Gelip döndüğümüz 600 km yola yazık oldu bu yarışta tahminen iptal olcak :\ Biz dönüş yolculuğuna çıktık bile bence beklemesin kimse...
Gelip döndüğümüz 600 km yola yazık oldu bu yarışta tahminen iptal olcak :\ Biz dönüş yolculuğuna çıktık bile bence beklemesin kimse...
O startta bi kalabalık toplandı ya hani 2 saat önce her yıl öyle bi kalabalık toplandığı anda yarış bitiyo zaten alıştık artık
Pazargunumuze yazik oldu saat 3 daha yaris yok
Pistin ici pet sise pislik dolu yaziklar olsun boyle rezil oraganizasyona insanlar suan piste su siseleri firlatiyor
Malesef dünden süre sisteminin bozulması ile yarışın
Uzayacagı belliydi.
Yazık olmuş..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Yine konu acilacak ozur dilenecek hatalar eksiklikler giderilecek kbakmayin denilecek yine ayni seyler olacak her sene oldugu gibi
Hakli iken haksiz duruma dusmek budur. Yaris baslamiyor diye protesto eden izleyenler piste tas , pet sise vb cisimler yagdirdi. Simdi de pist temizleniyor. Extra 20 dakika da bu yuzden uzadi. Konya organizasyonu cok kotu malesef.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
gidemedik die üzülüyorduk konuyu takıp edıyoruz süreklı video beklerken yariş başlamamiş bile
son durum ne şimdi?
Pist gerçekden çok güzel Akhisar'dan bile ama malesef tribünler kötü
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
gelemediğime çok üzülüyordum,ilk defa bu tür organizasyonları izlemeye gidecektim,yorumları okuyorum yarış başlamamış bile,gelsem geri dönemezmişim heralde.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
üzüldüm cidden,o kadar emek vardı oysaki...şu yarış 40-45 araçla yapılsaydı olumsuzluklara rağmen bu kadar sorun çıkmazdı sanırım...inş kazasız belasız bir şekilde,başka kimseyi üzmeden devam edip,biter yarış
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Suanda konyadayız birdaha kimse Konya'da yarış var demesin mahfolduk efe![]()
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
Tork garaj legacy izlemek icin gelmistim helal olsun emeklerine10.3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)