User Tag List

Sayfa 20/24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
454 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Konya drag nİsan 27

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış tam bir rezillikti, millet arabasını yolun başına atmış gitmiş, teller açılmış millet yarış alanına giriyor. güvenlik diye bişey yok, oğlumu götüreyim diye gittim. 3 şahin bide siyah siyah cupranın kalkışı gördüm bu 4 kalkış için 3 saat mesai harcadım. Arkadaşlar sorun tamamen seyirciden kaynaklanıyor seyirciye bir çözüm bulunursa yarışlar çok daha güzel olur. seyirci yine aynı bu zihniyetle yarışa gelirse güvenlikte olmazsa yıl 2100 küsür olsa bile aynı tablolar ortaya çıkar...

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tork garaja tebrikler subarunun kitabinı yazmaya dewam ediyorlar.

ali başkan ne başına geliyorsa iyi niyetinden geliyor seyirciler de çok duyarsız dı pistin güvenliği yüzünden yarış uzadı ali abiye bu kadar yüklenmek yanlış drag sporu için adam elinden geleni yapmaya çalışıyor. destek olucagımıza köstek olmıyalım
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Konya'mıza gelen gelmeyen herkeze teşekkürler.
    Geçen sene çok güzel iki yarış düzenledi Ali Abi.Gelen herkez memnun kaldı.Gülerek ayrıldı.Bizlerde Bize verilen görevi elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık.
    Bu sene ilk yarışta gerçekten sınıfta kaldı Konya.Sebepleri
    * Seyirci izdihamı.Bunun nasıl önüne geçilir.Ancak tribün uzatılarak ve padok alanında çok sıkı güvenlik önlemleri alarak.
    * Saniye sistemindeki arıza.Cumartesi günü saniyeler kurulup sidingler alınacaktı ama sistemin kablolarını kesmişler ve sistemin programını yakmışlar.Cumartesi öğlen Pazar sabaha kadar çalıştırabildiler.Daha önceden kontrol edip çalıştırılması gerekirdi.Ama birbirini izleneyen aksilikler devam etti.
    * Çok sayıda araç katılımı.Yarış en fazla 35 arabayla sınırlandırılmalıydı ve kaliteli araçlara yer verilmeliydi.

Tam herşey düzeldi geçen sene Konya'nın imajı düzeldi derken bu 3 sebepten dolayı sezonun ilk yarışında yine eskiye döndü.
    Akhisarda niye bunlar yaşanmıyor.Çünkü Akhisar'a bu sporla ilgilenen gönül veren kişiler izlemeye geliyor ve katılıyor.Orda kuru kalabalık yok.Organize edenler seyirci bakımından zorda kamıyor.

Bundan sonra yarış olur olmaz onuda bilmiyorum.Yapıcı olmaya çalışın yıkıcı değil.Ali Abiyede saygısızca yorum yazan birkaç arkadaş var.Ahlak çerçevesi içinde istediğiniz eleştiri yapabilirsiniz.Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Herşeyin Hayırlısı.
    SONGÜR GARAGE

CTR Turbo Type-R

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan gerçekten oncekı 2 yarış harkıyadı
    katıldım cok zevk aldım eglendım
    ve mutlu bır sekılde eve gıtmıstık

bu yarısa gelemedım..
    ama okudugum yorumlar 2 sene oncekı yarıstan bır farkı olmadıgını hıseetıyor

Bence Alı abı cok fazla ugrasıyor bu kadar yuklenmek dogru degıl
    kım olsa oyle bır kalabalıkta cınnet gecırırdı
    vıdeolardan gordugum kadarı ıle padok alanı ana baba gunu
    neden bu kadar ınsan alındı ıcerıye anlamadım
    gecen 2 yarısta teknıkler ekıp bıle alınmamıstı cok guzeldı

bence 35 arac ıle sınır konulmalı
    gırıste kısı bası 5-10 tl ucret alınmalı seyırcılerden
    ozel guvenlık ve cevık kuvvet arttırlmalı

ozaman yarısın zevkı ortaya cıkar

standartları cok guzel olan konya drag pıstı gercekten harcanıyor buda cok uzucu bır durum....

