@ef186 abi slalom etkinlikleri devam ediyor mu ?
Yarın Pist gunlerı baslıyor,pazar aksamına kadar devam edıcek.
bugra yıne nefes alamayacak.
Herkese kazasız,sorunsuz ve boll eglencelı pıst gunlerı dılıyorum....
Yorumlarda cevaplamıstım aslında
Aracda PDCC-ptv-araka dönen akslar-adaptif viraj demırı-dıferansıyel kılıtı-spor şaşe-dinamik motor kulakları-havalandırma duck latrı vs vs var.
Yanı turbo s de standart olan pist aksesuarları(parcaları) var.
Bakalım neler yapıcak....
Pazar C seansı geldi, iyi valla sabah uykuya zaman kalması sevindirici kendi adıma![]()
bana hala mail gelmedi bi sorun olabilir mi ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bugun ınanılmaz bır gundu,adamlar ıspanya dan buraya kadar road trip yapıp,piste cıktılar.
Buarada 488 pista ıle 3 tur gazladım,vıdeoyu yakında yuklerim.Inanılmaz holigan bır arac.
Arac benım olmadıgı ve 5 mılyondan fazla degerı oldugu ıcın,zaten kafamda delı sorular vardı ama yıne de ınanılmaz keyıflı ıdı. Buarada pıst tutunması sıcaktan dolayı ıyı degıldı. Bugun pıstden cok sıcakla mucadele ettık.
Buyrun video;
YouTube
Guzel, kalabalik, bol trafikli, actionlu, eglenceli, cook sicak bir pist gunu oldu benim icin
Best time 2.43:56 octavia rs tdi
Stock polo gti imla gecen yil 2.43:89 yapmistim demekki daha az trafige takilmisim polo ile
3 tur pes pese dondugumuz golf 6 r li arkadas buralardaysa selam olsun takip eglenceliydi![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Pist içi foto çeken arkadaşlara nasıl ulaşabilirim?
Pazar günü gayet güzeldi, start/finish üzerinde de güzel geçişler gördük. Katılımcılara teşekkür etmek isterim.
Bir kaç fotoğraf çekme imkanım oldu;
C seansı sonrası süreler;
Tatlıyı Sona Sakladım;
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)