Konya da izleyici olarak bulundum yarisin uzayacagini dusunerek erken ciktim
Pist sahane !
Insanlar sicak kanli kimse Ali abiye yuklenmesin adamin cileden cikmasi cok normal ben gozumle iki mevzu gordum
Izleyiciyede kabahat bulamiyorum ne yazikki cunku o insanlar hayatlarinda bu tip araclari senede 2 kez goruyorlar imkanlari yok akhisara istanbula gelemiyorlar onlarda haklilar ayagimiza geldiler gidelim izliyelim diyorlar aynisi akhisardada oluyor manisanin yerlisi gelmiyormu saniyorsunuz
Fakat tribun yetersizligi insanlarin meraki bu tip aksakliklara sebep oluyor
Ismet ucar kardesimden rica ettim hususi seyircilerin fotograflarini cektirdim tribun eksiksizligini belediyeye gostermek icin bu fotograflari kullansin kulup izleyici kalabaligini gorsun belediye tribunleri pistin 250 metresine kadar uzatsin
Girisi ucretli yapsin soru yari yariya hallolur
Sonradan alinan 100 tl icin gecmis mesajlara bakin zaten lisans ucreti olarak alacagiz diye yazmisti Ali baskan herkesin gozunden kacti sanirsam
Hava cok ruzgarliydi ali abiyede soyledim orda toz cok fazlaydi piste vht yapilsada ilerde araclar boost fazlalasinca patinaj cekiyorlardi sureler o yuzden assa inmedi FWD lerde bihassa bunun icinde pist disi sulama yapilmasi lazim
Geldik yeni insanlarla tanistik bazi kirginliklari giderdik benim icin konya guzel gecti katilimci olsamda isyan etmezdim zaten beni biliyorsunuz drag olsunda camurdan olsun