eğer 50 tur dayanacaksa bir set lastik, F1 iyice izlenmez hale gelir...
Printable View
Benim gibi izlemekte zorluk çekenler için kısa kısa özet geçebilirmisiniz, zaten çok canım sıkıldı her şeyi kaçırdığım için bari genel anlamda bilgi sahibi olalım...
Ricciardo'nun sıkıntısı mı var? Ya da vardı...
Vettel patladi lastik
bravo VET...
Olacagi buydu ya boyle bisey olamaz
Teker patlar...
Amator vettel pite gir diye yalvarmışlardır diye tahmin ediyorum :)
şimdi bütün stratejiler değişir, HAM riske attı ama patlamadı VET daha güvenli gitmesine rağmen lastiği patlattı... bu seneye lastikler damga vuruyor!
Ham ultra yumusakla 21 tur atti hicbirsey olmadi vettel 26 tur superyumusakla lastik patlatti biraz da sans diyorum
sanmam ama bir bakıyorsun SSoftlar 40 tur gidiyor bazen bakıyorsun 20 turdaa patlıyor, ultrasoftlar 10 turdan sonra dağılıyor bazılarında 23 tur gidiyor vs vs... tek lastik markasının amacı bütün takımların eşit olması, lastikten avantaj sağlamalarına izin verilmemesi idi, bu durumda illa ki bir şeyler düşüneceklerdir...
ham ın kullanılmamış 1 set daha lastiği varken rosbergin kullanılmamış lastiği kalmadı mı dediler?
arka lastiklerin kerblerden patlama ihtimali düşük, şanssızlık falan değil tamamen lastiğin kendi saçmalığı... RAI neden tek pitstop denemedi acaba Ferrari yöneticileri?
Sans ama merc ler lastigi daha az yoran sase ayarlarina sahip,bundan dolayi avantajlari var.
Ama yarisin heyecani azaldi...
Rai bildiginiz gibi.
Ham'i takim fazla tuttu yoksa geride dinmezsi 1 gur erken girse. Ros 2 sec aldi nerdeyse tur basina...
Serhan Acar
â€@serhanacar Serhan Acar Retweetledi: Serhan Acar
Ben suikastı İtalyan @ScuderiaFerrari mekanikerlerinden bekliyordum, ama tetiği @pirellisport çekti...
aynın fikirdeyim...
Mclaren'i de mücadele ederken görmek güzel... Bu sene çok daha iyi bekliyordum ben ama yinede gelişim kaydettiler...
ham daha hızlı lastikle 4 saniye farkı yakaladı 3 lere kadar düştü ve daha fazla dayanamayıp pite girdi.vettelde 5-6 tur daha fazla gitti.ham vettelden 5-6 tur daha fazla gidip vet daha sert lastikle 5-6 tur daha önce lastik bitirip patlatsaydı şaibe olurdu da şuan açık açık belli olan bir durum yokki.
RAI çok vakip kaybetti RIC in arkasında, oysa ondan çok daha hızlı, geçer geçmez başladı arayı açmayı...
Max de çok iyi pilot gerçekten... :)
kaza olur mu?
RIC pitstop yaptı ama MAX devam ediyor...
üstüne yük binen lastik değildi ki patlayan,kötü kullanımdan değil şanssızlıktan kaynaklı bence.ham den de parçalar koptu ama vettel kadar çok kerb kullanmadı.
daha önce ipleri gözüktüğü halde patlamayan,iç tarafında parçalar kopmuş vaziyette devam eden araçlarda vardı.orda patlamadı, burada patladı
Max içeri girerse podyum gider abi... :)Ric berbat bir yarış çıkarttı bu arada... O lastikler ile Button'a atak yapamadı bile daha...
Rai baya hızlandı ya... Son 5 tur kaldı aksiyon olur mu?
Baya heyecanlı lan... :D
Ulan ne gerildim bee
bu rosberg yarışçı falan değil
çarpmazsa her koşulda geçileceğini biliyor,pist ve hava şartı farketmeksizin.
hahahah herifler son tur birbirine girdi resmen.. 2 side yarış dışı kalabilirdi
Bu ne simdi mercedes ne yapti
Oha bildiğin çarpmış Rosberg... :)