Kayitlar acilmis arkadaslar, 8 nisan da ordayim ben.
Printable View
Kayitlar acilmis arkadaslar, 8 nisan da ordayim ben.
Abi elinize saglik cok iyi fiyatlar @ef186
7-8 nisanda pistteyiz,kazasız belasız bir sezon olur inşallah herkes için :)
Link varmi arkadaslar? Birde muaneyenin onemi varmisir?
Yetişebilirsem mayıs, olmazsa hazirandaki günlerden birine ben de geliyorum bu sefer :)
7 nisanda aksilik olmazsa oradayım.
İstanbul'da olsaydım keşke :)
piste ilk kez girecekler için tavsiyesi olan var mıdır?
lancer'ı sök lpg filan uğraşamayacağım colt cz3'le gireceğiz bakalım. Tek sıkıntı viraj alırken redline'a ulaşıp otomatik bir üst vitese geçip torku kaybedince saçmalaması olur heralde. 3 dk altı olur heralde :)
şurda bi dursun merak edenler için...
Alıntı:
2018 Intercity İstanbul Park Pist Günleri 20 dakikalık seans ücretlendirme tablosu
Otomobil Beygir Gücü Intercity İstanbul Park internet sitesinde 20 dakika sürüş faaliyeti satış ücreti (KDV dahil) Intercity İstanbul Park kayıt odasında 20 dakika sürüş faaliyeti satış ücreti (KDV dahil)
130HP ve altı 120 TL 170 TL
130HP üzeri 300 TL 420 TL
Not:
*Katılımcılar kayıt odasında seansa katılacakları aracın ruhsatını ibraz etmekle yükümlüdürler.
**Ruhsatı ve geçerli trafik muayenesi olmayan otomobillerin (yarış otomobili vb.) etkinliğe katılımı mümkün değildir.
**Internet üzerinden gerçekleştirilmiş satış işlemlerinde kayıt odasında ruhsat üzerinde otomobilin beygir gücü kontrolü gerçekleştirilecektir. Ruhsatında beygir gücü belirtilmemiş otomobillerin fabrika verileri baz alınacaktır.
Intercity İstanbul Park Pist Günleri 2018 Etkinlik Takvimi
07-08 Nisan 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
05-06 Mayıs 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
23-24 Haziran 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
21-22 Temmuz 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
11-12 Ağustos 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
01-02 Eylül 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
27-28 Ekim 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
24-25 Kasım 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
Motosiklet Sürücüleri için Pist Günleri
05-06 Nisan 2018 (Perşembe - Cuma günleri)
03-04 Mayıs 2018 (Perşembe - Cuma günleri)
21-22 Haziran 2018 (Perşembe - Cuma günleri)
21-22 Temmuz 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
11-12 Ağustos 2018 (Cumartesi - Pazar günleri)
30-31 Ağustos 2018 (Perşembe - Cuma günleri)
25-26 Ekim 2018 (Perşembe - Cuma günleri)
Motosiklet sürücüleri, Intercity İstanbul Park Pist Günleri katılımı için aşağıdaki e-posta veya telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.
E-posta: info@superbikeschool.com.tr
Telefon: +90 216 469 44 15
Piste ilk girisinizde sure hedefiniz olmasin :) ilk birkac tur tanimaya bakin pisti, sonrasinda ufak ufak deneyin virajlari :) Ben ilk girdigimde asfaltin bu kadar iyi tutmasina sasirip afallamistim :)
Şahsi dusuncemdir; viraj ici redline a girmeyin, frenleyip girin viraja, yarim gaz devam, virajdan cikarken vites dusurup oturun gaza :)
8 nisan ordayim ben de nasipse :)
Balata-hidrolik ve lastik yeni olsun.
Arac modifiyeliyse,biraz kistirin
Mutlaka virajlara yavas girin,emin olun daha iyi sure yapicaksiniz. Erken fren yapin,gec fren icin ona gore set up ve arac gerek.
Yarismayin,yoksa risk alicak ve sureniz yukselicek.
