Ham in sansi inanilmaz,daha ne kadar yardim edicek?
Rai de suc yok,pit ekibine koyim...
Printable View
Ham in sansi inanilmaz,daha ne kadar yardim edicek?
Rai de suc yok,pit ekibine koyim...
Raide suç var, en az 1sn yavaş arabayla alonso 1 2 tur önce 1.25 döndü. Yeterli zamanı vardı abi rai'nin
Alonso hiç etti son zaman turlarını...
Ros çakallık yaptı bakalım her şey doğru mu? Alonso'nun da hatası yani o kadar içeriden girilir mi o viraja ya...
Alonso devam edebilirdi ama bilerek birakti araci orada!!
Ros akillik yapti,ham birakmiyacakti...
Vettel turu havaya gitti....
Rosberg sari bayraklar sallanirken yavaslamamis direk devam etmis kontrol edilebilir
Sarı bayrak var, sarı bayrak olunca tam gaz gidilebiliyor mu? Telemetri leri mi kontrol edecek FIA ne yapacak?
Tahminim tuttu. Şahsen ben bunu McLaren'in başarısı olarak görmüyorum , ilk iki seanstaki yağmuru avantaja ceçiren Alo ve But'ın başarısı olarak görüyorum .
Ham için şanslı şanslı dedim , önünde Alo spin attı. Ham çok iyi gidiyordu , araç içi kamerası adeta zevk verdi.
Ros turunda 2. sektör için değil miydi ya da o kadar çabuk mu kalktı acaba sarı bayraklar ?
İlk sayfada da belirttiğim gibi Macaristan yarışı takvimin en sevdiğim yarışlardan biri. Her sena başka bir şekilde zevk veriyor illa ki olaylar oluyor.
Dip not: Şimdi Ros'un turunu gösteriyor, gayette basmış sarı bayrakta, Büyük ihtimal tur silinir.
İlk seansta yağmurun önemi vardı, 2. ve 3. seansta pek bir önemi kalmadı. Williams ve Forceindia Mercedes motorun avantajıyla düzlüklerde geçilmiyorlar şimdilik, şasi olarak Mclarenden gerideler ama. Yarın hiç kaza, spin arıza vs olmazsa Mclarenin 8-10 arasında olacagını düşünüyorum ben. Williams Tororosso ve ForceIndianın önüne geçmeleri için gereken tek şey 30 40hp civarı bir güç..
sıralama turlarının tekrarını izleyebileceğim bi kaynak varmıdır arkadaşlar?
hem ROS hem de RedBull'a kıyaklara devam... motor değiştirseler bir bahane bulup grdiddeki yerini değiştirmeyecekler... hakem kararı ile %107 yi aşamayan RedBull'a henüz ceza çıkmadık, hiç bir şey olmamış gibi sıralama turlarına devam ettiler...
son turlarda pist hızla kuruduğu için en son tura başlayan en iyi zamanı yaptı. rai 20 sn kala liderdi ama hata kendinde de var. bir önceki turunu ayarlayıp ona göre 10-15 sn. geç başlayabilirdi. hep diyorum bu adam cenabet :)
yarın arkalardan başlıcak ilk virajda adama dalmazlarsa iyi yarış çıkartır 6. sırada bitirir
Formula 1 Yarışları Tekrarları İzle
Burda mevcut abi :)
Antrenman turlarıında %107'yi geçebilen herkese izin verdiler ki abi bu sezon. İlk değil bu, ferrarinin işine yaramayan herşeyi adam kayırma olarak görmeyin bence.. Geçen yarışlarda sıralama turlarında zaman turu atamayanlar oldu, onlarında yarışmalarına izin verildi.. Dediğinizi yapsalar 11 12 araç yarışa başlamalı bugun..
