faturada yoldagalonu 32 dolar 54 galonluk variller
saka maka deli pahali yaaw
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
geyik yeter uzatmayalım forum kirliliği olmasın
1-2 kasımda kim hızlı kimin bileği kim nasıl nerde nezaman belli olucak ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yarışan arkadaşlara çok teşekkür ederek başlamak istiyorum... Özelliklede İsmail beye... (Çünkü özellikle msupra için ankaraya geldik) kazanamasada gönlümüzün dragcısı... Yarışa katılım çok azdı bide çıkan arızalar yüzünden fazla bi kalkış seyredemedik... Organizasyon her zamanki gibi disiplinle başladı ama sonradan güvenlikçilerde seyircilerde vızıttı... hatta bi ara tirübünde seyrederken hilafsız 20 kişinin start kısmına koştuğunu gördüm... ve görevli kafasını bile çevirip bakmıyordu... organizasyon daha düzenli olsa biraz daha keyifli olurdu ama yinede güzeldi... kulaklarımızın pasını attıkları için ankaralılara teşekkürler... özelliklede msupraya güzel videolarını paylaşacaz inş...
valla yüzümdeki ve kollarımdaki yanıklar hala geriyo vucudumu,bari değseydi be kardeşim bi org bu kadarmı berbat olur (tabi buna org denirse)yarıştan sonra beni gören herkes ailem de dahil sen salakmısın dedi valla hakvermedim değil..,en başta zonda,dan bahsetmek istiyorum tamam başarılı bi çalışma olmuş (gerçi orj corvette c 5 daha iyidir ama) abimde bi caka bi çalım sanki hipodrum arazisi kendisine ait ve farklı bi gezegenden dünyaya misafir gelmiş edası.kafasına göre piste çıkması kenarda duran insanların üstüne sürerek çekilin bakalım demesi..ve bu vatandaşa kimsenin müdahale dahi etmemesi..yarış alanında kendini bilmez insanlrın nerdeyse araçların önüne atlıcak olması,çimlere yayılıp kavun karpuz faslı yapılması,neerdeyse daha org ortasına gelmemişken pist alanının yanına seyyar satıcıların girmesi ki adam (varmı soğuk efes isteyen diye bagırıyodu)pist alanının tozdan topraktan geçilmemesi,bugüne kadar dikkatimi çekmemişti ama gerçekten bazı yarışmacılara kıyaklar geçilmesi ve taraflı davranılması vs vs..anlıcanız gerçekten berbat bi gündü ama bütün bunlara rağmen gerçekten prof hazırlanmış araçların gövde gösterileri yani yarışanlar harikaydı aslına bakılırsa en büyük çileyide onlar çekti 40 derece sıcağın altında araç içinde start alanında 10 dk bekleyen pilotlar oldu inş ank olarak daha iyi organizasyonlar görücemiz günler olucak..gelelim araçlara öncelikle BAŞKARA ailesini tebrik ediyorum çok güzel hazırladıkları araçları için ki sıdıka ablada hakkını verdi,arıcan ekibini tebrik ediyorum justy gerçekten mükemmel,sato ustanın araç mükemmel,tork garajı tebrik ediyorum hem pist araçları hemde gösterileri için,ahmet ustayı tebrik ediyorum (yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen ilerleyen günler için çok güzel sinyal veriyo aracı,sanırım bi yazılım prob vardı üst devir biraz boğuktu sanki),ismail abiyi tebrik ediyorum m supranın sesini dün orda olan hiç kimsenin hafızasından silemiyceğini biliyorum ve yanlış görmediysem sanki fazla nos u cam fiskiyesinden atıyodu
ve ayhan abiyi tebrik ediyorum sanki kendi yarışırcasına koşuşturup hemen herkese yardım edişine kısacası yarışan herkesi tebrik ediyorum org sıkıntılarına rağmen oraya gelen herkese bu adrenalini yaşattıkları için
organizasyon berbattı
ayrıca yasin'in hakkı yenildi
olayın yanındaydim teknik aksaklık olması gayet doğaldır
diskalifiye haksızdı garantisi bitmemiş arabaları yarıştırsınlar yetkili servis anında müdahale etsin
yarışan ve kupa alan herkese tebrikler
tork garaja ve yüreğirede extra tebrikler başarılarının devamını diliyorum
hem hızlılar hem arabaları her yarış kırılıp sorun yaşamıyolar
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
tabi ya kesinlikle haklisin buyuk bir tebrigi atladik
bizim ADANALI COCUK YURO`nun ellerine saglik. yazdigi uc araba ZN,MRT ve BUGARU ucude sorunsuz ucude cok hizli ve basarili. bir abimiz demistiki adanali cocugun yazdigi arabalardan cekinmiyorum, birinden cok fena fark yedi oburunden cekindi yarismadi, iki sinif altinda yarisanadan ise dereceleri daha kotu
helal sana adanali![]()
korhan abi seninde sapka yakıyodu ortalıgı![]()
ben konuları okadar detaylı bilmiyorum kim ne dedi nooldu sonra v.s..
yüreğir yazmaz burda bunları yazmadı da tanıdığım en mütevazi insan
ama birilerinin yazması lazım![]()
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
hayatimda ulusala 1 kere katildim,
"bay cekmek" kadar huzurlu bisey yok onu biliyorum![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kuraya katılan araç sayısı tek sayı ise ve ikiye bölünemiyorsa, aralarından en şanslı olanı bay çeker, yani ilk turda kimse ile yarışmaz. Sonra 2. tur için kura çekilir, gene bu kura turunda da bir kişi şanslı olur, kimse ile yarışmaz. Böyle böyle finale kadar yolu var![]()
madem süreler tutuldu sıralama neden sureler uzerınden yapılmadı.
bugaru ve beyaz saxo nun en ıyı zamanlarını kımse bılmıyormu?
bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)