Su 250 hp yi 255 hp yapinda girelim vural bey
Su 250 hp yi 255 hp yapinda girelim vural bey
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
bence fiyatlar güzel, gerçek zengin, gerçek fakir belli olsun.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Bence 100 hp alti arabalarla gidip pistte 30 km hizla seyahat yapalim arada birde 4 araba yan yana dizilip yolu kapayalimprotesto
3. Köprü bağlantı yolları ve otobanlar bizim, üstüne 2 defada radar cezası yesen yine daha ucuza gelir. Vural AK ve ekibini alkışlıyorum...![]()
halada açıklama yok gelirseniz amk diolar sanki
ya yazılacak çok şey varda ucuzlatmazlar ama ucuzlatsalar dahi ben ilkine gitmem ya çok hıyar yerine konmuş hiseettim kendimi öle böle değil![]()
Team PAŞAOĞLU
Toplu tepki vermeliyiz. Yazilarla kinamak yada hatalarini anlatmak bir yere kadar...
Eminim Bugra profesyonel bir calisan oldugu icin,aksi soylenmedikce birsey yapamiyacaktir hatta yazamiyacaktir. Saygi duymamiz gerek.
Tanidigim TUM ss sahipleri gelmeyecek,paramiz var ama enayi degiliz diyor herkes.
Toplu tepki en dogrusu....
neyse ki bu pist olayını kafama takacak pozisyonum yok. ama fiyatlara bakınca abartı geldi biraz.gece boş yolda stres atmak için gazlasan yediğin cezalar bu kadar etmez
![]()
Bende bunu Baybars'dan duyup bizzat gittigimde ogrendim desem?
Buyur bunu cevapla ozaman
Konuda bir tepki gosterelim.
buğra abinin gelip " raad olun hepiniz 100bg siniz bende" demesini bekliyorum
![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Kötü haber varsa ilk bana geliyor. İyi haberler ise hiç gelmiyor valla. (Son 10 yılımın özeti.)
Ben sabit fiyatlandırma dışındaki bir uygulamanın katılımı azaltacağını ve bunun da diğer organizasyonları olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.
Örneğin ben pist günlerine 2015 Ağustos'ta gelmeye başladım ve İstanbul Park zehrini pist günlerinde alıp, tek marka kupalarına katıldım.
Pist günleri olmasa kupaya katılmazdım. Pist günleri öncesinde noluyor lan burada bir bakayım diye geldiğimde Murat Abi'nin 458 Speciale'si ve Murat'ın GT3'ünü padokta görmeseydim muhtemelen pist günlerine de gelmezdim. Nihayetinde özetlersek, Temmuz'da 2 tane süpersport gördüm diye taaaa geldim tek marka kupasına girdim.
Süpersportlar, egzotikler motorsporlarının olmazsa olmazıdır. İşin performans kısmıdır, şov kısmıdır, tribünleri dolduran tarafıdır. Bu araçları değil yüksek fiyatlandırmak, ücretsiz piste çıkarmak lazım diye düşünüyorum. (Bir de Cupra'ları beleşe çıkarmak lazım)
Motorsporlarını sevdirmek bu ülkede Intercity'nin misyonudur. Zarar etmelerini isteyemem ama destek vermelerini gönülden isterim. Pisti devraldıklarında herkes sevindi, elinden geldiğince maneviyatta destekledi; gönül verenleri üzeceklerini sanmıyorum. Uygulamada, kararlarda bir hata olmuş olabilir. Buğra arkadaşımız canımız ciğerimiz; pist yönetimi ise bu işleri çok iyi bilen bir ekipten oluşuyor; Vural Bey de keza hamurundan otomobilci. Düzeltileceğini düşünüyorum. Ha benim bilmediğim, aklımın ermediği bir konu da olabilir orasını bilemem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)