DTI corsa ile giren oldu mu peki nasıl bir önerilerde tavsiyelerde bulunabilirsiniz ?
Printable View
DTI corsa ile giren oldu mu peki nasıl bir önerilerde tavsiyelerde bulunabilirsiniz ?
4 seans olur. Pist yonetimi size saatleri mail ile teblig eder.
1 kez brifing almaniz o gune yeterli olur.
Sabah bulunmaniz gereken saatde yonetim teblig edicektir size.
Lastikleriniz havasini biraz alin,elinizde dogru gosteren saat bulunsun.
Hizli gitmeyin,virajlarda eger ses geliyorsa yavaslayin hatta disardan yavas gorunuyordaniz yada oyke hissederseniz emin olun hizli sure yapicaksiniz.
Hidrolik ve padler yeni olsun(aracin bakimli oldugunu dusunuyoruz)
Onunuzdeki ile yarismayin,zaman kaybindan baska birsey getirmez,hizliysaniz zaten duzlukte gecerseniz. Apeks gecince kupa vermezler,uztune ceza alirsiniz.
10 sec yol verin,arabaniz nefeslensin,oda gitsin. Zaten hizliysaniz ondekide kalas degil yol verir.
Mutlaka ortamda yeni arkadas edinin,cok keyif alicaksiniz.
Muzeyi gezin,etrafda dolanin,pist haritasini inceleyin.
Varsa kayirmt cihazi getirin,seans sonunda izleyip hatalarinizi bir sonraki seans calisip giderin...
Donus yolunuz oldugunu bilerek lastiklere eziyet etmeyin ve mumkunse piste uygun lastik ile gelin...
Teşekkürler bilgilendirmeler için. Pist içinde ya da yakınında lastik havalarını kontrol edebileceğimiz, havasını ayarlayabileceğimiz ve de yakıt alabileceğimiz bir yer var mıdır ?
Fren hidroligi olarak tr de artik bulunmayan castrol un srf serisini getirmeye calisiyoruz. Eger getirebilirsek guzel bi opsiyon olcak hepimiz icin. Degerleri acik ara en iyisi su an piyasanin..
Pcl marka fena degil ancak artik cogu marka iyi olcuyor. Tam adini hatirlamiyorum ama schneider mi ne,o da guzeldi.
Peki dizel araçlardaki duman sıkıntı oluyor mu acaba ?
Castrole sordugumuzda 2012 den beri getirilmedigini ve su an piayasada olanlarin da eger spot olarak getirilmediyse o urunler oldugu soylendi. Uretim tarihlerine kutuya bakip yazarsaniz cok sevinirim zira castrol un verdigi bilgi bu yonde. Ben cok aradim ankarada olmadigi gibi istanbulda da 2012 den sonra uretim tarihli bulamadim
Su an sehirdisindayim 2012 tarihli olmasi lazim ama skt tarihi yok zaten bunlarda.
Hidrolik surekli nem ceken bir yag oldugundan kapagini acip kapatsaniz bile bir sure sonra kullanilmamasi tavsiye edilir. Bende bu sebepten eski tarihli almamistim. Herneyse artik yeni uretim malzeme getirmis olabilcez isteyen ondan tercih eder..
2012 ve 2014 var piyasada...
Kapaklari hava almayacak bicimde vakumlu zaten ilk acilis icin.zaten ortalama iki kutu gider bir araca .sistemin icindeki normal srf olmayan hidroligi temizlemen gerekiyor.ek olarak cogu kisi motul yada castrol srf kullaniminda farkini anlamaz cok irdelemeye gerek yok a marka b marka..
Castrol, SRF için 2 yıl raf ömrü belirlemiş;
http://www.tds.bp.com.au/pdf/10587_R...F%20Racing.pdf