350 EUR civarı olsa gerek.
Printable View
Haftasonu icin yagmurlu gösteriyor. Ne olur acaba hava durumu.
Ctsi pazar güneşli, ptsi salı yağışlı diyor ama hava kayarsa yağabilir pazar günü.
Yüksek ihtimal ben gelemicem bu defa, gidenlere başarılar şimdiden :)
Pıstın her turlusu guzel....
Yagmurda tutunma zayıflıyor,refleksler gelısıryor :)
Cumartesi günü oradayım. Cumartesi bulutlu pazar yağmurlu geleceklere bilgi olaun
2tekerle cuma günü gelen olursa haberleselım :icon_tup:
Yagmur bi pazara kayıyor bi pazartesiye. Bakalim ne olcak durum.
c.tesi günü yoğunluk durumu nasıl acaba ?
Cumartesi de Paar da yoğun geçecek.
Hele Pazar günü inanılmaz keyifli bir gün bizi bekliyor fırsatınız var ise mutlaka gelin keyif alacaksınız eminim.
bugün gercekten cok basarılıydı
emegı gecen herkese tesekkurler, sese ve guzellıklere doyduk.
pist cıdden farklıymış. her ne kadar dusuk tempoda dolassam da , lastıgı yemısım. sokakta ınsanın kullanası gelmıyor cıkınca, 6 temmuz ıcın sımdıden plan yapıoruz arkadaslarla :)
gordugum 1-2 eksık var, nacızane uyarı mahıyetınde olsun
1- hem erkek hem bayan wc lerde tuvalet kagıdı-havlu yoktu. bızzat kendımız bulup koyduk. uzun zamandır bakılmamıs olsa gerek kı 1 adet bıle kalmamıs. belkı cogu kısı ıcın onemsız olabılır ama bır dahakı pıst gunune aılecek gelmek ıstıyorum ve bu denlı guzel bır ortam ıcın uygun degıl bence o manzara.
2- motorcuların ılk gunu etkınlıgı yanı d1 seansında (brıfıngde ustune basa basa soylenmesıne ragmen) vırajda ve sagdan gecıs yapıldı. 30a yakın kameradan ızlıyoruz, denemeyın denmıstı. bu sahıslara gereklı yaptırım-uyarı yapılırsa sevınırım, zıra bende ayna vardı arkadası gordum ama aynı seansta aynaları takılı olmayıp goremeyecekler de vardı. bu kadar eglencelı bır gunu , 1-2 tane kendını bılmezın .ok etmesıne ızın verılmemesı taraftarıyım.
https://scontent.fsaw1-9.fna.fbcdn.n...42&oe=59BCA77E
En güzel zehirlerden birini tattınız beğenmenize sevindim artık iyice alıştıkça tarih saymaya başlarsınız ha geldi ha geliyor pist günü diye :) motorsiklet camiası oldukça kalabalık geliyor aslında tabi otomobillerin olduğu günler çok yoğun olduğu için aynı günlerde yapmak zorlaşıyor. Yinede program çok sıkışık olmasa sürekli olarak motorlarında time trialini izlemek hangi motor ne yapabiliyor hangi sürücü başarılı takipte bulunmak isterdik. Gerçi transponderlar artık o gün süremizi öğrenme aracı olmaya başladı artık koca intercityde bir kişi buna el atsa ne güzel olur biriktikçe iyice zorlaşıyor toparlaması.
Ek: Otomobilde çok etki ediyor kendini geliştirmeye eminim motorsiklette de kendinizi geliştirmenize katkısı olacaktır bu bambaşka göz ardı edilen bir faydası pistin.
elbette cok cok amator olarak yaklasıyorum sımdılık olaya ama yınede ınsan lastık, amortısor ayarı vs eve gelınce bır suru hesap kıtap yapıyor. oradakı yabancı bır ducatı sahıbı ıle de tanıstım sagolsun yardımcı da oldu teknık konularda. suanlık sure kasmaya ne cesaretım, ne de tecrubem el vermez belkı ama kendı acımdan cok cok faydalı oldu. zıra gecırdıgım kazadan sonra motora donmem dıyordum suan ss ım var ve gercekten hata kabul etmeyecek gucte. bu yuzden yavas yavas alısmak ıcın pıst cok daha keyıflı geldı bana. sokakta gaz actıgımda her daım, kopek cocuk cukur ısık ıhlalı vs bınbır tane sey dusunuyorsunuz ama bugun benı rahatsız eden tek sey sf duzlugunde 2xx suratte yerde gordugum kırmızı ayna oldu :D (brıfıngde babanızı yerde gorsenız sakın durmayın demıslerdı :P yoksa kaldırıp atasım geldı cıdden cok ters yerde dusmus, yatmıssın 4.vıteste yuksek devır tam frene asılcam aman yani :)) ama gerı kalanı cok cok zevklıydı gercekten. ozellıkle lastıgın bu denlı asınacagını hıc dusunmedım ; cunku hıcbır vıraja lımıt gırmedım, redlıne a duzlukler dısında cıkmadım dıyebılırım. fren yapmak bıle ayrı bır zevk gercekten, sokakta abs yanar durur pıstte panık frenlerde dahi gormedım yandıgını.
son olarak soylemeden edemeyecegım. sf de ınsan cıdden gaza gelıyor :) motogp ye merak saldıgım ıcın oylesıne gıdeyım havayı soluyayım dıyordum ama ne yapıp edıp gelecegım bır dahakıne de :) hıc alakasız arkadaslarım da suan 6 temmuzu beklıyor , 5kısı olduk bıle sımdıden :)
Hiç zorlamadığınız halde lastikleri o kadar ezdiyseniz bazı yanlışlar var demektir motorsiklet için çok net konuşamasamda. Zamanla önce o yanlışları düzeltecek sonra hızlanmaya başlayacak ve tekrar hatalar yapmaya başlayacaksınız. Ardından hem hızlı hem hatasız gitmeye çabalayacaksınız. Birde bakmışsınız trafikte bile bir çok hatanızdan arınmış bir çok yeni refleks edinmiş çok daha tecrübeli bir kullanıcı haline gelmişsiniz. Pistte limit denedikçe yolda acil bir durumda ne yapmanız gerektiği refleksi de oluşacak belki bir gün Allah korusun kaza pozisyonundan sizi kurtaracak bütün hayatınızı etkileyecek. Bol keyifler diliyorum artık yeni hobinizle :)