SC ile 5 tur...
Yarisi sidi actim VSC . pite girenlere piyango vurdu![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kaza olmazsa sıralama değişmez gibi geliyor..
En azından Ham yürür gider.
saçma sapan bir SC ile start 5 tur SC sonra pistle alakası olmayan bir yere çıkan Pascal için VSC ve de öndeki pilotlara pitstop kıyağı...
Farrkindamisiniz bilmem,en azindan yarisan arkadaslarim fark ediyordur; Merc ler harici arkasi cok stabil olan yok. Kimi az kimi cok ama hepsinin pilotlari direksiyonda savasiyor!
Var bu iste bir bokluk ve biz seyirciler koyun gibi izliyoruz. @Ghibli ye katiliyorum,izledikce kiziyor insan...
Bakalim ilk kuru Zemin lastigine kim gecicek ? herhalde 6 tur icinde gecerler
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Massa efsanevi Turli trenini animsatmaya basladi![]()
VER ROS u ne gecti oyle ... Resmen ders verdi
Beyler Ferrari taktık yaptı başımıza bir şey gelmese bari.
Bu arada Max'in geçiş çok iyiydi
rosberge özellikle ıslak pistte üzülüyorum ama max vers. hakkaten yetenekli çocuk, çok acayip noktada geçti serhana acarın da dediği gibi hiç beklemiyordu orda geçilmeyi..
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)