walla abi ilk kalkışlar bittikten sonra çıktım.cok uzun surdu suraklı durdular yıne guvenlık onlemlerı cok yetersızdı.bizim insanımızda anlamıo tabi hiç biseyden
Printable View
eb 523 ahmet abi gecildi bugaru ya karsı
m supra mrt justy e gecildi elendi
safex saxo galiba sonuna kdr gitti son round u da aldı galiba yasin abinin impreza diskalifiye edildi
alper abi tünay abi kaan abi gördüklerimdi bide yüregir abiyi ve khan abiyi gördüm :D
bende simdi geldim yarıstan ya bidaha ankarada olmasın yarın ben hayatımda boyle igrenc organizasyon gormedim bi arabayı 1 saatte kaldırıolar seyirciler piste cıkıo igrenc neyse ,
ismail abi justy e gecildi justy inanılmaz gidiyo soylenicek bişey yok ama ismail abi tutunamadı malesef
turan abinin arabası inanılmaz gidio ama tutunamadı 0 dan 400 metreye kadar inanılmaz bi sekilde yan gitti yani 400 metre biterken bile yan gidiyodu benim gordugum en korkusuz sofor zaten 2.kalkısında 300 metrede artık lastikler dayanamadı 300.metrede patladı lastik yarısı bıraktı
selahattin vardarlıyı ankaralı siyah subaru yasin arkadas cok ciddi bir sekilde gecti ama 2. kalkısa gelemeden teknik arıza yaptı yarısı sonlarndırmak zorunda kaldı
satılmısın saxosu cok gusel yurudu gordugum herkesi gecmişti en son tam sonucxları bilmiyorum ama
mavi ahmet in saxosu bugaruya gecildi sanırım oda sorun yasadı
bugaru muhtesem gidiodu sonuclar daha sonra ne oldu bilmiyorum cunku yaklasık 1sa 15 dakka arabalar kalkmadı bende sıkılıp geldim
sahin turbolar mju gibi yurumedi gecildiler boyle simdilik ;)
bu arada bi corolla turbo bide rover turbo vardı onlarda cok iyi gidiyorlardı ...
ahmet abinin intercooler hortumu patlamıs galiba m suprada lastik patlatmıstı
sulhi abi bi ara polisle tartısıyodu
subarucular olarak yarısı protesto ettik ve cıkıp gittik
subarucu pitbul :) nolduki subaruculara ??
abi yasin abi diskalifiye edilince protesto ettik yönetimi ve yönetim istifa diye bagırdık
ıyı yapmıssınız :)
neden diskalifiye olduki ???
tam bilmiyorum ama cok sacma nedenden olayı oldugu kesin cünkü herkes ayaklandı bi anda galiba bu start noktasıyla ilgili tam bilmiyorum ama gelince abilerim daha iyi bilgi verirler
her zamanki gibi berbat organizasyon bunalttı insanları.
yetersiz güvenlik ve sığırlarında drag izlemeye gelmiş olması
ahauahauuauah bılmıonuz ama bagırıp gidionuz ordan oda guzel alemsınız valla ya... inş yönetım haksızdır...
abi türk milleti hele bide ankaranın cakal kısmının %90 ı yarısa gelirse yakında pistin ortasına bile piknik yapmaya gelecekler bizim oldugumuz yerin arkasında adamın birisi sevgilisiyle sevişiyordu yemek yiyenler bira içenler hersey doluydu öküz milletimiz var öküzz
6-7 senedir ankarada izliorum dragları her sene aynı,değişen hiçbişey yok..organizasyon her zamnki gibi berbat ,bi kalkış izlemek için yarım saat bekliosun..bunun bi nedeni de laf anlamayan insanlarımız..pistten çıkın dedikçe daha çok giriolar..özel güvenlik vardı ama hiç bi etkisi yoktu malesef..
Yarışlara gelince yarışan herkese tebrikler..justy,bugaru,corolla gerçekten güzeldi;)
Subaruların geçişi çok güzeldi:icon_tup:
abi özel güvenlik diyosun adamlar harbiden cok özeldi yani türkiyede bu kadar gerizekalı güvenlik toplulugu olamazdı görevli kartım var ama içeri sokmuyolar :S var mı böyle birşey git öteki taraftan dolan dedi bende *iktir cektim basım gectim tribünlerde ne kadar seyirci varsa pistin yakınındada o kadar vardı hadi birisi allah korusun carpsa nolcaktu