ordaki görevlinin dilekçe yazsanızda yine ben okuycam yazsan para boşa gidicek diye bize çıkışması, bizi iyice dellendirdi ve yarıştan cıktı yasin abi dogal olarakta ordan ayrıldık bizde sonra.
sıdıka abla süper yarıştı gerçekten tebrik ederim bugaru süper yürüdü inanılmazdı , sevinç gösterimizde bi o kadar zevkliydi herkez hoplıyım zıplıyodu :).
son olarakta murat abiyi tebrik ederim araçı çok güzel gidiyo o sesi bitirdi beni :) zevkli bi yarış oldu ismail abi tutunamadı malesef yine sallana sallana gidiyodu bi o tarafa bi öbür tarafa kıçını atıyodu. ama tabi bu 4çekerler içinde geçerli onlarda çok sarıyodu malesef toz toprak dolu yine pist:(
insanlarda yarış izleyemedikçe piste yaklaştı onuda düşünün ilk başta gayet güzeldi herşey 2 kalkış yaptılar sonra 1 saat bekletirsen olacağı buydu
zaten işi bilen insan kapalı tribünü tarafında dururdu yerden nereyi izliyiceksin ve o güneşte niye yanasın demi
olayın koptugu an ıkı tane amerıkanın kalkacagı sırada piste yandan gıren 540 ın pıstın ortasında sıfır cızmesıydı...rezalet bı organızasyondu, sular sıcak sımıtler kuruydu:)
:D :D koltuklar da yine her zaman olduğu gibi pimpisti :D :D
bir ara aşağı yarışmacı arabaların yanına indiğimde genç bir arkadaşın çevik kuvvetçe dövülerek götürülmesine şahit oldum, türk polisine yakışmayacak bir tavırla arkadaşı götürdüler, kendilerini ayıplıyorum..:icon13:
siyah subaru justyden dahamı iyi cıkarmıs helal ozaman
Bilirim o durumu ben yarışırkende yanıma oturmaya gelenmi abi bu ne kaç basıyor felan diye soranlarmı kapalı alanda düşün :s
yukardan herşeyi görebiliyorduk ama anca küfür edip yuhlayıp ıslıkladık elden başka bişey gelmez sarı bişey giymiş güvenlikçiler vardı ama geçenlere durun bile demediler hele tuttukları kapıyı bıraktılar 2 tane kendini bilmez bmw biri sarı üstü açık cabrioydu girdi sıfır çekmeye başladı amerikanlar kalkıcakken tribünden herşeyi gördüğümüzden tam bi sinir harbiydi..hala anlamadığım neden 30-60dk bekliyorlardı kalkışlar arasında
böle dereceleri görmek ne güzel hemde bu pistte hemde :) ee hiç gelmedin tünay bizim oraya?
tamam yapılmaması gereken bi olay ama o arkadaşın polis uyardıktan sonra cıkartamazsın beni burdan diyip polise diklenmesiydi o yüzden o kargaşa oldu sagolsun yine bizim arkadaşın arabasının üstüde çoçugu yaka paça ettiler canları sağolsun.yani vurması biraz fazlaydı ama götürmeleri normal;)