olaya ççok dar bakmayın, bu kuralların hepsi 10 sene önceki Ferrari hegamonyasını yıkmak için değiştirilmedi mi? durup dururken mi benzin ikmali yasaklandı, lastikler tek üreticiye döndü, motorlr 1,6 turbo oldu, güncelleme sınırlaması geldi, antrenman sınırlaması geldi? eskiden bütün kurallar uygulanırdı şimdi evlere şenlik... ROS neden ceza almadı? o zaman sarı bayrak neden sallanıyor madem kimse sarı bayrağı sallamıyor :) o zaman şanzuman değiştiren neden grid cezası alsın ki? yarışı mı tehlikeye attı, NOS mu bağladı, benzinine katkı mı koydu? FIA nın register ettiği şanzumanı yine aynısıyla değiştirdi??
Ros konusunda bencede ceza almalıydı, çift sarı bayrakların bi anlamı olmalı. Diğer kural değişikleriyle ilgili olarakta şu veya bu yüzden belirli bir süre lider giden takımın önünü kesmeyi planlıyorlar sürekli. Bizler çocukken Ferrari hegomanyası vardı, sonra Redbull oldu şimdide Mercedes.
Onun dışında Formula 1 artık eski formula1 gibi değil 'maliyet düşürme' adı altında ciddi anlamda ısrarla wec'e kayıyor. Bende sevmiyorum bunu gerekirse her yarış komple güç ünitesini değiştirsinler şanzuman değiştirsinler ama heyecanlı yarışlar izleyeyim istiyorum bende..
ayrıca şunu da inceleyin, bu kadar karmaşa cidden F1 in maliyetini düşürüp tabana mı yaymış? bütçelere dikkat, hangi seviyelerde görün...
https://f1metrics.files.wordpress.co...ng?w=963&h=579
Ben maliyet düşürüyorlar demedim, 'maliyet düşürme' adı altında dedim. Maliyet düşürcez diyip wec'e kayıyorlar, ama maliyetler daha çok yükseliyor. Q1'de %107'ye giremeyenlerin yarışa girememesi kuralı bu yıl hiçbir takıma uygulanmadı. Sıralamaya devam etme konusunun bu yarışta olduğu gibi sorun olduğunu sanmıyorum daha önce.. 22 aracın 11'i hava şartları nedeniyle %107ye giremedi
http://image.prntscr.com/image/5091c...17f3201e5d.png
Her birisi p1 p2 p3'te 20şer sn daha hızlı zamanlar yapmışken 11 pilota birden izin verilmesemiydi yani?
Sıralama turlarını blutv den izleyen oldumu aramızda?
İzledim ben dün cepten .sıkıntı yoktu
Sunu ayiralim artik,ferrari F1 fan'i olarak da yazmiyorum...
Bir cok kural ardi ardina Ferrari'nin hegomonyasini kirip,sozum ona F1'e heyecan getirmek icin yapildi.
Hatta redbull'a ortulu ve gizli isler yapmasina bile goz yumuldu. Ferrari bazilarina itiraz etti bazilarina anlasarak sus denildi...
Bakmayin son yillar fazla izlemiyorum,2010 yilina kadar icerden bilgi aldigim,yurtdisinda bir cok kisiyle maillesip konular hakkinda tartisiyorduk. Malesef biraktim 6-7 yildir profesyonelce takip etmeyi,yuzeysel takip iste...
Suan olanlar gecis sureci diyelim,tipki hukumetin kendi elleriyle yarattigini oldurme cabasi. 2-3 senede planlananlar olursa biraz renk gelir....
İçeriden aldığınız bilgi Ferrari'den de soğuttu mu? Ferrari'ye anlaştı ve sus denildi büyük itham... :D. Herkes sırası geldikçe çıkacak piyasaya götürecek bir kaç yıl parsayı toplauacak, diğerleri gıkını çıkartmayacak zaten gerekte yok Ferrari her koşulda deli gibi para alıyor. Diğerlerinin de bir fiyatı vardır herhalde. :) İçeriden bilgiler filan çok heyecanlandım hayranı olduğumuz takımlar ve spor olunca. Başkası yazsa inanamazdım...
