https://www.youtube.com/watch?v=3Kfa6vrS5Bs
Patron bakarsa bunu izlesin![]()
https://www.youtube.com/watch?v=3Kfa6vrS5Bs
Patron bakarsa bunu izlesin![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Kurallar sizin için geçerli değil mi moderatör arkadaşlar NET OLURSAK ona göre ahali hareket eder. Sizin ettiğiniz hakaretin AYNISINI ben de ettim deyince beni atacak mısınız forumdan? Buyrun atın. Herkese gösterin adaletinizi
"Buranın sultanı biziz, biz her türlü davranırız, siz davranamazsınız kardeşim" durumuna mı geldi kaç yıllık techturkey forumu. Helal olsun size!
Sen yazdıklarının arkasındaysan ben de arkasındayım hodri meydan! Ben seni atamıyorum ama sen beni atarak (veya attırarak) güç gösterisi yap şimdi![]()
Araya girmek istemem ama yakışmıyor beyler gerçekten, forumda herkesin çeşitli sebeplerden sevdiği veya sevmediği insanlar var, görmezden gelin ve konuya dönelim diyorum.
Sizce Nisan'daki organizasyon kaç araba görür? Tahminleri alalım![]()
Ben bir yerde yazmıştım. Adalet aynada başlarAynaya bakmanızı öneririm, forumdaki bir çok arkadaş gördü o müthiş adalet anlayışınızı cem sultan hazretleri. Öyle ecnebice resimler paylaşınca matah olunmuyor, gördük kimin hangi değeri nasılmış, İyi akşamlar
Ayrıca kendi ettiği hakaretin aynısı buraya yazılınca mahkemeye verecek kadar PİŞKİNLİĞE de şapka çıkartmak gerekir. Mahkeme dosyasına sunarım sizin ettiğiniz hakareti de beyfendiciğim, bir kopyasını aldım![]()
bu konuyu ısıtıp getirene ayrıca teşekkür ediyorum... 1,5 sene önce bu konu zaten uzun uzun tartışıldı kalpler kırıldı küskünlükler oldu, gelinen noktadan dolayı bütün tarafları tebrik ediyorum...
Buda başka bir kanaat tarafindan gelsin![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sonunda topic kafayı yedi.
16-17 Nisan'da cup başlıyor. Clio cup eğitiminde Utku'yu kıçından takip edip çizgiyi öğrendim. Arabaya da F2000 ile Corsa padleri sipariş etmiştim.
Eğitim, yarış, disk, pad boşa gitmesin; şu veya bu şekilde seyahatim vs. de olmazsa Nisan'da 2 seans çıkmayı düşünüyorum.
Track Day'ler ilgili fazla bilgi sahibi değilim o yüzden yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim.
SS'leri ayrı tutarsak (onlar için belirtilen fiyatı doğru bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın) bu yeni fiyatlandırmada bana göre en çok mağdur olanlar hot hatch'ler ve yaşı büyük haliyle fiyat olarak daha uygun ama güçlü araçlar oldu. 150-250 arası sınıfın fiyatında geçen yıla kıyasla 50 liralık bir artış kabul edilebilir benim açımdan (aracım 190 hp) Alt sınıfta zaten fiyat konusunda kimsenin bir itirazı yoktur herhalde.
Pist Günleri'nde yeni bir düzenleme olacağını sanmıyorum, yukarıda da üstü kapalı bir şekilde bu fiyatlandırmanın bir nedeni olduğu belirtildi. Madem güce göre bir sınıflandırma yapılacak, arada kalan hot hatch ve yaşlı araçların mağduriyetini gidermek için Track Day'lerde bir kolaylık sağlanamaz mı? Sonuçta ciddi masraflar edildi, araçlar hazırlandı ve hepsinden öte bir sürü emek var. Bildiğim kadarıyla Track Day tüm gün, 350 hp altı araçlar için örnek veriyorum; yarım gün 1000 tl gibi bir şey olsun mesela. 140-150 bin tl ve üstü araç sahipleri için kabul edilebilir bir meblağ olduğunu düşünüyorum. Zaten bu kadar masraf eden herkesin asıl söylemek istediği 20 dk için bu fiyatın mantıksız olması ve kaba tabirle enayi yerine koyulmak yoksa verilemeyeceğinden değil. Bellirli bir yaşın üzerindeki & güçteki araçlar içinde biraz daha uygun bir fiyat. Bu tarz hem Intercity açısından ekonomik olarak aleyhine olmayan hem de bizim açımızdan bir kolaylık sağlanarak bir orta yol bulunamaz mı?