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde hep gittim ama bu sefer gidemedim,iyi ki de gitmemişim

Gördüğüm kadarıyla sorun,güvenlik ve seyirci zaafı
    bunların önüne geçildiği taktirde eminim ki hepimiz güzel yarışlar izleyeceğiz

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu organizasyon biraz kötüydü gerek süre tabelasının çıkardığı sıkıntılar gerek güvenlik önlemleri.

benim bi önerim olucak gönüllü güvenlik ekibi oluştursanız?eminimki birçok kişi sırf yarışı en iyi yerden izlemek için bile bunu kabul edeceklerdir.siz sadece üstlerine renkli parlak yelek vs ayarlasanız.pist boyunca 10 metre aralıkla her iki tarafada birer güvenlik koysanız kimse tellerden giremez.aynı şekilde kapıyada güvenliği biraz daha fazla koysanız ordanda giremezler.

padok kapısında 2 güvenlik vardı onlar kapıda milletle uğraşırken padoğun köşesindeki tellerden bi dünya adam içeri girdi..bu organizasyondaki en büyük eksik güvenlik ve bana göre bunuda gönüllü güvenlikle çözersiniz.

girişleri ücretli yaparsanız ordaki çoğu gereksiz insan eminim içerde olmaz içerde yarış izlemek yerine o etraftaki arazilerde toplanıp ya sıfır çizerler yada yapacak bişeyler bulurlar bizde rahat rahat yarışır yada izleriz.

bide ceza yedim zaten kötü olan yarış iyice kötü oldu benim için
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya da izleyici olarak bulundum yarisin uzayacagini dusunerek erken ciktim

Pist sahane !

Insanlar sicak kanli kimse Ali abiye yuklenmesin adamin cileden cikmasi cok normal ben gozumle iki mevzu gordum

Izleyiciyede kabahat bulamiyorum ne yazikki cunku o insanlar hayatlarinda bu tip araclari senede 2 kez goruyorlar imkanlari yok akhisara istanbula gelemiyorlar onlarda haklilar ayagimiza geldiler gidelim izliyelim diyorlar aynisi akhisardada oluyor manisanin yerlisi gelmiyormu saniyorsunuz

Fakat tribun yetersizligi insanlarin meraki bu tip aksakliklara sebep oluyor

Ismet ucar kardesimden rica ettim hususi seyircilerin fotograflarini cektirdim tribun eksiksizligini belediyeye gostermek icin bu fotograflari kullansin kulup izleyici kalabaligini gorsun belediye tribunleri pistin 250 metresine kadar uzatsin

Girisi ucretli yapsin soru yari yariya hallolur

Sonradan alinan 100 tl icin gecmis mesajlara bakin zaten lisans ucreti olarak alacagiz diye yazmisti Ali baskan herkesin gozunden kacti sanirsam

Hava cok ruzgarliydi ali abiyede soyledim orda toz cok fazlaydi piste vht yapilsada ilerde araclar boost fazlalasinca patinaj cekiyorlardi sureler o yuzden assa inmedi FWD lerde bihassa bunun icinde pist disi sulama yapilmasi lazim

Geldik yeni insanlarla tanistik bazi kirginliklari giderdik benim icin konya guzel gecti katilimci olsamda isyan etmezdim zaten beni biliyorsunuz drag olsunda camurdan olsun
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayranlı vht li drag pisti oldu..yeniliklerle beraber girişten ücret alınmalı yoksa kulubün işi zor.
    Crm performance

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FATİH
    ana baba adı ve doğum tarihi tc ni bulmak için yeterli onlarıda kapat
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Pist sahane !

Insanlar sicak kanli kimse Ali abiye yuklenmesin adamin cileden cikmasi cok normal ben gozumle iki mevzu gordum

Izleyiciyede kabahat bulamiyorum ne yazikki cunku o insanlar hayatlarinda bu tip araclari senede 2 kez goruyorlar imkanlari yok akhisara istanbula gelemiyorlar onlarda haklilar ayagimiza geldiler gidelim izliyelim diyorlar aynisi akhisardada oluyor manisanin yerlisi gelmiyormu saniyorsunuz

Ismet ucar kardesimden rica ettim hususi seyircilerin fotograflarini cektirdim tribun eksiksizligini belediyeye gostermek icin bu fotograflari kullansin kulup izleyici kalabaligini gorsun belediye tribunleri pistin 250 metresine kadar uzatsin

Sonradan alinan 100 tl icin gecmis mesajlara bakin zaten lisans ucreti olarak alacagiz diye yazmisti Ali baskan herkesin gozunden kacti sanirsam

Hava cok ruzgarliydi ali abiyede soyledim orda toz cok fazlaydi piste vht yapilsada ilerde araclar boost fazlalasinca patinaj cekiyorlardi sureler o yuzden assa inmedi FWD lerde bihassa bunun icinde pist disi sulama yapilmasi lazim

Geldik yeni insanlarla tanistik bazi kirginliklari giderdik benim icin konya guzel gecti katilimci olsamda isyan etmezdim zaten beni biliyorsunuz drag olsunda camurdan olsun
    bunun üzerine bişey yazılmaz

vht dolayı cumartesi ayarları agresif yaptık pazar tozun kumun azizliğine uğradık

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Pist sahane !

abi cok guzel konulara degınmıssın tesekkurler...
    ALİ ABİ GERCEKTEN COK UGRASTI VE COK KISININ ARTISLIGINI GIDER YAPMASINA BOYUN EYDI KEYFI BOZULMASIN DIE EVET PIST GUZEL AMA TRUBIN YETERSIZ KALIO CATIYA BILE CIKANLAR OLDU KI BEN ALI ABIYI IYI TANIRIM BU YANLISLARI DUZELTMEK ICIN DUKKANINI ACMAZ UGRASIRKI BELEDIYE BASKANIDA IYI ADAM KARSI GELMIYCENI DUSUNUYORUM...