Tadini cikarin o kisa zamanin. Emin olun hayattan soyutlaniyorsunuz. Degerini bilin,sagligimiz el verdigince bu keyfi yasayalim.
Korfez artik amator lisans istiyor.
Birde suan kafam yerinde degil,inan hic arastirmiyorum.
Kötü haber veriyim, evdeki hesap çarşıda tutmuyor :D
Polo satılmazsa, 2.43-2.42 hedefim. 2.45 hali hazırda var bakalım lastikler yeni bi de yükseltip gelirim. " Satılık piste hazır Polo TDi :D "
Corolla ile gelirsem de 2.59 yapmıştım 2 kişi, 2.55 e kadar yolu var onun :)
yaparız ya yapamaz mıyız yaparız ya :D
https://www.izlesene.com/video/izzet...kileri/5358929
Baybars @mrbars Bey başka bir program da kullanıyordu, o da güzel bir çözüm. Leon cupra videolarında görülüyor.
Bu arada bence İstanbulparktaki en önemli konu aracın ısınması ve frenler. Frenlere inanılmaz yük biniyor, sadece hidrolik sıvısı ile çözmek imkansız. Hatta oem disk üzerine performans balatası takıp çıkanlarda da disklerde çarpılma oldu diye hatırlıyorum. Ayrıca performans hidroliği , performans disk ve balata , çelik hortum birlikte değişse dahi , yine de yetmediğine dair çok yazılmıştı. Aracın hızına göre en iyi çözüm komple big brake kit satın almak oluyor ve pist için en büyük maliyet bu oluyor diye biliyorum.
harry's lap timer da kullanabilirsiniz
Çok hızlı tecrübem olmadı ama tamamen doğru denebilir abi.
Corolla 1.4 dizel, 105 hp falandır yazılımlı hali ile. 1250kg boş ağırlığı, onla tek sefer çıktım onda da 80kg dan 2 kişiydik.
Ön 275 arka 279mm disklere sahip, sınıfında gücüne göre büyük sayılır. Komple oem fren tertibatı ile 5. tur sonunda arka düzlükte pedal sertleşti biraz, hidrolik ısındı. 1 tur soğutup devam edince eski haline döndü.
Polo 160-165hp 1120kg 1.6 TDi, hep tek çıktım (80kg) ön 256 arka 232mm. Önde ATE çizgili disk ve performans balata harici oem . 3. tur sonrası diskler fazlaca ısındı, sesten belli etti kendini mesela.
Viraj hızları farkını da şöyle belirtmek isterim, 8 den ikisiyle de 140-145 civarı çıkıyorum (kadranda) 9 a gelirken yaklaşık 15m daha erken frene basıyorum Corollayla bastığım noktaya göre. Frene bastığım anda hız 185-187, Corollada 170-172.
11. virajı Corolla ile 150 ile çıkıyorum Polo ile 170, arka düzlük sonunda Corolla ile 175-180 arasında oluyorum ve kerb başlangıcından sonra sağdaki beyaz reflektöre yakın frene basarak 65 civarı hıza iniyorum. Polo düzlük sonunda 190 ı geçiyor, 200 e yakın bi hızla gelip köprüden hemen sonra yani yine 20m civarı erken basıyorum aynı hıza anca düşüyorum :)
Tek arabaya dönme zorunluluğum olmasa 312 upgrade planım vardı, öyle denemek isterdim açıkçası Poloyu.
8'inde görüşmek üzere
Fren konusunda arkadaşlar haklı kit taktım ama ben bile şüpheciyim :)
bizim araç 990kg arkalar kampana genel olarak frenlemesi iyidir coltun ama dayanır mı tabi bilemedim. Göreceğiz.
2-3 turda bir soğutursanız bir sıkıntı olmaz. Ben koca astrayla bir sene boyunca (en az 15 seans) ne balata, ne lastik, ne yağ, ne de su.. hiç bir şey değiştirmedim :)
2017 SubieFest Körfez pistinde deneyimim olmuştu. Pist olayı mükemmel bir tecrübe, piste çıktıktan sonra şehir içinde yaptığın km ye acıyosun :agbe:
İkamet yeri Ankara ama bu sene İstanbul Parka gidip geleceğiz inşallah bol bol.