Tamamen anlık aklıma gelen bir şey, eksik veya mantıksız bir şey varsa kusura bakmayın konu dağılmışken konuya dönmek için düşüncemi paylaşmak istedim
Geçen yıldan beri gerek burada gerek tribünde bu yıl için kendimi hazırlıyordum. Arabamı değiştirdim, sonra tecrübelilerin önerilerini dikkate alarak ilk iş yol tutuşunda iyileştirmelere başlamak için KW v2 ve kule gergisi vs sipariş ettim ancak fiyatlar açıklanınca hayal kırıklığı oldu. Fiyat olarak çok şükür önümde bir engel yok sonuçta ayda 1 kez çıkıcam o zaman niye hayal kırıklığı oldu? Zevkine çıkılsa bile rekabet güzelleştiriyor, sokakta her gün göremeyeceğimiz araçların amacına yönelik kullanılmasını görmek güzelleştiriyor işi. Bir düzlükte Cupra bir düzlükte TypeR önden çeker rekoruna koşarken yanımdan geçse ya da ne bileyim 10'dan çıktıktan sonra arkamdan bir SS gelip ben daha 11'e gelene kadar neredeyse 12'ye geldiğini görünce "ne gitti be" desem piste çıktığımda böyle daha çok zevk alırım. Bana göre motorsporları böyle daha çok ilgi çeker ve daha çok gelişir. Geçen yıllardaki açılış fotoğraflarındaki araç sayısı ve çeşitliliğine bakıyorum bir de bu sene... Nisan'da çıksam 10 araba bile olacağı meçhul, ne kadar zevk alınır bilemiyorum.
Her neyse çok uzun bir yazı oldu geçen yıldan beri bu zamanı bekliyordum ancak hayal kırıklığı yaşayınca biraz olsun içimi dökmek istedim. Umarım herkes açısından iyi bir değişikliğe gidilir ve geçen yıllara oranla daha kalabalık daha zevkli bir ortam olur. İyi geceler
Pist için araba hazırlıyoruz diyoduk yalan oldu . . .
Vtec
@omco
esas mevzuda o aslında 600 tl. 20dk.için gerçekten haksız bi rakam, yoksa 600 tl verilmeyecek rakam değil, buradaki herkesde verebilir seve seve ama o 20 dk. kısıtlaması gerçekten strese sokuyor insanı keyif almaktan uzaklaştırıyor. 1 saat yapılabilir mesela en basiti o ücret karşılığı, rahat rahat çıkarsın kameranı takarsın ayarını yaparsın, padoka girer çıkarsın bi lastik basınçlarını ayarlarsın, nebileyim 5 dk.soğutursun arabanı sürene bakarsın o sırada, bi düşünürsün harrys tarzı programın olur viraj hızlarını irdelersin, iki geyik çevirirsin yine padokda arkadaşlarla tekrar çıkarsın vs.
TeamPASAOGLU
bu fiyatlama "evet çocukları dans PİSTİ'nden alalım, takı törenimiz başlamak üzeredir" anonsunu hatırlattı bana. takıcaklar yine..
Isın daha boktan tarafı.olumu gosterıp sıtmaya razı edeceklerı....
Yanı 250hp ustu bıraz degıstırıp,buyrun denmesı...
Ayrımcılık her alanda kotu ve cırkın bırsey....!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)