şimdi benim anlamadığım nokta,
takım "2sinin yarışmasını görmek istiyoruz ve bunu göstermeyi seyircilere borçluyuz.takım emirlerini uygulamak son çare ama her yarış kaza olacaksa uygulanmalı" diyor
2sinin yarış dışı kaldığı yarışta nico büyük oranda hatalı olan taraftı.yarış çizgisinden çok alakasız bir yerde direksiyonda ayar yaparken dışarı itti.burada da takım ve nico frenleri bahane ediyor ki su götürmez şekilde hatalı olan gene nico
takım eğer emir vermeye başlarsa olacak olan arkadakinin öndekini geçmemesi olacak ama bu yarış gibi bir yarışta 1. kalkan ham hiç suçu yokken takım yüzünden arkaya düşüp bir de hızlıyken geçmeyip 2. kalacak? ben mercedesin takım emirlerini bu şekilde uygulayacağını düşünüyorum %90. bu durum nico öndeyken daha da ağır basacak.
yani ileride takım emirlerine başlarlarsa bugün ros 1 ham 2 olacak.eğer bugünkü ros pozisyonunda ham olursa "nico senden hızlı, yol ver" denecek hamiltona.
şampiyonada önde olduğundan ve alman pilot-takım-araba kombiasyonunu hayal ettikleri için.bu yarıştan sonra uygulanacak takım emirlerinin bu yönde olacağını ve hamiltonun mercedes ten ayrılmasının sağlam temelini atacaklarını bekliyorum