İstanbul Park tecrübem olmadığından soruyorum;
Pist Günleri muhtemelen kalabalık olur diye düşünüyorum Cumartesi mi yoksa Pazar mı tercih etmek lazım
İstanbul Parkın sitesinde 3 Seanslık satın alabiliyorsun Ankara dan taaa İstanbul'a kadar gitmişken 3 seans almak lazım herhalde ama aynı gün kullandırıyorlar mı? Yoksa kardeşim saha kapandı deyip k.bakma çekerler mi
Birde çoluk çocuk gitsem nasıl olur acaba onlar açısından da keyifli olur mu ?
Tabı Ankara dan İstanbul'a aynı gün gidip gelmeyi düşünüyorum tek bir güne sığdırabilir miyiz acaba ?
Biraz daha tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ? Özellikle Ankara'dan gidecekler için
güçsüz arabalarda problem teşkil etmiyor
Ben skoda octavia dizel ile Pınarbaşında durmadan 35 tur attım soğutmasız fren pedalı oynamadı bile,keza istanbulparktada aynı şekilde hiç soğutmadım.
Fakat audi s3 ile girerseniz 2. turda düzlüğün sonunda fren pedalı dipte nie araba 350 hp fren tek piston kit kötü vs haliyle soğutma vs kit BBK hariç hiçbirşey kurtarmaz onu :)
İzmir den gidecek olan varmı ilk pist etkinliğine?
İnternetten seans satın aldıktan sonra piste girmeme gibi bir durum olmaz, hangi gün kaç seans aldıysanız o gün piste girersiniz.
Ailecek gelirseniz vakit geçirilecek yerler mevcut ama sabahtan akşama kadar sıkıcı olabilir.
3 seans için günübirlik gelirseniz yorucu olabilir.
Ben ilk senelerde Ankara'dan günübirlik şekilde gittim geldim. Evet biraz yorucu oluyor ama tatlı bir yorgunluk. 3 seans yarım günde bitiyor. Geçen sene mesela öğlen başlayıp akşam olmadan bitiyordu seanslar. Bu sene program nasıl olur bilmiyorum. Eskiden cumartesi günleri daha sakin oluyordu ama bu fiyatlarla artık cumartesi de yoğun oluyor. Pazar günleri gelenler ise tek marka kupalarını da izleme şansı buluyordu. Bu sene caterham cup pazar günleri yarışacak, diğer kupalar nasıl yerleştirildi bilmiyorum. Kısaca her türlü tavsiye ederim.
Pisti bos birakmayin arkadaslar,emin olun aldiginiz zevki hicbirseyden almayacaksiniz. Roll yapin ok ama 15 saniye surucek. Top speed yapin,hadi sursun 50 saniye. 1 tur ortalama 140 saniye suruyor.
Kimi diyor lastik,fren masrafi. Yahu lastigi ve freni dogru kullanirsaniz emin olun cok uzun km ler dayanicaktir.
Sadece kendimden ornek vereyim. 2 gun girdigim lastikler daha %20 asiniyor ama cok zorlayan,agresif giden surucunun %70 asiniyor. Frende oyle. Sakin olun,hem daha iyu sure hem daha ekonomik olur.
Aynisi megane cup antremanlarinda da yasadik. Birlikte tur attigim 2 pilot arkadasimin on sag lastiklerinde bircok kucuk kopmalar varken,bende hic kopma yoktu.
Insallah bu sene bircok yeni kullanici pistin tadini alir.
Bu konuda Soner'i takdir ve tebrik ediyorum. Daha dun basladi nerdeyse ama simdi cat de yarisicak hale geldi. Canli basari oykusudur kendisi... Keza Baybars da oyle,bir kac sene once alfa ile pist gunlerine geldiginde Megane Cup da sampiyon olmayi dusunmuyordu.
Keyifli,saglikli ve sorunsuz bir sezon olsun herkese insallah.