McLaren Mercedes'in casusluk olayı, sonrasında ise 2011 den beri gizli lastik testleri yapması, RedBull'un bir tasarım, yenilik vs yapıp itiraz geldikten aylar sonra sıkıntı yok denilerek diğer takımların engellenmesi, motor kuralları, lastik kuralları yakıt vs derken, sonuçta 4 teker bir motordan oluşan bu motor sporlarının en üst seviyesi şimdi saçma sapan tartışmalara konu oluyor... kural var fakat çok araç grid değiştirecek diye işlem yapılmıyor... ilginç...
Yalnız hakemlerin açıklaması da yayınlandı, gayet mantıklı hareket edilmiş ve yönergelerde açık zaten. Bu motor kuralı gibi bir şey değil ki. Yağmur yağdı elbette zaman turları çok geriledi. Ferrari'nin önü açılacak diyede bu kadar kasmaya gerek yok bence... :) Vettel kovalasın Redbulları işte seyir zevki olsun, Vettel önde olsa sanki geçebilecek Mercedesleri de zafer mücadelesi izleyeceğiz. Anca birbirlerine çarparlarsa bir şans doğar ama bunlar ince hesaplar. Takılmayın izleyin... Hem bu kadar bozuldu bu spor diyipte bu kadar hırs neyin nesi... :D
Yazıyı erken gönderdik iyi mi... :D @Ghibli abi o casusluk olayı demek daha doğru çünkü suçlanma yapıldı ve dava sonuçlandı ama diğerleri hala birer rivayet kimliğinde. Ferrari'yi de bu yüzden sevmiyorum sende yap arkadaş biraz yenilikçi ol bu gri alan denilen yerlere sende gir korkma koskoca ferrarisin. :) her sene geleneksel sade bir araç sonra geliştirmeye çalış ama olmasın risk en az beklenen en yüksek olmuyor işte yılardır... Ferrarinin mantaliteyi değiştirmesi lazım F1 'in kendi istediği gibi değişmesini beklerse old school olmasını beklerse daha çok şampiyonluk kaybeder...
Aslında formül çok basit; yakıt ikmali geri gelecek , ikinci bir lastik üreticisi olacak ve şu defans yaparken bir kere yön değiştirme saçmalığı kalkacak . Unutmadan, elektrik süpürgesinden hallice çıkan motor sesine bir çözüm bulunacak .
Sıkıldım artık bu Ferrari ile yaşanan hayal kırıklıklarından. Ayrıcalıkları koyuyorum kenara karşında 49 da 46 pole oranı olan bir takım var belli ki yanlış birşeyler, değişmesi lazım bu sistemin.
Bülent abi yapmak isteyene hepsi çok kolay aslında. 2005 senesinden ilk F1 Türkiye yarışını ana tribünde izlemiştim, offf ne sesti be onlar
Ric çok kolay geri verdi sırayı
Geçit töreni şeklinde geçecek gibi.
Dünkü yağmur bugün yağsaydı keşke.
Startta ilk virajda Ros amma erken fren yaptı öyle..
Şimdide Button inceleme altına alınıp ardından pit cezası verildi... Bu telsiz sınırlamaları yarışmaya değil yarışmamaya zorluyor.
Bakalım mercedes yine lastik konusunda efsane yaratacakmı yoksa pirelli nin belirlediği turda gireceklermi pite?
Ozaman iliskilerim ve istegim farkliydi. Herseyin karsiligi var,ozamanlar cokk iciceydim...
Sogumak degilde ilgi azalmasi ve yogunlasan hayat sartlari diyelim... Bir cok seyi ogrenme sansim vardi hatta 2010'da fabrikaya yaptigim ziyaret,bu ilginin en ust karsiligi olmustu...
Yaris zevksiz gecicege benziyor,simdiden sikilmaya basladim...