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süreler ne zaman açıklanacak ?
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neredeyse Konya da yapılan tüm yarışlara izleyici olarak gittim. Ali Abinin ve diğer arkadaşların yaptığı organizasyonlarda bu yarışa kadar hiç bir problem yaşamadan izleyip çıkmıştık.
    Bu sefer ki olumsuzlukların onları yıpratmasını istemem.
    İlk yarış diyelim ki bence o yüzden bir çok problem ortaya çıktı Yarışanlar için bu durum çok daha can sıkıcıdır doğrudur, ama bu sporun ölmemesi elde az olan pistin de elden gitmemesi sahipsiz kalmaması (Ali abi ve ekibi gelip elini taşın altına koymadan önce pist de yarış yapılmamıştı bunu unutmamak lazım) için biraz yapıcı olmak lazım diye düşünüyorum. Sadece giriş ücreti değil insanlarında bilinçlenmesi lazım.
    Yarışa katılan-katılmayan her kez padok dan ileri geçer özellikle yan tarafta ki dönüş yoluna geçerse izleyici kitlesi de yan yola gidip yarış izlemek için bastırmaya başlıyor. Buna bir de bu yandan bakmak lazım. Dün süre sistemindeki sorun gerçekten de üzerine düşülmesi gereken en büyük sorundu bence ki çözüleceğini umuyorum. Fodepar bayrakçılarının olmaması sürenin doğru çalışmadığı zamanda boşa kalkışın önüne geçebilirdi ki Turan Sezgin abi sağolsun telefonlar ulaşıp bayrakçının yerine geçmesini sağladı. Buda büyük bir eksiklikti. Girişin Paralı olması, güvenliğin artırılması gibi konularda diğer yazanlara katılıyorum tabi bu konu yönetimsel olarak işin içinde olamadığımız için zorluk yada imkanını bilemiyoruz. Kısacası sorun olur problem olur eksik olur çözülür destekse destek verelim başında da dediğim gibi bir pisti daha kaybetmeyelim. Bunu yazarkende kumdan lacivert kot pantolonumun tozdan rengi değişmiş, kendimi Türkmenistanda çölde çalıştığım zamandaki gibi her yerine kum dolmuş saatlerce ayakta durmuş yarışı izlemeye çalışmış biri olarak söylüyorum. Kimse kırılmasın darılmasın kıssadan hisse gördüklerimi yazdım...

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süreler açıklanabilecekmiki çok merak ediyorum 3 seferdir konya ya geliyoruz bukadar rezalet bukadar rezillik görmedik ya.
    Abi gerçekten herşey vasattı size okadar söyleyim biz Adanadan kalktık 400 500 km yol çektik ve gerçekten geldiğimize değdimi diye düşünmeden edemiyorum.

Güvenlik sıfır , tribünler yetersiz, oturduğumuz yerden kalkışları izleyemiyoruz konya insanı laf dinlemek istemiyor inatla önümüzde dikildiler kavga çıkmaması için herkes birbirini tuttu okadar ki yani..
    Bu fotoseller mi artık nedir ya rezillik yani ilk defamı yarış düzenliyorsunuz abi 1 hafta ertelenen yarış var son güne mi bırakılır önceden hazırlığınızı yapmalıydınız bence aksilik olmaması için.. hiçbirşekilde profosyönellik yoktu pistte okadarki yani..
    Servis aracı sürekli aracların kalkış yaptığı yerde durması çok yanlış ne gerek vardı resmen kazaya davetiye çıkartıyordu...
    Tribünlerede günvelik görevlisi şart ve seyirciler için daha fazla oturulacak yer yapılmalı bir daha da konya ya gelirmiyiz bilmem gerçekten yazık oldu 2 gün uykumuzdan olduk sırf bikaç saat yarış izleyebilmek için yol çektik saatlerce boş boş zaman geçirildi yönetimde çok aksaklıklar oldu kısaca konya daha kendini çok geliştirmeli çoook...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya da sezonun ilk yarışları hem katılım hemde seyirci açısından inanılmaz kalabalık oluyor.Öncelikle katılımın 50 araç ile sınırlandırılması gerekirdi.
    Daha önce yaşandığı gibi, yarışın gece yarılarına kalacağı düşünülerek olabildiğince erken başlatılmalıydı.
    Il müdürlüğü kararı ile seyirciden para alınamadığı gerçeğini unutmayın, zaten 5-10 tl de alınsa o tribünler dolardı,süre sistemindeki arızalar ve padok alanındaki kalabalık,kargaşa nedeni ile yarıştaki kopmalar seyirciyi çileden çıkardı,bu yarışta gördük ki,Ismail Çam özellikle Konyadaki her yarışa gelmeli Fahri Başkan olarak desteğini vermeli .

