Yeni güvenlik kuralları gereği medical helikopterin uçamayacağı havada yarış koşulması yasak.medikal helikopter uçamadığı için yarış durdurulmuş
Dahası helikopterin uçamayacağı havada yarışın devam ettirilmesinden sorumlu kişi charlie whiting, eğer bianchiye bişey olursa gö*t altına gidecek kişi kendisi
Zaten yarış tekrar start asla şuandan itibaren hava kararmış durumda 4 tur daha gitmek gerekecekti
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Fia basın şefi açıklama yaptı şimdi. Helikopter ve karayolu ile hastaneye gidiş zamanı aynı olduğu için karayolu ile polis eskortu eşliğinde hastaneye götürülüyor.
Ama Bia'nın bilinci kapalıymış..
Kazayı göremedik ancak ciddi deniyor umarım kötüye gitmez olay. Rosberg hamilton geçene kadar iyi gidiyordu. Hamilton kuru da zorlanirdi belki ama islakta geç bile kaldı geçişte. Redbull direk yağmur ayarininda yağmur ayarını yapmış. Williamslar çok kötüydü. Bir ara vettel rosbergi geçer mi diye düşünmedim değil. Ciddi temposu düştü. Ricciardonun geçişleri, öndeki pilotu takibive rahatsız edişi tam bir ders.
Fotoğrafa bakılınca durum gerçekten çok ciddi . Resmen altına girmiş ya.
Allah ihtiyacı olan herkesin yanında olsun..
Bazen kendimi Gladyatörleri izleyen manyak insanlara benzetiyorum ve bundan hiç hoşlanmıyorum..
Burada izleyicinin çekmiş olduğu bir kaç fotoğraf var.
https://twitter.com/tatsumin39/statu...72688949129216
FIA'dan resmi açıklama geldi: Bianchi başından ağır yaralı ve ameliyatın ardındna yoğun bakıma alınacak.
Of of of çok kötüymüş.![]()
Bianchi için önümüzdeki 24 saat çok kritik. Yaris kontrol kameralarına göre kontra verip otomobili toparladigi ama o sırada kaçacak mesafe kalmadığı ve sol yandan bobcate çarptığı,darbenin 50g olduğu yazıldı.BIA hala arabadayken bir foto gördüm.Kokpitin durumu düşündüğümden iyi. ( serhan acar'dan alıntıdır)
allah yardimcisi olsun.
kaza yaptigi sirada cift sari bayraklar sallaniyormus, ama yine de kontrolu kaybetmis ve traktorun arkasina carpmis. traktorun arkasinda celik agirlik olmasi bence bu kafa hasarina neden oldu.
yarisi izlerken aslinda ilk arac kaza yaptiginda nasil hemen SC cikarmadilar diye dusunuyordum cunku cidden tehlikeli bir yerdeydi calisma. bu konu cok tartisilacaktir.
tekrar allah yardimcisi olsun.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)