Geçtiğimiz Cumartesi hem hava çok iyiydi hem de seanslar 25-30 arabaydı. Daha ideal bir ortam olamazdı.
Printable View
buralar çoraklaşmış. sorum olacak:
mesela ben dizel civic aldım 120hp buna soft tarzda chiptuning yaptırdım söylenilen 150hp filan. bu durumda 130hp altı parası mı veririm üstü mü? Bu nasıl anlaşılabilir?
Basit örneğini ben vereyim, Polo ruhsatta 90 hp idi. Yazılım + DP vardı bende, takribi 160 hp civarıdır diye tahmin ediyorduk ( keza 152hp dynolu Golf7 yi ayıra ayıra geçiyordum ) , fabrikasyon gücü üzerinden ödeme yaptım her defasında ruhsatta yazan geçerli yani.
Bu 130 ile ilgili bir düzenleme gelecek mi? 6 beygirden dolayı 200 lira fazla vermek, bilemedim. 136 beygirde ahım şahım yüksek bir değer değil.
onceden 150hp idi sanırım orta yolu bulması bayağı zor bu işte :)
150 yapsan 1.4 tsi 160 lıklar dışarda kalıyor 160 yapsan 180 gti lar :D
Bu isin sonu yok malesef. Citayi nereye koysa,magdur cikicak...
Bu yuzden pistin tadini cikqrmak gerek...
belki 3 ayrı gruplama ile fiyatlandırma yapılabilir.
Banane onlardan, ben kendimi düşünüyorum :D Zaten teeee Ankaralardan geliyorum, bi seansa gir çık 1000 lik olup dönüyoruz, bide benim gibi araban pistte arıza çıkarırsa... Benim fikrim bu işin ideali 200 hp altı ve üstü diye sınırlamak. Çünkü 200 hp ye kadar olan araba sahipleri normal vatandaş, 200 hp üstü araca binen insanların % olarak durumuna bakarsak durumu iyi. Şimdi Polo GTİ'a binen birinin durumu ile 911 turboya binenin durumu aynı değil. Ama mesela sallıyorum Polo GTI'a binen adamın durumuyla 136 beygirlik herhangi bir arabaya binenin mali durumu yakın.
En temizi ringteki gibi ticket olayı bence..
sonu yokki bu işin 200hp yaparsın bu sefer başka modellerde arada kalan olur mesela cooper s ile jcw cooper s arasında var :) leventin dediği gibi bilet olayı çok daha güzel bencede ama bunada şukur diyorum ben şuanki durum için :)
ki bide şoyle bişey var bugun 136hp araban var yarın 150hp olur 210 olur vs
Ticket burda zor, ring 23 km burası 5.5, birde ringde bittikten sonra pit e giriyosun el mahkum, pistin baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor. Aslında şöyle 6-7 km lik sprint pist çok tatlı olurdu ticket ile birlikte.
Aslında şey yapılabilir, turluk fiyat tarifesi. Gerçi biz burda istediğimiz kadar beyin fırtınası yapalım, Buğra bey eminim çok kafa yormuştur bu konular üstüne. Her pist öncesinde bin defa söylüyo pitten çıkarken beyaz çizgiyi geçmeyin diye, Türküz ya denmeyeni yapacaksın, herkes direk dışarı açılıyor, düşünsene turluk tarife olduğunu, tam virajı aldın bi tane adam 50 ile piste çıkış yapıyor kurala uymayarak, kötü harbiden.
En guzeli genis katilimli Open track day
Open track day gerçekten güzel ama fiyatı benim için çok yüksek. Öğrenciyim ben, gerçi maaşlı bir çalışan da olsam o fiyatı verebilsem bile vermem.
Bence düz herkesi 200 lira yapsınlar, bu konu kapansın :D Yazın İzmir Ülkü'nün 5 miydi 10 muydu ne turuna 175 lira verdikten sonra İstanbul Park'a şükretmiştim gerçi. 1 turda 1 dakikaya yakın sürüyor. Ama işte pistte bir tek sen varsın, transponder dahil, birde istersen 5 erlik olarak kullanabiliyosun hakkını.
Ulku yu 1 dakikaya yakin donuyorsaniz cok iyi,arac nedir?
Birde pist tadilatta olucakti,acildi mi?
pistin açılması sürer daha. Bu yıl açılmayabilir. En iyi ihtimal ekim.
Lafın gelişi öyle söyledim :) 122 lik golf vardı o zaman, ilk girişimde 1.13 dönmüştüm korka korka.
@barisy galiba 850m lik başka bir pist faaliyette, izmir ülküde kaçış noktası olmadığı için kaza yapmıştım, umarım yeni piste kaçış noktaları eklerler, kaçış noktası olmayacaksa normal yoldan ne farkı kalıyor pistin, İstanbul Park’ın güzelliği korkusuzca sınırlarımızı zorlamamıza izin veriyor kaçış noktalarıyla.
Jason Tahincioğlunun Yeni Type R ile attığı istanbul park full videosu var mı?
23 haziran kimler geliyor :D
+1 23 haziran :)
Nasipse Bursa'dan 3 araç ordayiz 23 Haziranda :)
Secimden dolayi cuma da acik olur mu acaba?
Cts ben de gelmek istiyorum. Bu 3ncü denemem olacak, Kasım ve yağmurlu Mayıs sonrasında. Semislick lastik bulamadım arkalara: 265/30/19
Herkese iyi Bayramlar bu arada.
23 Haziran geliyoruz insallah
@CagkaN naptın?
@_opeth okulla uğraşırken ihmal ettim baya arabayı en son silecekleri yosun tutmuştu, bakımları yapıp yaz bitmeden 1-2 güne katılma hedefim duruyor hala
AMG Lounge açık olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
Vay be , pist günü geçti bir tane yazan olmamış
Evet,oncelerı boyle degıldı. Sureler havada ucusurdu,anılar yazılır turlar degerlendırılırdı :(
Ben de yakında ınsallah cıkarım,heralde eylulu bulur...