Birde bizim Vht diye sürdüğümüz solüsyon araçların patinaj çekmesine engel olamıyor , Karayollarına iş yapan bir müteahhitten veya bir belediyeden yarım günlüğüne rica edip kiralayıp Aslfalt distribütörü ile uygun Mc30 veya muadil bir malzemenin uygulanması gerekir. Bu işlemin pahalı bir maliyeti yok.

Yarışa gelince , genelde finişe yakın yerde seyrettik bazı kalkışlar baya keyifliydi epey video çektim

Başkan Ali abi bu işi elinden geldiğince yapmaya çalışıyor ,bu yaşananlarıda göz önüne alarak bir dahaki yarışa neler yapılmalı diye düşünerek hazırlık yapacaklardır.Emeği geçenlere teşekkurler

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sezon yapılan 2 yarış ta çok güzeldi gittik izledik zevk aldık ilerde daha iyi organizasyonlar olur diye ama bu sezonun ilk yarışı öyle olmadı.
    sabah 8 gibi piste geldik kalabalıktı ama kuru kalabalık
    kimse yanlış anlamasın herkesin yarışı izlemeye hakkı var ama anlayan da gelmiş anlamayan da .
    Padok alanına giriş tribüne girmekten daha kolaydı.

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış kötü olmuş olabilir. Ama bu tip organizasyonları yapmak alayına gider atara atar mantalitesini güden Türk seyircisini kontrol altında tutmak zor iş. Eleştiri yaparken bence fikir vermek ya da yardımcı olmaya çalışmak için yapılmalı diye düşünüyorum. Zira organizatörler bu tip organizasyonlarda genelde maddi zarar ile kapatıyorlar günü. Bu iş bir gelir kapısı değil bir gönül meselesi bana göre. Emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Seyirci neden problem oluyor?

Hilmi hocamın dediği gibi. Bu tip araçlar bizler için bile çok ilgi çekici iken yılda bir iki kez görenler için çok daha ilgi çeken araçlar. İnsanlar bu araçları daha yakından görmek incelemek istiyor. Ben hiç görmemiş bir arkadaşımı Ankara draglarına götürdüğümde msky çalışınca sesinden korkup uzaklaşmıştı

Bence pist kıymeti bilinmesi gereken bir pist. Bu yüzden seyirci ve yarışçıların, teknik ekiplerin fiziki önlemler ile birbirlerinden steril halde ayrılması gerekir. Malesef ülkemiz için durum bu. Biz eğlenmeyi bilmeyen sınırlarımızı bilmeyen bir toplumuz. Ankaradaki yarışlarda yarışacak araçlar dışarıda bir alanda toplanmıştı ve merak edenler araçları pist alanına girmeden inceleyebiliyordu. Ama yine de tribünlerden piste atlayanlar yüzünden yarış iptal edilme konumuna gelmişti.

Kimse beni yanlış anlamasın ama pistin etrafı bazı hayvansal tiplerin bir kafes dışında tutulması gibi (sağlam tel örgüler) ciddi fiziksel önlemler alınmadıkça bu iş zor. Aksarayda da mikrofondaki arkadaşın 15 saniyede bir ayaklarınızı pistin dışına alın içeri sokup sallamayın diye gırtlak patlattığını biliyoruz.

Bence yarış dışında araçların incelenmesi için bir alan oluşturulmalı. İnsanlar araçları inceleyip meraklarını gidermeli bol bol foto çekip rahatlamalı. Yarış başladığında ise araçlar yarış alanına alınıp yarışçılar ve teknik ekipler ile seyirciler fiziksel olarak kesin ayrılmalı.

Piste benden fiziki güvenlik anlamında küçük bir hediye olabilir belki. Pistin sahibi olan federasyon ya da yetkili birileri benimle iletişime geçerse konuşabiliriz.

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdemlilik seviyesi dusuk olan apacilerin yuzunden birdaha Konya drag pistine gitmeme karari aldik.Cok kotu bir organizasyon oldu.Fazla arac , padok alaninda arabasi olmayan bircok insan ve tribun azligi bunlara neden olan Ana nedenlerdi benim icin.Berbat bit gun gecirdik.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FATİH
    ana baba adı ve doğum tarihi tc ni bulmak için yeterli onlarıda kapat
    Komple kaldirdim moruk saolasin
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)