Bundan emin misin? Çok büyük bir hız; benden yaklaşık 20 kmh fazla. Araban ciddi yürüyor o zaman.
Evet fena yürümüyor. Yeni setupla (debriyaj+volan)bu şekilde oldu ama doğru düzgün zamana koşamadım bildiğin gibi...
C6 Z06 with GT21 cam, forged internals and Tilton Carbon Clutch - YouTube
http://m.youtube.com/watch?v=08gD8w0NzVk
Aslında kötü niyetli asla olmadın ama kendini aşırı derecede koruma içgüdün var ve etrafındaki hayran kitlen seni etkiliyor. Hatırlıyormusun Camaro ayarı bitmeyen yürüyemeyen kamaro olayını instagramda mahkemeye taşınacaktı neredeyse o konu. Halbuki sana karşı en ufak bi aşalayıcı laf yoktu ayarı için çok beklediğini canının sıkıldığını keyfinin kaçtığını yazmak istemiştim. (Geçmişte sende bu konuyu dile getirmiştin zaten) Ama bizi bi b.k bilmeyen seni kıskanan tipler gibi gören daha dün bunlar araba yaptı diyen bizi gerçektne bilmeyen tipler yüzünden sende gaza geldin.
Ben ne olursa olsun o güzel arabayı ( satılsa bile ) ve seni ( yenisi gelse bile ) pistte görmek isterim.
Aslında her konuda adaletli olmaya çalışırım ve doğrudur kendimi koruma iç güdüm biraz fazla olabilir. Camaro şu an garajda yatıyor çıkacak vakit bulamıyorum "Camaro yürümüyormuş" diye kulağıma geliyor. Halbuki Ferrari 458i geçen SLSe sadece 200-220ye kadar basıp 8-10 boy attığım video var. Lafım meclisten dışarı insanlar tatmin olsun diye aylık video mu yayınlamak gerek? :) Keza Z06 da öyle daha geçen hafta "Abi senin Z06nın motoru gitmiş diyorlar yeni motor istiyormuş" diye duyum aldım. O lafları çıkaranlara pist videolarım kapak oldu ama her konuşanı susturmak için köpek dolaştırır gibi araba mı dolaştıracağız etrafta... Cidden bu çamur atmalardan, çirkeflikten çok sıkıldım, belki de o yüzden gereğinden fazla hassasım bazı konularda...
12 nisandaki transponder sürelerini bir arada görmemiz mümkün mü?
Teşekkürler.
Bir şey eklemek istiyorum. Son sayfalarda uzun uzun tartışılan bir konu vardı. Bu tür hadiselerin açık seçik tartışılması eminim benim gibi amatör kullanıcılar için de gerilim yaratıyor. Ben halk Günü'nde piste girmeyi çok isterim ama benzer bir olayın tarafı olmakta asla istemem.
Tekrardan emekleriniz için teşekkür. Iyi çalışmalar
Her taraf duman dumana olur :) aslında İstanbul'da olsam Camaroyu bir pist Gününe kesin getirirdim ama Ankara'dan getirmem Camaroyu...
Bu arada Facebooktaki yorumlara falan çok laf edildi. Şimdi tekrar bakınca farkettim, orada Dobloya laf eden arkadaşlardan biri zaten Doblo kullanıyor, ötekinin de Doblo'su var... Sosyal medyada çok fazla şey yanlış anlaşılabiliyor demek ki... Bu da dip not olsun...
Böyle bir durumda suçlu kim? Nissanmı?
https://www.youtube.com/watch?v=2SiRj3gteI0
İçeriye dalanın suç, gündelik kullanırken bile viraj varken sollama yapmıyorsak pist içinde geçerli ki o virajdan hemen sonra hafif bir düzlük var orada geçebilirdi.
Renault.....
bencede clio nun suçu
Clio Porsche'lara yol vermiş ama üçüncü otomobili farketmemiş herhalde geçişten hemen sonra ideal çizgiye yöneliyor, kör noktada kalmış ihtimali var gibi geldi
Clio gormemis dicemde 2 araca yol verdi belkide onlari bile farketmemis olabilir aslinda arkadan gelende porschelerin gecisine guvenmis gibi duruyor